Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (942)

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem si nevšiml, že by se v tomhle filmu kalilo .. a vlastně se nebylo pomalu ani čemu smát (kromě dvou kratičkých scén - úvodní projížďky žirafy a připomenutím na úplném konci, jakým že stylem se nesly předchozí dva filmy), což je u komedie docela průšvih. PS: pro Civala - Hurt nikdy nebyla od Johnny Cashe, i když jí parádně přezpíval, ale od Trenta Reznora z Nine Inch Nails, v jehož podání ve filmu i zazní .. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Jemná, tak nějak poklidně ztřeštěná a nostalgická jízda, která už nenabízí tolik, jako předchozí dva naprosto vynikající díly. Je tomu částečně proto, že to všechno tímhle dílem končí, příběhy všech postav se uzavřou a ačkoli si většina z nás, věrných fanoušků série, dokáže představit ještě pár dalších dílů, možná je přece jen dobře, když to skončilo právě tady. O srandu a hustý hlášky ovšem není nouze a není pravdou, že je tohle další "kopie" jedničky, protože už tam dávno nejde o tu opici a o "Co se sakra stalo?" efekt. Namísto toho se sejdou skoro úplně všichni a uzavřou poslední pařbu bez drog a chlastu, což není úplně krok vedle a pokud to někomu extra vadí, tak ať si počká na konec filmu. Tvrdým faktem ale je, že se tady Stuovi stane úplně to nejvostřejší z celý trilogie! Vrcholem filmu je potitulková scéna a možná trochu zamrzí absence Mikea Tysona a rekapitulujících fotek, což bylo ale jen o zvyku. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tihle kluci na to pořád mají a nejeden fanoušek si v kině díky scéně v mezipauze závěrečných titulků posteskne, že už je to podle všeho naposled. Možná zbývá, udělat z toho televizní seriál, což? Nápady by pořád byly, bavil jsem se celé dvě hodiny. I když jsou Cooper s Helmsem opovážlivě odstrčeni na druhou kolej... ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Už se vytratil i ten původní koncept s kocovinou... Taky je tam víc toho debilního číňana. Je fajn, že to Phillips napotřetí zkusil trochu jinak, ale zábavné je to +- stejně. Goodman je jediná opravdu příjemná postava. Pár porařených fórů, ale celkově to moc legrační není. Taky zprasili Hurt od Trenta. Z potitulkové scény asi budu mít noční můry. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Trojka se již od originálu velice vzdálila a v v příběhu tak nemá žádnou úlohu chlast, ani kocovina. Takže se jedná o Hangover, neboli Pařbu na třetí čistě a pouze názvem. Narozdíl od předchozích dvou dílů, je atmosféra trojky mnohem ponurejší a rozhodně se nic oslavovat nebude. A tak i když si film byl schopen zachovat své dosavadní tempo i vtip, tak snaha zaujmout nejrůznějšími způsoby nevychází tak, jak by si tvůrci představovali. Ptoto přestože si myslím, že opětovné podojení postavy Chow a zapojení Johna Goodmana bylo ku prospěchu, tak z celého díla zdaleka nemám takový dobrý pocit a tentokrát stačí vidět pouze jednou. 60-65% ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • Herci súhlasili s tým, že urobia tretí film, pokiaľ nebude existovať štvrtý film. Bradley Cooper (Phil), Ed Helms (Stu) a Zach Galifianakis (Alan) cítili, že príbeh by stratil na sile. Cooper sa k realizácii projektu nechal presvedčiť Galifianakisom. (Zeker)
  • Dva nejdůležitější automobily, které ve filmu můžeme spatřit, jsou Maybach 57 S, kterým jezdí pan Marshall (John Goodman), a upravený Lincoln Town Car V8 (r. v. cca 2003), kterou pan Marshall propůjčil "vlčí smečce". (epicride)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama