Reklama

Reklama

VOD (1)

Nejzábavnější služební cesta všech dob je teď ještě bláznivější, protože přináší více divokých scén, šílených výstřelků a neskutečné legrace! Ed Helms (Pařba ve Vegas, Pařba v Bangkoku) a John C. Reilly (Bratři z donucení) vévodí hvězdnému obsazení komedie, která ukazuje, co se může stát… když se pojišťováci utrhnou ze řetězu! Nesmělý Tim Lippe (Helms) vyráží do “velkoměsta” Cedar Rapids na důležitou konferenci, kde mu k jeho smůle zkříží cestu zkušený vymetač večírků (Reilly). Netrvá moc dlouho a Tim už se domáhá vstupu na party, nahý se koupe v hotelovém bazénu a podléhá kouzlu svůdné mámy od dětí. Jestli Tim tenhle víkend přežije, jeho život nikdy nebude jako dřív! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (67)

slatkac 

všechny recenze uživatele

Nehorázná chujovina. Obsah, který zde na csfd vypadal dobře - Nejzábavnější služební cesta všech dob je teď ještě bláznivější, protože přináší více divokých scén, šílených výstřelků a neskutečné legrace!....mi nařídil to stáhnout a zchecknout. A byla to chyba. Sice jsem neočekával nic skvělýho, ale i tohle bylo trochu přes čáru. Děj je nudný, humor okoralý jak poslední rohlík v Lídlu a kamera je taky celkem na přesdržku. Helm(an)s se snaží, ale sám to utáhnout nemůže a tak mu sekunduje Reilly který asi během natáčení musel sjíždět čtyři lajny kokajnu denně. Jestli mi mělo připadat vtipné to, že si černoch hraje na gangstera, nebo že Sigourney Weaver (díky bohu) šuká oblečená, tak nepřipadalo. Na těch 85 minut jsem napočítal 4 vtipy a to je sakra málo. A jestli bude pokráčování, přiznám se, že se na něj s chutí rád podívám. Zajímalo by mně, čím by tohle mohlo pokračovat. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Ed Helms ve filmu od ,kterého jsem čekal nějakou ulítlou komedii ( nemůžete se divit po pařbě ve Vegas),ale naopak jsem viděl snímek milý ,snímek o jednom pojišťováky co přijde na to,že ne každý je tak poctivý a dobrý jak se tváří.Pár vtipných momentu se tu najde,ale určitě bych neřekl ,že je to čistě komedie.Navíc potěšila chvilková účast Sigourney Weaver.Za mě tedy celkově 55% a tři hvězdy. ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná komedie vymykající se běžným klišé. Hrají většinou neatraktivní postavy (podobnost s anglickými filmy), jedná se o neromantiku a nemladé lidi. Co se týče děje nebo zápletky, tak ta taky není úplně obvyklá. Tento film se dle mého názoru bude více líbit dospělým než mladým (většinou těm bez závratných životních zkušeností a bez zkušeností s pracovním poměrem). Dospělí, zaměstnaní lidé, pochopí více mezilidské vztahy, snad trochu specifický humor. Já jsem se bavil opravdu velmi. Poslední třetina sice trochu upadla do průměru, ale to mě od mého hodnocení neodradilo. Já si snad ani nemůžu představit vyšší hodnocení, když vidím, jak je zde hodnocena bezduchá komedie "Pařba ve Vegas" a například (a to už jsem jednou psal) velice vydařená nejen komedie "Šest pohřbů a jedna svatba" byla ohodnocena podstatně hůř. Asi jsem já ten špatný, nechápající nebo tápající, ale mě velmi bavila přeměna naivního outsidera v pařícího (chlastajícího, fetujícího) jedince, který na základě víkendových zkušeností uměl dát svému životu ten správný směr. Ve filmu je tolik pasáží, tolik scén, tolik dobrodružství, že se skutečně ptám, kde jsou ti, co to chápou stejně jako já. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

To čo bolo toto? Nemôžem uveriť, že Ed Helms a John C. Reilly sa dali na takýto film nahovoriť. Jedna z najslabších komédií aké som v poslednej dobe videl. Áno, malo to ja pár svetlých momentov a dobrých hlášok, ale inak naozaj veľká bieda! Parta poisťovákov odtrhnutých z reťaze a dokonalá premena Tima Lippeho behom jediného víkendu v Cedar Rapids? Už len ten samotný námet a scenár odsúdili tento film na neúspech, hoci niektorým sa možno páčil - aj keď nechápem ako... ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

krátká hodina dvacet pět, na dnešní poměry o chvíli pod průměrem, zato poměrně nabitá. Po pravdě čekal jsem něco horšího a nudnějšího a dost jsem vsázel na Reillyho (v čemž jsem se nezklamal), ale opak byl pravdou. Cedar rapids je taková Pařba ve Vegas (blízká úletem ze všedního života při nevšední příležitosti, tak Edem Helmsem v podobné roli) v podání celoročně životem ušlápnutých pojišťováků. A tahle jejich konvence je malé zpestření v celém dlouhém roce, do které někteří vkládají přehnané naděje, a jiní zase doufají v nevšední zážitky se starými známými. Občas má svá nudná místa, nebo spíše hluché přechody mezi dějem, ale jinak je to pohodička, ve správném tempu a s dobrým humorem. Tohle ale může být kámen úrazu pro lidi, kteří očekávají komedii a s ní bžundu, švandu, řachárnu a jiné veselé fiškuntálie kvůli kterým funguje 95% scénáře. Tady je to tak trochu jinak a to může leckomu pokazit očekávání. "Rok 2011, týpek z Vegas a Bankoku", aniž by nevzbudilo podezření to, že s Johnem C Reillym to asi nebude takové jak s Bradleyem Cooperem... A i když tady vidím samé zklamání a kritiku, musím se postavit do opozice a říci že Cedar Rapids je opravdu dobrý kousek, kde i maličké cameo Nicholsona potěší (i když jak koukám ani na CSFD ani na IMDB není uvedený), stejně jak jako stárnoucí Sigourney Weaver. říkám - Cedar Rapids za těch 85 minut stojí. Ale doporučovat nebudu, protože je to takový specifický druh komedie, který prostě může něčí očekávání dost zklamat. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • V meste Cedar Rapids sa narodil napríklad Elijah Wood, známy ako Frodo z trilógie Pán Prsteňov. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama