Reklama

Reklama

Konečně doma

  • USA Home (více)
Trailer 2

Na naši krásnou modrou planetu dorazili Buvové, což jsou mimozemští vetřelci s mnoha chapadýlky místo nožiček, kteří dosud putovali mezigalaktickým prostorem a hledali pro sebe novou planetu, na které by mohli v klidu a snad i míru žít. Tu jejich původní zničili nepřátelští Gorgové, kteří se na ně z nějakého důvodu naštvali a pronásledují je napříč celým vesmírem. Takto ale nezačíná film o válce světů, ale kouzelná a vtipná animovaná komedie Konečně doma. Mimozemská invaze Buvů na Zemi je celkem vlídná a laskavá – Buvové svůj nový domov začnou předělávat k obrazu svému a začnou tím, že lidi prostě přestěhují do Austrálie, kde jim dopřávají díky své vyspělé buvanské technice velice pohodlný život. Při tomto stěhování jim ale proklouzne mezi prsty holka jménem Tipy, která od té chvíle hledá svou mámu. Tipy má hodně dobrodružnou povahu a kočku, která se jmenuje Čuník. Proč ne, že? Svůj malý domov na Zemi našel i Buvan jménem O, který je tak trochu fialový, strašně upovídaný především hodně přátelský. A proto hned začne připravovat večírek, na který pozve všechny a omylem pošle intergalaktickou pozvánku i Gorgům. Což je opravdu velký průšvih, díky němuž jsou na něj ostatní Buvové hodně naštvaní a někteří by mu chtěli říct i pár slov pěkně od plic. O bere všechna svá chapadýlka na ramena a potřebuje se někam na chvíli schovat, než jejich hlavy trochu vychladnou. Na útěku O narazí na ztracenou Tipy a postupně mezi nimi vzniká intergalaktické přátelství. O se snaží svým roztomilým způsobem napravit vše, co Buvané svým příchodem na Zemi způsobili, díky čemuž zmatek narůstá rychlostí světla. Tipy na oplátku seznámí Oa s humorem, uměním, hudbou a tancem, rodinou i přátelstvím. Ale především se Oh a Tipy snaží porozumět jeden druhému a najít Tipyninu mámu. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

tomy4you

mozna je treba zacit pouzivat mozek a zamyslet se, pro koho ze je ten film hlavne urcen a podle toho ho potom merit. Musim se smat zdejsim radobyodbornikum, jak pisou neco ve stylu "prilis detinske" apod. Nebo jako by lidi u dobreho hororu psali "moc lekacek a velke napeti", nebo u akcniho blockbusteru "prilis mnoho akce a zadne desetiminutove propracovane psychologicke dialogy." :DDD

 (hodnocení, recenze)

Emocionálně jsem tomu prostě podlehnul..hl.hrdinové jsou boží.

 (hodnocení, recenze)

Mám ho v mašince. Nejsi jediný, kdo tohle říká :)

tomy4you

tomy4you (hodnocení, recenze)

Tak jsem to konečně viděl...a za mě nejhorší Animovaný filmeček co jsem viděl.Naprosto nechápu jak to mohlo dostat 71%???.Hlavní hrdinka je typická černoška,agresivní a nemožně otravná.Nemohli si vybrat lepe.. příběh mě vůbec nezaujal.To už se mi více líbil ten český Animovaný film,Kozí příběh a to byla extra kravina!.Rozhodně nejlepší Animované filmy jsou pro mě pořád Přišerky SRO,Já padouch,Megamysl.

na příspěvěk reagoval Duncan66

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

fakt se musim smat jak se takove mnozstvi zdejsich matadoru v hodnoceni a diskusi rozciluje, ze film pro deti je infantilni, nema slozity dej apod.  :DDDDD To je jako napsat, ze ten horor me zklamal, protoze jsem se lekal kazdou chvili a strachy jsem ani nedutal ;-)

Mattin

Mattin (hodnocení, recenze)

Videl som to vcera v kine a bola to nehorazna nuda. Sem tam nejaky vtip ci zabavna scenka no to vsetko. Jednoznacne najhorsi animak za posledne 2-3 roky.

na příspěvěk reagoval TomasKotlant

 (hodnocení, recenze)

Kniha je v našich zeměpisných končinách zcela neznámá, stejně jako jméno spisovatele, přesto však má film potenciál uspět.

 (hodnocení, recenze)

Ačkoli není pravděpodobné, že někde v kině na originální znění narazíte. Čeští distributoři se pochopitelně s ohledem na dětské publikum rozhodli pouštět snímek s dabingem.

na příspěvěk reagoval tatanapope

vipeerr

vipeerr (hodnocení, recenze)

somehow pořád vidím před sebou Jima jako Sheldona :D .. dokonce i způsob jakým si mimozemštan vyjadřuje je jakoby Sheldnovi "z oka vypadnul"

na příspěvěk reagoval gatorly

gumbo

gumbo (hodnocení, recenze)

Vypadá to šíleně. Ale létající Eifelovka zní originálně a originálních animáku je poskrovnu. Mírně se těším.

Uživatel gumbo smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Od tvůrců legendy jako je zrovna JVD jsem čekal trochu víc... podle mě hodně velkej krok zpět.

Mimo to že tu dítě mluví o hodně znatelně dost dospělá žena... mě tento infantilní meziplanetární halůz nechává chladného.

Jednou za čas... se svět prostě porouchá... co se dá dělat.

Folky

Folky (hodnocení, recenze)

Četl jsem knížku Adama Rexe, podle které bylo natočeno, a je třeba uznat, že je velmi vtipná a plná bláznivých nápadů, s připojenými komiksy a tak. Jsme zvědav, jak si s tím poradili v DreamWorks.

Reklama

Reklama