Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh vypráví o tajném agentovi, který se snaží najít zbraně hromadného ničení. Zbraně byly ukradeny z ghetta Doupěte. Tajný agent se s prosbou o pomoc obrací na Lina, jediného člověka, co zná tento rajón a nebojí se místních gangsterů. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (333)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Je to neuvěřitelně tupá věc a ještě zvláštnější je, že Besson remakuje svůj 10 let starý produkt "Made in France". Je to úplně to samé, jen vedlejší role se prohodily a akce je o něco dynamičtější a více "eye candy dubstep". Bodejť by také ne, když americké publikum je trochu jiné, než to francouzské. Ono nastříhané je to cool, ozvučené rovněž a drajv to má neskutečný. Jen se u toho nesmí vůbec přemýšlet - čemuž díky bohu napomáhá relativně krátká délka. Občas sebeparodické, občas fajn přímočarý výplach, kde chybí na můj vkus krev - zřejmě kvůli přístupnosti, což vidím jako fatální nedostatek. Walker je tam sympatický a rozloučil se jakž takž důstojně. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Pomsta a spravedlnost není to samé." Nestává se mi to často, ale mně se v Doupěti líbilo přibližně stejně jako v původním Okrsku 13. Běhalo se, skákalo se, hláškovalo se, holky se rvaly a to mám na Bessonových akčních jednohubkách rád. I mozek je zkrátka potřeba jednou za čas vypnout, vypláchnout a odložit na noční stolek. A Doupě k týhle očistný údržbě nabízí ideální příležitost. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dejova kostra je z 99% identicka s originalom. Akcne sceny prakticky takisto. Len sa miestami namiesto bitky pridala autonahanacka, kedze Paul Walker sa bit nevie a je znamy len vdaka serii Fast and the Furious. Takze na prvy pohlad by to mohol byt dobry film pre ludi, ktory original nepoznaju. Lenze to nie je pravda. Remake uplne postrada infantilny humor, skvely soundtrack a kvalitne prevedene bitky, ktore robia z originalu zabavnu akcnu komediu. Jedina akcna scena ktora sa celkom podarila je parkourova scena Davida Bella na zaciatku. Na prvy pohlad je to velmi podobne ako v originale, ale predvedie tam aj nove dychvyrazajuce kusky. Lenze ako je to dnes zvykom. Znova mu to trochu kazi strihac, ktory sa preteka v tom kolkokrat dokaze strihnut za sekundu. Zvysne akcne sceny uz dojebal uplne. Hlavne nahanacky su uplne neprehladne. Vysledkom je podpriemerny akcny film, ktory nastoji za to vidiet ani ked ste nevideli original. 3/10. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

[ČSFD projekce] Pokud měla být toto pocta Walkerovi, patrně se teď někde svíjí a metá kotrmelce v rakvi. Snímek je vskutku velice odlehčen od reality a jediným tahákem jsou propracované parkurové, bojové a jiné akční scény, kterých jsme si už ovšem užili v Okrsku 13, a který byl o dost lepší. Ani jsem nedokázal spočítat, kolikrát se mé oči obrátily v sloup při tupých dialozích a neskutečně dementních a nelogických černých dírách ve scénáři, jehož autorem je nejspíš parta opic z laboratoře pro testování kosmetiky. Neskutečně kůl hlášek je tu bezpočet a rádobyvtipné se je snaží počtem alespoň dohnat, ale nic naplat, toto je skutečně marnost nad marnost. Jediným hercem tu byl skutečně jen a jen Paul Walker, což je mu opravdu ke cti a jen díky tomu nedávám nižší hodnocení. Přirovnal bych to k průměrnému pornofilmu bez koitálních scén. Tedy o ničom. 30% ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Brick Mansions v češtině doupě mě mile překvapil.Děj je jasný-Paul Walker jako policista,David Belle jako zločinec a zároveň super skokan.Oba mají za cíl proniknout do uzavřeného města nebo spíš ghetta v Detroitu a po úvodní neshodě si pomoct v zneškodnění bomby,kterou drží RZA.Belle zná Doupě jako své boty ,protože tam žije celý život a navíc má s RZA něco nevyřízeného...a Paul Walker si má s tímto vůdcem doupěte taky co říct...Skvělá a pro mě docela originální akce,příjemná stopáž ,dobré herecké výkony.Nemohu jinak než za mě celkově 80 % a čtyři hvězdy. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (10)

  • Vo filme sa spomína, že otec postavy, ktorú stvárnil vo filme Paul Walker, tragicky zahynul. Zhodou náhod tragicky zahynul aj herec Paul Walker v reálnom živote. (andykanadan)
  • Pracovným označením filmu bol názov District B13. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama