Reklama

Reklama

Zvláštní agentka FBI Sarah Ashburn (Sandra Bullock) a bostonská policajtka Shannon Mullins (Melissa McCarthy) už nemůžou být odlišnější. Upjatá Sarah pracuje v New Yorku a doufá v další povýšení. Je ambiciózní, talentovaná, inteligentní a má detektivní schopnosti jako Sherlock Holmes. Je vždy a za všech okolností tou nejchytřejší ze všech a nebojí se to dát najevo. Kvůli tomu taky nemá ani rodinu ani přátele. Jen kolegy, kteří ji nesnáší. Oproti tomu svérázná Shannon vyrostla na ulicích Bostonu a umí střílet rovnou od boku. Pistolí i svou nevymáchanou pusou. A protože před nedávnem mimo jiné zatkla i svého bratra, tak ji pro změnu nesnáší její rodina. Tyto dvě představitelky zákona se prostě musí nevyhnutelně potkat – Sarah je totiž převelena do Bostonu, aby pomohla tamní policii vyřešit sérii brutálních vražd. A tak nastane nevyhnutelný střet nejen s bostonským podsvětím, ale i mezi představitelkami zákona, protože dostaly rozkaz, že spolu musí na případu spolupracovat. Potíž je v tom, že ani jedna z nich o takovou spolupráci nestojí. Sarah chce všem dokázat, že sama vyřeší velký případ, a Shannon zase nechce, aby pracoval někdo cizí a ještě takto nesnesitelný na „jejím území". Ale protože rozkaz je rozkaz, nakonec musí vytvořit detektivní dvojici a stát se parťačkami. Zatímco Sarah zjišťuje, že se jí hodí Shanonina pouliční chytrost, Shanon se naopak učí sebeovládání, aby se, dříve než někoho seřve nebo praští, aspoň nadechla. Když nakonec spojí své síly a postaví se brutálnímu drogovému magnátovi, postihne je překvapivá věc: přátelství. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Matt_Farrell

Však to. Dvojka bude. Ako nechápam ma zle. Ja sa nehrám na super filmového znalca. Najradšej mám komédie a akčné filmy. Pozriem si kde čo. Ale to čo tu predvádza Melissa za posledné roky ma vytáča neskutočným spôsobom.

na příspěvěk reagoval Matt_Farrell

Matt_Farrell

Matt_Farrell (hodnocení, recenze)

Vidím, že si bojovník. Ale je úplne jedno, čo si my dvaja myslíme, pretože film bol úspešný a bude aj dvojka.

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Matt_Farrell

Bola to úplná sračka. Melissa je nahoršie čo postihlo Ameriku od Justina Biebera a Sandre sa film nevydaril. To, že niekto vyzerá trápne, neznamená, že sa mám smiať. A tých 4-5 vtipov sa stratilo v návale otravnosti.

Matt_Farrell

Matt_Farrell (hodnocení, recenze)

ywo666

Sandra vyzerala trápne, pretože to je podstata humoru. Ak má byť sranda, niekto musí byť za blbca. Melissa bola výraznejšia a vtipnejšia. Skôr by som povedal, že problém bol na druhej strane. Baby nemali rovnocenných protivníkov. Celé to bola vlastne dámska jazda.

na příspěvěk reagoval ywo666

Matt_Farrell

Matt_Farrell (hodnocení, recenze)

Neviem, čo sa vám nepáči. Dobré komédie sa dajú spočítať na prstoch jednej ruky. Nič lepšie už nebude.

na příspěvěk reagoval ywo666

nippa

nippa (hodnocení, recenze)

STAVÍM SA, že keď potrebovali dostať McCarthy na ten plagát, prešlo to iteráciou cez 8 retušov alebo rovno použili CGI.

na příspěvěk reagoval ywo666

PanSoudce

PanSoudce (hodnocení, recenze)

kdybych to měl hodnotit jako celek, šel bych s hvězdičkama do mínusu za stupidní a nevtipný scénář a špatnou a ošklivou "herečku" Melissu, kterou asi kdysi ukradli někde z obslužného pultu od McDonald a odvezli jí jeřábem za asistence náklaďáku rovnou na plac. 

