Reklama

Reklama

Girls

(seriál)
  • USA Girls
Trailer
USA, (2012–2017), 29 h 9 min (Minutáž: 23–32 min)

Tvůrci:

Lena Dunham

Hudba:

Michael Penn

Hrají:

Lena Dunham, Allison Williams, Jemima Kirke, Adam Driver, Zosia Mamet, Alex Karpovsky, Andrew Rannells, Peter Scolari, Becky Ann Baker, Chris O'Dowd (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(62)

Recenze uživatele Davies182 k tomuto seriálu (2)

Girls (2012) 

Pilot je vážně dost apatowskej, takže proč ne. Plus navíc konečně po dlouhé době seriál, který ukazuje také obyčejný lidi (čti obtloustlé dívky z New Yorku). Člověk by si po všech těch nablýskaných TV projektech, jež za sebou mají téměř dokonalý (záměrně, jistě) casting skoro myslel, že na Zemi neexistují jemu podobná individua! Prostě zajímavé a HBO zase skóruje. ()

Série 1 (2012) (S01) 

Nejdelší čekání na svlíkačku v dějinách seriálů, a jestli se nakonec Allison Williams neukáže, tak... tak mě to stejně nebude mrzet, protože každá z týhle party cáklejch holek má tak neskutečný charisma, sex appeal a kuráž, že bych se na to klidně dokázal dívat i bez těch sexuálních scén. Jo, a už sem psal, že dvě že čtyř hlavních postav jsou strašný kočky?? A že tam hrají Adam Driver a Christopher Abbott? P.S. Úplně vidím, jak si dojaté HBO objednalo podobné Looking, jen co padla poslední klapka 2. řady. Ty seriály k sobě vážně nemaj daleko. ()

Související novinky

71. Zlaté glóby - výsledky

71. Zlaté glóby - výsledky

13.01.2014

71. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton skončilo. Moderátorská dvojice Tina Fey a Amy Poehler dala rychle zapomenout na nepříjemnost, kdy prasklý vodovod kolem poledne zatopil červený… (více)

71. Zlaté glóby - nominace

71. Zlaté glóby - nominace

12.12.2013

V odpoledních hodinách našeho času vyhlásila Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu nominace na 71. Zlaté glóby. Největšími favority se staly se sedmi nominacemi filmy 12 let v řetězech a… (více)

Reklama

Reklama