Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Největším úspěchem skupiny Strange Fruit byl festival Wishbeach 1978. Dvacet let poté se hráč na klávesy Tony rozhodne vzkřísit zašlou slávu a doplnit značně prořídlá konta tím, že uspořádají koncert. Tony zatím pracuje jako dealer kondomů na Ibize a jeho práce chce změnu. Zbývá už jen přesvědčit zbylé členy kapely. Baskytarista Les zase zahradničí, ale rád by se vrátil do starých dobrých časů. U zpěváka Raye to také nebude problém, protože ten uvítá možnost, jak se ztratit před svojí žárlivou manželkou a Brian, který hrával v kapele na kytaru, je určitě nenechá na holičkách. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (96)

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Čas letí, ale plamen hoří dál." ...Strange Fruit se mi dnes trefili do nálady a zpříjemnili mi tak nedělní odpolko. Rockeři sympaťáci a jak pravila Karen: Já miluju jejich muziku. Chci stát někde v šeru a vidět co ta hudba vzbuzuje v lidech. Filmy jako tento jsou mým šálkem kávy, mou krevní skupinou. Rock´n´roll forever ♪ ♫ ♪ 🎸 ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Tohle mě fakt chytilo za srdce. Moc příjemný film o partě bývalých rockerů, kteří se po letech pokouší dát znovu dohromady úspěšnou kapelu. Je to natočeno tak lidsky a pravdivě, chvílemi je vám jich líto, pak se zase od srdce zasmějete a když se jim něco podaří, máte slzy v očích a tolik jim to přejete. Všichni muzikanti jsou herecky skvěle obsazení, Rayova manželka taky nemá chybu a do toho všeho tak dobrá muzika. Still Crazy určitě zařadím k filmům, ke kterým se ráda budu vracet. ()

Reklama

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že sem mírně zklamaný. Čekal sem že to bude trošku víc crazy. Čekal sem šílenou jízdu postarších rockerů, ale dostal sem příběh o sebepoznávání, sebereflexy a toleranci vůči kamarádům. Vcelku se jedná o příjemný film, kterému se dá nějaké to zaškobrtnutí v rytmu odpustit. Velkým plusem je hlavně obsazení. To je doslova dokonalé. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Řízný revival partičky obstarožních rockerů, kteří sice zjišťují, že už nejsou nejmladší, ale svou poslední šavli zatím taky nehodili. Sympatické a nezvykle vyrovnané (oblíbil jsem si všechny) obsazení tvoří dobře sehranou bandu, z jejíhož finálního comebacku příjemně mrazí v zátylku. Film jasný a přímočarý jako uvažování postav, o nichž vypráví, zásluhou několika výprodejových vtipů místy ztrácí výrazně nostalgický punc, ale jako lehký přídavek k This is Spinal Tap funguje bez výhrad. 80% ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Já byla nadšená nejen z celé té rockerské stárnoucí party, ale celkově mně tenhle snímek sednul do mé dnešní nálady. Všichni herci byli skvěle obsazení, ale asi jsem byla nejvíc nadšená z Billyho Nighyho, kterému bych za jeho rockera dala snad Oskara jak se do té role položil A závěrečná finální čtvrthodinka navíc s kouzelným úsměvem Briana mě dostala, takže je to čtyřka jak vyšitá. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Pri názve filmu sa tvorcovia nechali inšpirovať piesňou od Paula Simona - Still Crazy After All These Years. (U_S_O)
  • Na soundtracku zpívají i herci z tohoto filmu, např. Hans Matheson nazpíval song "Live for Today" (Žít pro dnešek). (Lynette)
  • Věkový rozdíl mezi Rachael Stirling a Frances Barber je pouhých osm let. Ve filmu hrály matku s dcerou. (Janko666)

Reklama

Reklama