Kristian_PM

Kristian_PM (hodnocení, recenze)

Stratil som dve hodiny života pozeraním sa na starú kostnatú nechutnú Sandru Bullock (v 50tich hrá 30tničku bleee) a ešte nechutnejšiu nadmerne obéznu Melissu McCarthy... 40% Ešteže filmy sťahujem, inak by som pýtal späť vstupné! Fuj!

na příspěvěk reagoval Pilda17

Marky.Anahi

Marky.Anahi (hodnocení, recenze)

Hned jak jsem zjistila, že se má objevit film, ve kterém má hrát Sandra, řekla jsem si, že ho musím vidět. Upřímně nelituji, já jsem se bavila. Sandra je zkrátka stvořená pro roli agentky FBI.

na příspěvěk reagoval Asmodin

iDejv

iDejv (hodnocení, recenze)

Ginnare

Já si taky říkám ... mě to pobavilo, zbytek sálu taktéž. Některé hlášky parádní :) 

Ginnare

Ginnare (hodnocení, recenze)

Přečetla jsem si rádoby erudované komentáře a opět jsem byla znechucena. Proč ti lidé vůbec do kina chodí? Měla to být komedie a byla to komedie! Bavila jsem se. A navzdory všem zahořklým studeným čumákum neutrpěla jsem žádnou duševní újmu...

na příspěvěk reagoval iDejv

Blazzinnek

Blazzinnek (hodnocení, recenze)

Sice jsem se v kině smála jen já jediná ještě s kamarádkou ael v tu chvíli mi to bylo jendo. Doporučuju!!! :DDD

Gemini

Gemini (hodnocení, recenze)

Představa, že si to někdo splete s Heat od Manna ve mně vzbuzuje dost protikladné emoce - každopádně jsou ale dost intenzivní. Jestlipak to zvládne i samotný film...:)

Bad Guy

Bad Guy (hodnocení, recenze)

Ve státech měl úspěch Identity Thief (Z cizího krev neteče) akorát tržbami.. ale ne hodnocením oproti tomuto snímku, které si drží 7.1/10. U metacritic 60/100 (nebejt Wall Street Journal, který dal 20/100, tak celkově by měl snímek od metacriticu 74/100). Jsem zvědavý na tento snímek a nebudu dopředu něco odsuzovat, což je tady úplně normální ty hodnocení :-)

Uživatel Bad Guy smazal svůj příspěvek.

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Riddick77

Ono se to dalo čekat, že takováhle hovadina bude mít ve Státech úspěch. To bude zase obrovskej nepoměr tržeb, stejně jako u posledního filmu s Mellisou McCarthyovou, Z cizího krev neteče. To má z USA tržby 134 mega a ze zbytku světa 39 mega. Tohle bude totéž. Prostě stejný jako u nás, kdy byly největším loňským hitem Babovřesky. Alespoň vidíme, že ten divácký nevkus není jen u nás.

Uživatel 6thSun smazal svůj příspěvek.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Trailer má dobré aj slabé miesta. Ale Sandra vyzerá dosť dobre na 48 rokov. To klobúk dole.

Kamiiik

Kamiiik (hodnocení, recenze)

Tak jsem právě viděla trailer a nemůžu se dočkat, předpokládám, že to bude blbost, ale taková, která mě bude fakt hodně bavit :) Milovaná Sandra a k tomu ještě Melissa, prostě paráda

Ampi

Ampi (hodnocení, recenze)

Silná dvojka. Já jsem myslel, že tlusté ženy ve filmu mohou být pouze černošky!;-)

melloun

melloun (hodnocení, recenze)

marrjaana: Tak to nemohu posoudit, protože jsem viděl pouze jedničku a ta byla celkem koukatelná. Podle traileru to ale vypadá na pořádný výplach.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Ale jo, docela úsměvné, Sandru mám rád, tak uvidíme, co z toho bude.. 

Asmodin

Asmodin (hodnocení, recenze)

koukám, že z Melissi McCarthy udělali "chlapici", a taková to byla pohledná herečka v Gilmorových děvčatech

Patw

Patw (hodnocení, recenze)

Tak na tenhle film se šíleně těším! Scéna jak ho pustí z rukou, nebo ty v baru (a na záchodcích)! Už aby to bylo!

Související novinky

Akční (skoro)parodie pokračují

Akční (skoro)parodie pokračují

30.04.2015

Vážných akčních blockbusterů už se v Hollywoodu zase tolik netočí. Čím dál tím populárnější jsou ale odlehčené kousky, zejména ty, které si ze sebe dokáží chytře utahovat. Málokteré filmy na tuhle… (více)

Seznamte se s Krotitelkami duchů

Seznamte se s Krotitelkami duchů

28.01.2015

Třetí díl Krotitelů duchů se chystal tak dlouho, až od něj studio Sony ustoupilo a raději zvolilo cestu rebootu. K tomu se rychle dostal Paul Feig, režisér úspěšných komedií Ženy sobě a Drsňačky, a… (více)

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama