Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh vypráví o tajném agentovi, který se snaží najít zbraně hromadného ničení. Zbraně byly ukradeny z ghetta Doupěte. Tajný agent se s prosbou o pomoc obrací na Lina, jediného člověka, co zná tento rajón a nebojí se místních gangsterů. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (333)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Lautr to stejné co Okrsek 13 a tím pádem neuvěřitelně zbytečné. Nechápu potřebu natočit něco naprosto totožně, co už natočeno bylo, navíc s polovinou stejných herců. Ještě za tím vlastně stojí i stejná banda lidí včetně Bessona. Francouzský námlask je pochopitelně lepší, už kvůli Cyrilovi Raffaelliovi, který si to fyzično dává o něco líp jak Paul a hlavně to bylo tehdy něco nového. Paul je sice větší sympaťák než Cyril, ale některé kousky mu prostě nejde moc uvěřit. Přiznám se, že jsme se ale i teď velmi bavil. Je to zas tempem nadupané, dravé, akční a rychlé, ale nemůžu dát víc jak 3*, protože je to vykrádačka snad záběr po záběru a v ničem to nejde svou vlastní cestou. ()

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč někdo natočí úplně stejný film a ještě k tomu se stejným hercem. Tento film je obrovským skokem mimo. A pokud by tam nehrál tragicky zesnulý Paul Walker, nikdo by do kina na to nešel. Raději se podívejte na původní film Okrsek 13 (2004) --- Rozpočet / výdělek: $28 / 68 milionů < 2,42 > násobek rozpočtu. ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně film s nejretardovanějším scénářem všech dob - je to až tak ultimátně blbé, že si nedokáži představit jak může existovat někdo tak tupý aby toto napsal - nicméně jako v pornu, "příběh" je jen záminka pro akci. A ta je kvalitní, efektně natočená, dostatečně častá... a adekvátně prokládaná shazujícími hláškami a pro film očividným sebeparodováním, takže i ta jeho nesmyslnost jde přežít. 7/10 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Pomsta a spravedlnost není to samé." Nestává se mi to často, ale mně se v Doupěti líbilo přibližně stejně jako v původním Okrsku 13. Běhalo se, skákalo se, hláškovalo se, holky se rvaly a to mám na Bessonových akčních jednohubkách rád. I mozek je zkrátka potřeba jednou za čas vypnout, vypláchnout a odložit na noční stolek. A Doupě k týhle očistný údržbě nabízí ideální příležitost. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Máme problém!!! Umí někdo Čínsky?.......... Už jen úvodní velice povedené titulky, daly předpovědět, že to bude prostě zábava. A byla. Dokonce o mnoho lepší, než jsem vůbec doufal. Příběh má dynamiku, dobrou hudbu a hlavně perfektní kameru. Tady bylo cítit, že se kameraman prostě vyžíval a užíval si skoro všechny záběry. CITÁT - Jiná cesta, stejný cíl........... Jsem spokojen. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (10)

  • Pracovným označením filmu bol názov District B13. (MikaelSVK)
  • Všechny repliky Davida Belle byly kvůli jeho silnému francouzskému přízvuku předabovány. (Mr. Filuta)
  • Symbol tygra, který je na Linových (David Belle) dveřích, se objevuje i na ruské raketě a také jako tetování na Linově ruce. (Oxymoron5)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno