Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Videa (4)

Trailer

Recenze (588)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejzábavnější Asylum všech dob.Banda ochotníků opět řádí v typických Asyláckých lokacích, vedená mistrem Ianem "Stevem" Zieringem, mocně podporovaná scénáristickou demencí, režisérským kreténstvím a vizuální zoufalostí, až je to tak dokonalé stupidně zábavné.Žraloci lítaj vzduchem, jsou drzí a vlezou vám až do obýváku, vy musíte prostě rychle jednat a tak je umlátíte barovou židličkou.Jestli jste si mysleli, že žralok který polyká most Golden Gate je něco geniálního, zapomeňte.Protože tady je skok člověka skrz na skrz útroby žraloka s motorovou pilou.Kde se kurva ty lidi berou, kde kurva shání peníze a kde je kurva najdu? Někdy bych strašně chtěl naporocovat sekačkou na trávu obřího krokodýla či jiné obří zvířátko, co mi poleze v obýváku...považoval bych to za vrchol své herecké kariéry.Za tu (ne)chtěnou demenci a upřímnou snahu o to vypadat ne jen jako filmaři, ale i jako lidi jim kukům dám 30%. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Takže já si pustím žraloky padající z nebe, čekám neskutečně pokleslou zábavu, protože větší pitomost, abys pohledal a dostane se mi jen pokleslosti a zábavy vůbec žádné?! Nuda, rozplizlé rodinné hodnoty, z filmu čiší chudobnost, protože v něm hraje jen pár herců. A i těch žraloků je pomálu. Stejně největším monstrem snímku byla Tara Reid, protože ta svou anorektickou vyhublostí a nepovedenými plastikami děsí víc než celé hejno žraloků. ()

Reklama

MáŠa 

všechny recenze uživatele

je tam tornádo, rozbouřené moře, vše vysvětlené v podstatě globálním oteplováním, a nejdřív se to moře rozlejvá do LA, všude samej žralok, kterej umí skákat strašně vysoko do výšky a jeho jedinou starostí je něco sežrat, a ke konci tam jsou i tornáda, která nabrala v oceánu kupu žraloků, a vždycky, když to tornádu zničej, tak ti žraloci z toho začnou padat, a to tam pak vidíte krásné WTF scény jako v trajleru. A to hlavně tuto: SPOILER: Holka vypadne z vrtulníku a sežere jí žralok. Ten pak po nějaké době padá na zem. A bývalá hvězda Beverly Hills, jak si mohla vidět v tom videu, mu skočí do držky i s motorovkou. Rozřeže ho zevnitř a vyleze z něj. Čirou náhodou to byl z těch tisíců žraloků ten, co zežral tu holku, co padala z vrtulníku. Chlápek jí vyndá, je v celku, ani on s tou motorovkou ji neškráb. Mít tak štěstí v životě, jak ta holka. Dají jí umělé dýchání a žije. Jupíííííí :D KONEC SPOILERU. Nádhernej WTF okamžik, ani oko nezůstalo suché :D Kdyby to těch WTF okamžiků mělo víc, tak v hodnocení přidám, ale hlavně v druhé polovině mě ta pitomost spíš štvala - a tím nemyslím, že jsou žraloci v tornádu. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Když Steve Sanders na ulici motorovou pilou rozkuchne žraloka a z jeho pajšlu šťastně vytáhne živou kamarádku, to je úlet naprosto nevídanej. Zasmál jsem se hodně a nejvíc mě asi rozsekalo, že to má tři díly. Sračka neuvěřitelná, ale za jistých okolností zábavná kulisa (páč nám na noční v práci v televizi jela jenom Nova). ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Film mi byl doporučen se slovy, že je to hrozná hovadina. Nicméně, proč se nepřesvědčit, že?! Tak jsem na to koukl. Pustil jsem si to samozřejmě večer, abych se hrozně bál. A že bylo čeho! Digitální žraloci mají potenciál vyděsit i toho nejvášnivějšího hororového fandu. Ďábelské efekty si dovolím úplně opomenout, protože nikdo na světě si nemohl určitě myslet, že by za něco stály. Možná tedy člověka občas lehce rozhodí, že zničená budova vypadá nějak a asi za 27 vteřin úplně jinak. Či další podobné "maličkosti". Proč bych se snažil vší silou nacpat do filmu efekty, které zcela evidentně udělat nezvládnu. Dost si mi líbila třeba scénka s jedoucím autem, které zcela evidentně stálo a byla na něj lita voda. Okna byla samozřejmě absolutně zamlžená, aby někdo náhodou nenabral podezření na něco, co bylo stejně zřejmé - tedy to, že auto stálo. Takových taškařic je snímek plný. Absolutním filmařským vrcholem snímku je závěr, ve kterém hlavní borec neudělá nic menšího, že pozorujíc žraloka, u kterého asi minutu vidí kam letí, v poslední vteřině tedy nastartuje na brnk motorovou pilu a dvoumetrovým skokem mu skočí do tlamy. Člověka asi nepřekvapí, že to samozřejmě frajer přežije, ale asi jen málokdo by čekal, že ze žraloka vyleze i jedna slečna, kterou žralok sežral dříve. Samozřejmě živá a zdravá. Městem v tu dobu poletovaly stovky tisíc žraloků. Tomu se říká náhoda! Opravdu, dlouho jsem neviděl tak krásný, strašidelný a napínavý horor a určitě si nenechám ujít pokračování! ()

Galerie (66)

Zajímavosti (15)

  • Záběry na exteriér Finova (Ian Ziering) baru jsou skutečné jako na Santa Monica Pier. Interiéry byly natáčeny jinde. (sir-dave)
  • Natáčení pod pracovním názvem Temné nebe trvalo 18 dní. (sir-dave)
  • Robbie Rist, přestavitel řidiče autobusu, spolupracoval při psaní několika písní obsažených v soundtracku. (sir-dave)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama