Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Největším úspěchem skupiny Strange Fruit byl festival Wishbeach 1978. Dvacet let poté se hráč na klávesy Tony rozhodne vzkřísit zašlou slávu a doplnit značně prořídlá konta tím, že uspořádají koncert. Tony zatím pracuje jako dealer kondomů na Ibize a jeho práce chce změnu. Zbývá už jen přesvědčit zbylé členy kapely. Baskytarista Les zase zahradničí, ale rád by se vrátil do starých dobrých časů. U zpěváka Raye to také nebude problém, protože ten uvítá možnost, jak se ztratit před svojí žárlivou manželkou a Brian, který hrával v kapele na kytaru, je určitě nenechá na holičkách. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (96)

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Nevim, jestli to je zdani, zamer ci fakt, kazdopadne uplyvajicim casem se opravdu zlepsuje, jak hlas Raye, tak zaroven z trapnych gest se stavaji gesta dostavajici dav do kolenou spolu semnou. Narozdil od postupneho vyvoje filmu jako celku, musim s plnou vaznosti uznat, ze komedie to je kazdym coulem a pomyslnou latku drzi od prvnich chvil az do konce vysoko! ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Nesmírně vtipný hudební film o návratu jedné hardrockové sedmdesátkové kapely po 20 letech. Všelijakými životními neúspěchy, fobiemi a vůbec psychickými problémy i alkoholismem stíhaní padesátníci se snaží seč mohou zapadnout do měnící se hudební scény. O geniálním Billy Nighym jako frontmanovi kapely ani nebudu psát - to se musí vidět! Ani trochu přepálený happyend s cajdákem mě neodradil od nejvyššího hodnocení. Jistě se k tomuto filmu rád vrátím. ()

Reklama

Krissty 

všechny recenze uživatele

Bill Nighy je prostě machr přes hudební role a pro mě byl i v tomto filmu on ten hlavní a stěžejní, díky kterému to stálo za to! Byl vtipný, stylový a má nádherný hlas. Samozřejmě i ostatní představitelé byli vynikající, vyzdvihla bych například Stephena Rea, Jimmyho Naila nebo Juliet Aubrey. Všem jejich role sedly jako ulité! Děj je bezesporu zajímavý (alespoň tedy pro mě) a bavilo mě sledovat nálady, spory a celkově vztahy v rockové kapele, která se pokouší o comeback. Hudba je úžasná, herci jsou úžasní, příběh je úžasný. Já nemám co vytknout!! A ten Bill.. Musím se opakovat.. Předvedl opět něco fantastického! ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Tohle mě fakt chytilo za srdce. Moc příjemný film o partě bývalých rockerů, kteří se po letech pokouší dát znovu dohromady úspěšnou kapelu. Je to natočeno tak lidsky a pravdivě, chvílemi je vám jich líto, pak se zase od srdce zasmějete a když se jim něco podaří, máte slzy v očích a tolik jim to přejete. Všichni muzikanti jsou herecky skvěle obsazení, Rayova manželka taky nemá chybu a do toho všeho tak dobrá muzika. Still Crazy určitě zařadím k filmům, ke kterým se ráda budu vracet. ()

swed 

všechny recenze uživatele

Filmy jakým je "Still Crazy", mě vždycky potěší - nostalgická atmosféra, svěží tempo a výborný soundtrack, se postarají o parádní jízdu, které vám nedá vydechnout. Herci jsou bezchybní a pokud bych měl někoho jmenovat, byl by to Bill Nighty, který má postavy rockerů předplacenou snad nadosmrti. Ani závěrečné dojetí tu nechybí...9/10 ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Na soundtracku zpívají i herci z tohoto filmu, např. Hans Matheson nazpíval song "Live for Today" (Žít pro dnešek). (Lynette)
  • Pri názve filmu sa tvorcovia nechali inšpirovať piesňou od Paula Simona - Still Crazy After All These Years. (U_S_O)
  • Soundtrack k tomuto filmu byl nominovaný na Zlatý globus. (Lynette)

Reklama

Reklama