Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (495)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Po těch hrůzných Sandlerových odpadech z posledních let vlastně docela fajn romantika. Na svižnost a vtipnost 50x a stále poprvé či Zkus mě rozesmát se sice nová sandlerovina kvůli několika trapným pasážím nechytá. Mezi nim a Drew Barrymore to ale pořád skvěle funguje a najde se zde i pár překvapivě povedených scén. A Terry Crews zde vyfasoval největší WTF roli tohoto roku. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

To jsem si tak jednou letěl ze Zélandu na Fiji a oni mi pustili Dovolenou za trest. Říkal jsem si "okay, Pepiku, aspoň se trošku navnadíš." No náramně jsem se navnadil. Po týdnu na Fiji letím do Austrálie a hádejte, co bylo na playlistu? Dovolená za trest 2 aneb nikdy nebudeš vytrestán dostatečně. Adámku, ty jedno jelito, nemohl by sis dát taky na chvilku voraz a odletět někam hodně daleko? Věděl bych o skvělém filmu na cestu... ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JSTE PŘIPRAVENI NA VZRUŠUJÍCÍ, ÚŽASNÝ A ROMANTICKÝ TÝDEN VAŠEHO ŽIVOTA? VÍTEJTE NA VAŠICH "RODINOVÁNKÁCH"... /// Po 5ti minutovým (celkem vtipným) randění ,,na slepo“ přichází (nic moc) pasáž, ve který zjistíme, že ti dva se vlastně potřebujou. Nic moc proto, že když jsou každej zvlášť, nemá to šťávu. (A nezachráněj to žádný parchanti!) Může to evokovat vzpomínky třeba na Krok za krokem, akorát tady k sobě (ne)hledaj cestu i dospělí. A uznávám, že je to vtipnější, než jsem čekal. (Škoda těch trapností.) Má jít vo rodinnou zábavu, takže nechyběj ani rodičovsky dojemný scény a já souhlasím, že z těch píčovin, co má v poslední době Sandler za sebou, je tohle z toho povedenější vědra. Navíc - Adam tady není ten trapnej! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Hledám fotra pro svý parchanty. 2.) Romantická dovolená je tehdy, když hrajou vopice na housle. 3.) Thx za titule ,,p3tulkaa“ a ,,KillaNoFX“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Musíte mít filmy Sandler & Barrymoreová rádi, aby se vám to líbilo a nadšeně jste tleskali ručičkami. Jinak maximálně oceníte občasnou účast nekorektního humoru a především to, že to není, ačkoliv se jedná o rodinou komedii, debilně sladkobolné a totálně mravokárné. Vůbec ne. Nicméně, vystihl to StuntmanMIKE ve svém komentu, tak se vyplatí to dohledat a přečíst si to. Ono takhle, vyplatí se vám, dát si MIKA do topky a číst si jeho názory na filmy. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

V jedné české písniček se zpívá "tisíckrát obehraný schéma, dojemná kantiléna". Až na to, že tohle není ani trochu dojemné, ale obehrané je to až na kost. V poslední době mi přijde, jakoby Sandler hledal sám sebe a z nouze bere každou sračku, jen aby měl co vydávat. V tomhle filmu překvapil snad jen Terry Crews, měl dostat více prostoru! ()

Galerie (120)

Zajímavosti (21)

  • V Africe v pokoji nezbyde na Jima (Adam Sanders) postel, a proto spí s nejmladší dcerou. To však nedává smysl, protože se jednalo o pokoj připravený pro pět dětí a logicky tedy i pěti postelemi, ovšem Jimova rodina je čtyřčlenná - Jim a tři dcery. (velkyvezir)

Reklama

Reklama