Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

bohhous22 

všechny recenze uživatele

Srovnání s FG je možný,ale jen stran animace!!! Brickleberry má vypointovanější , přímočařejší a drsnější humor!!! Některý fóry v FG jsou sice krásně absurdní,ale často nevtipný!Brickleberry se nepáře vážně s ničím, ačkoliv se přesně tohle říkalo o FG, první zmíněný vede na plný čáře!!! Další významný plus je počet dílů, nápaditost  a originální vložka již v úvodních titulcích či kadence ( mnohdy humusoidních ) vtipů, stačí se podívat!A to miluju Petera Salámistu a prvních pět sérií FG doslova zbožňuju! Jediné mínus shledávám v Paradise PD, to souvisí spíš s tvůrci! Ačkoliv...Pokud by si tvůrci odpustili několik nekonečných sérií PDP a všechny dobrý fóry nacpali do 4.série Brickleberry,mohl to možná být seriál nejvyššího levelu animo-komediální seriálové tvorby!!! Přesto je to ujetý, vtipný,odvázaný,drzý a na hony vzdálené škatuly NEKOREKTNÍ!!! Perla ()

Reklama

Bordoshut 

všechny recenze uživatele

Recenze na animovaný seriál Brickleberry: Neuvěřitelně vulgární, nekorektní, xenofobní, morbidní, sarkastická a hlavně VTIPNÁ show, která si běžně bere na paškál i za velkou louží zapovězená témata jako jsou černoši, gayové, lesby, postižení lidé, obézní lidé, dále lehké dívky, panicové, plešouni, zoofilové nebo třeba křesťanství či globální oteplování (na své si přijdou i tuny známých osobností), ze kterých si dělá prdel takovým způsobem, že "nevěří ten, kdo to neviděl". Miluju tuhle show, stejně jako u prvního Pottera zde platí, že ji znám nazpaměť, moc rád si jednotlivé díly pouštím znova a pokaždé se u toho řehtám, jako smyslů zbavený. Člověk v tom vždycky objeví nějakou novou ptákovinu. Můžu s čistým svědomím doporučit parádní český dabing, který se mimořádně povedl, sám si bez něj už Brickleberry nedokážu ani představit. Obrovský shout-out tvůrcům, je hrozná škoda, že jim neschválili pokračování. Pro fanoušky seriálu mám malý tip: vyšel komix, který řeší cliff hanger, jímž skončila 3. řada. Také existuje seriál Paradise PD (stejní tvůrci, Netflix), o tom vám však nic nepovím, dosud jsem ho neviděl. Co se týče Brickleberry, komu sledování na YouTube nezpůsobuje morální trauma: je tam i český dabing. Přeji příjemnou zábavu! :-) ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je přesně pro nás milovníky černého humoru. Narážky na teplouše, na černý, postižený, náboženství, fekálie, politiku a vůbec na všechno, na co vzpomenete. Tolik černého humoru pohromadě se moc nevidí. Nasmál jsem se sakra hodně hnedka od prvního dílu. I když se tam občas po výborném vtipu objeví takový trapnější, tak to tolik nekazí. Neočekávejte od toho nic originálního, ani vůbec geniálního. Mě si tenhle seriál získal tím, že nemá žádné hranice. Sice to kritici nebudou zrovna nejvíc chválit, ale u tohohle je nejdůležitější se prostě zasmát. A jasný, že to je podobný Griffinům, v dnešní době už je hodně těžké vymyslet něco úplně nového. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřitelná nekorektní televizní fraška, plná klišovitých, ale setsakra vtipných a zábavných momentů. Této směti politických, filmových i hudebních narážek již může konkurovat pouze South Park. Mluvící medvěd, který zcela bez jakýchkoli problémů patří do nesourodě sourodé rodinky multikulturně založených rangerů, vůdce parku, jehož nejlepším přítelem je upřímnost v momentech, kdy by člověk radši neznal jeho osobité názory, nezávislý černoch s vlastními ideami o životě, hlavně o tom sexuálním, nová rangerka s hanebnou i úspěšnou minulostí, věčně životem klamaná lesbička/mužatka a hlavně Steve. Ten je jen jeden a na jeho stupidní snaze jít si za svými nemožnými sny stojí má obliba k této kreslené ptákovině. Popravdě díky bohu, že seriál má jen 3. série, jinak bych se musel začít hrabat svědomím, zda chci svůj volný čas obětovat právě tomuto televiznímu zjevení. ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • Seriál byl původně zhotoven pro televizi Fox, avšak ta si to na poslední chvíli rozmyslela a upřednostnila jiný animovaný seriál - konkrétně Allen Gregory (od r. 2011). (P. J. D.)
  • Před karavanem drží Ethel v ruce zbraň. V dalším střihu má ale ruce prázdné. (Duoscop)
  • V úvodu epizody jde v krabici zahlédnout figurka veverlíka, která odkazuje na epizodu Squabbits (2012). (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno