Reklama

Reklama

Girls

(seriál)
  • USA Girls
Trailer 3
USA, (2012–2017), 29 h 9 min (Minutáž: 23–32 min)

Tvůrci:

Lena Dunham

Hudba:

Michael Penn

Hrají:

Lena Dunham, Allison Williams, Jemima Kirke, Adam Driver, Zosia Mamet, Alex Karpovsky, Andrew Rannells, Peter Scolari, Becky Ann Baker, Chris O'Dowd (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(62)

Videa (93)

Trailer 3

Recenze (143)

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem nemohla přijít na chuť buclaté dívence s prsama o velikosti ničeho... Ale když člověk vyhnije do věku přezrálé pětadvacítky, kdy dvacítka už je dávno a třicítka se neúprosně blíží, tak vám začnou být ty shity odehrávajicí se v seriálu děsně blízko. Čekáte povýšení - dostanete padáka a to ve třiceti prý mají všichni skvěle rozjetou kariéru a vy v pětadvaceti začínáte od nuly. Bejvalej je nechutnej stalker, ale nakonec s ním zas skončí v posteli, protože je to jedinej týpek, co si o ni opře kolo... - blbej příklad, tohle zrovna fakt nechápu, na stalkera voláme poldy, nedáváme mu klíče od bytu ani mu nevoláme, aby vykopnul dveře, že jo... Sebeobrana pro ženy level 1 - vytaste nejsilnější zbraň - ohánějte se závazky (svatba, děti, společná hrobka..) a sledujte jak násilník zdrhá. Celkam chápu Jessu, protože má neuvěřitelně nespolehlivýho otce, taky jsem na matku už párkrát čekala až do zánětu močáku, protože západ slunce je málo romantickej. A ta nálepka nový Sex ve městě... Móda á la charita, mužské osazenstvo má do Davida Gandyho na míle daleko, sex tu je, ale jelikož je realistický, tak se na to moc nedá koukat,... Ve směs by to mohla být fakt děsná kravina, ale Lena Dunham má takový nadání pro hlášky, trapný situace a smysl pro sarkasmus, že dávám pět hvězd. Ačkoliv Adam Driver mě bude děsit v nočních můrách, hraje retarda a ještě je hnusnej. Ježiš, doufám, že to fakt jen hraje. Bléé. ()

profhubert odpad!

všechny recenze uživatele

Během asi patnácti dílů jsem viděl čtvero hlavních nehrdinek vystřídat desítky chlapů, aniž by projevily o jediného z nich opravdový zájem sahající dál než do ložnice a vygenerovat stovky neexistujících problémů, aniž by chtěly aspoň jeden z nich skutečně vyřešit. --- Tuhle mi kamarádka vyprávěla, jak se jí rozpadají vztahy. Hádejte, na co se dívala po večerech. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Sex ve městě pro hipstery? Já byla tak naštvaná! Ne na seriál Girls, ale na sebe. Nejsem hipster ani zarytá fanynka Sexu ve městě, přesto jsem docela dost jeho dílů viděla. A po shlédnutí Girls mi v plné míře došlo, jak je Sex ve městě falešný a plytký (nejenom on, beru ho teď jako zástupce velkého množství podobných filmů a seriálů). Furt ty krásné šatičky, dokonalé make-upy, exkluzivní prostředí, bary, výlety, nádherné byty – o práci jen pár zmínek. A vztahy? Naprosto mimo realitu! Až v Girls – kterým jsem se dlouho vyhýbala, protože jsem čekala další tuctový seriál o milostných banalitách – jsem konečně našla normální holky (v případě Leny a její figury extrémně odvážné, vzhledem k tomu, jaké modýlky nosí – no a co?), normální problémy (ok v americkém provedení a prostředí) a normální vztahy. Někdy fajn, někdy průšvih, někdy nuda. Postavy jsou nejednoznačné, stejně jako v reálném životě (samozřejmě poněkud zdramatizované pro seriál), ale fantasticky to bylo vidět na postavě Adama, který začínal jako kluk, co je divný, lehce úchylný, na tu holku kašle, aby ji pak na konci druhé řady zachránil skoro jako rytíř – a ta proměna byla scenáristicky uvěřitelná. Protože takoví lidi jsou: někdy hrdinové, někdy zbabělci, většinou průměr. A téměř vždycky sobečtí a sebestřední. SHRNUTÍ: Díky, Leno, žes do toho šla tak upřímně a na plno. ()

Riley 

všechny recenze uživatele

Oh bože, po přečtení prvních pár komentářů je mi blivno z toho, jak povrchní lidi jsou. To maj obéznější holky zakázáno hrát ve filmech nebo žít? Tohle je konečně upřímnej, nenafintěnej seriál - žádný modelky, žádnej super něžnej sex a dokonalý lásky, nebo super luxusní byty. Ale pravdivej pohled na to co lidi dělaj, jak žijou a jak se chovaj. Já se v tom teda nacházím. A žeru to. ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Hanna, ty sebestredný pracek!! Mala som iba ja tento pocit, pri opätovnom sledovaní? Fakt, miestami by som ju preplesla. Najhoršie, že ani za svet nepochopí, že celý svet sa netočí len okolo nej. Aj keď zase treba oceniť, že postavy a ich charaktery sú fakt reálne vykreslené a nie sú všetci ako z príručky o dokonalosti. ()

Galerie (755)

Zajímavosti (8)

  • Několikrát v seriálu zazní, že Marnie (Allison Williams) je podobná Audrey Gelman. Ta je ve skutečnosti nejlepší přítelkyně Leny Dunham, představitelky Hannah. (zuza99)

Související novinky

71. Zlaté glóby - výsledky

71. Zlaté glóby - výsledky

13.01.2014

71. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton skončilo. Moderátorská dvojice Tina Fey a Amy Poehler dala rychle zapomenout na nepříjemnost, kdy prasklý vodovod kolem poledne zatopil červený… (více)

71. Zlaté glóby - nominace

71. Zlaté glóby - nominace

12.12.2013

V odpoledních hodinách našeho času vyhlásila Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu nominace na 71. Zlaté glóby. Největšími favority se staly se sedmi nominacemi filmy 12 let v řetězech a… (více)

Reklama

Reklama