Reklama

Reklama

Girls

(seriál)
  • USA Girls
Trailer 2
USA, (2012–2017), 29 h 9 min (Minutáž: 23–32 min)

Tvůrci:

Lena Dunham

Hudba:

Michael Penn

Hrají:

Lena Dunham, Allison Williams, Jemima Kirke, Adam Driver, Zosia Mamet, Alex Karpovsky, Andrew Rannells, Peter Scolari, Becky Ann Baker, Chris O'Dowd (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(62)

Videa (93)

Trailer 2

Recenze (143)

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Hanna, ty sebestredný pracek!! Mala som iba ja tento pocit, pri opätovnom sledovaní? Fakt, miestami by som ju preplesla. Najhoršie, že ani za svet nepochopí, že celý svet sa netočí len okolo nej. Aj keď zase treba oceniť, že postavy a ich charaktery sú fakt reálne vykreslené a nie sú všetci ako z príručky o dokonalosti. ()

Lischai 

všechny recenze uživatele

Kdyby tohle dramaturgie ČT pustila v neděli místo inscenace, lidem popraskají hlavy jak balóny. Podivný seriál o vyjetých holkách neschopných udělat dobré rozhodnutí plný divností, divného sexu a hipsterských písniček. Pokud máte iPhone, chodíte do Starbucks a živoříte jak freelance marketing consultant, musíte tuhle zběsilost vidět. ()

Reklama

de_FACTO 

všechny recenze uživatele

S1+S2+S3. Začalo mě to bavit až u sedmýho dílu a až k tomu jsem se dostal jen díky tomu, že jsem se musel učit. Poznatky: postava Leny Dunham je největší kráva, kterou jsem kdy v seriálu(/dost možná i filmu) viděl, ale chápu, že je to dost možná účel (nicméně ten účel stále nechápu); Adam Driver je úžasný/skvělý/neskutečný (jak on, tak jeho postava); má to něco, něco, co má jen máloco - anebo mě to prostě jen baví. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Hnusná odporná ženská, ktorú by nepokefoval ani posledný bezdomovec s kanálovým poklopom na hlave, sa tu tvári, že ju chce každý ošukať jak Miss Oregon. Už po pár sekundách som neveriacky pozeral, čo za ozrutu to na kástingu vybrali, až potom som s úľavou zistil, že ten žabí ksicht si to aj sám režíruje. Neskutočne vulgárny potratový výplod, pri ktorom sa vám aj osratý kus toaletného papiera bude zdať ako Mona Lisa. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Na Sex ve městě jsem nikdy nekoukal, ba jsem na něj ani jakživ nezamrkal. Příslib teen verze už mě zlákal a nelituju. Girls se snažej bejt aktuální, uměj bejt trefný, nestyděj se, nebojej se. Pro mě jedině příjemný překvapení. A epizodky pro oblíbence Vanessu Ray a Chrise O'Dowda taky jenom potěšily. Edit k druhý sérii: Klidně jdu na plnej počet, tralalá. Ještě vytříbenější dialogy, Chris O'Dowd se vrátil a uchytil. Párádá! Edit k třetí sérii: Girls ubraly na samoúčelnym sexu a ještě přidaly na tý brutální sebeironii, jakou si už doteď mohly nechat patentovat. Proto zdvihejte hodnocení, hergot, zdvihejte!! (Jessa je učiněná bohyně a Marnie všechny válcuje v sympatiích.) --- Finále pátý série = vrchol televizní tvorby jara 2016? Demolice bytu takříkajíc ve jménu Hannah byla úsměvná a silně emotivní zároveň. Klan Kirke boduje. ()

Galerie (755)

Zajímavosti (8)

  • Několikrát v seriálu zazní, že Marnie (Allison Williams) je podobná Audrey Gelman. Ta je ve skutečnosti nejlepší přítelkyně Leny Dunham, představitelky Hannah. (zuza99)

Související novinky

71. Zlaté glóby - výsledky

71. Zlaté glóby - výsledky

13.01.2014

71. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton skončilo. Moderátorská dvojice Tina Fey a Amy Poehler dala rychle zapomenout na nepříjemnost, kdy prasklý vodovod kolem poledne zatopil červený… (více)

71. Zlaté glóby - nominace

71. Zlaté glóby - nominace

12.12.2013

V odpoledních hodinách našeho času vyhlásila Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu nominace na 71. Zlaté glóby. Největšími favority se staly se sedmi nominacemi filmy 12 let v řetězech a… (více)

Reklama

Reklama