Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Válka

  • USA Justice League: War
Trailer

Mimozemšťané útočí na Zemi, a tak se partička těch největších superhrdinů - Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lanterna, Flash, Shazam a Cyborg - rozhodne spojit své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety. Mimozemšťané útočí na Zemi a hrozí katastrofickou likvidací celého světa. Ve filmu Justice League: War se poprvé v historii schází partička těch největších hrdinů planety, kteří jsou odhodlaní bojovat za její záchranu. Když mocný Darkseid napadne se svou obří a nezdolnou armádou Zemi, skupina vykořeněných superhrdinů dříve narážejících na nepochopení a - v některých případech - i na pronásledování úřady, spatřuje jediný způsob, jak mimozemské invazi zabránit, v sestavení jednotného týmu. Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash, Shazam a Cyborg spojí své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Domácí kino dostalo hlavně co se audia týče pekelně zabrat, z tohohle se budou sousedi vzpamatovávat ještě hodně dlouho. Páni - pochopitelně se dalo čekat, že bude animák... ehm... "epičtější" než poslední hraný DCčko, stejně na mě ale ty desítky popadanejch mrakodrapů byly jednoduše moc. Jako výlet do dalšího novýho universa to ale funguje parádně, týmovky sou príma. P.S. Příště si dabing zjistím dopředu, takle jsem měl ze Seana a Michelle velký kulový. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Největším problémem této Justice League je vlastně samotná válka - bojových animací je ve filmu hrozně moc, tvoří většinu stopáže filmu a jsou dost únavné. Přece jenom je to něco, co moc nemusím u animovaných filmů, ale chápu, že to tam musí být. Pokud pominu všelijaké rvačky a poměrně fádní děj, zbytek už je o dost lepší a zkrátka mě na příběhu bavila ta "vata" okolo. Postupné seznamování jednotlivých hrdinů bylo celkem fajn sledovat, stejně tak zrození Cyborga, o kterém jsem před filmem moc nevěděl. "Liga spravedlivých: Válka" je průměrná jednorázovka, kde jsem se místy bavil, poté zase nudil, ale rozhodně už jí víckrát vidět nemusím. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Opět skvělý DC animák, který vlastně celou Justice League teprve představuje, takže je dobrý na seznámení třeba s Cyborgem, který tak známý není. Stojí zda tedy původní členové ligy spravedlivých, tak jak jsou nejznámější a čelí rovnou samotnému Darkseidovi, který by se měl brzy představit i v celovečeráku. Opět si musím postesknout, kéž by Marvel dělal taky tak dobrý animáky, jelikož Hulkem na neznámé planetě jejich dobrá tvorba končí, kdežto DC video-filmům celkem s přehledem, co se týče komiksů, vládne a dokázali to i tentokrát...75% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se taky celkem povedlo. Ale nebylo to tak dobré jako Flashův díl. Hrdinové se ještě neznali, tak se museli postupně dát dohromady. Ale chvíli jim to trvalo, než se sehráli. Můžeme tu být svědky vzniku Kyborga. Darkseid je pro partu silné sousto. Je sranda, jak ze začátku bojují proti sobě. Wonder Woman mluví dost zvláštně. Ani by mě nenapadlo, že je Shazam děcko. Ale nakonec všichni spojili své síly a Darkseidovi pěkně naložili. :) ()

Psema 

všechny recenze uživatele

V závěru už začne být neustálý příval stereotypní akce poněkud otravný a nudný, takže si člověk bez mentality dvanáctiletého klučiny začne pomalu přát, aby se na chvíli zastavilo a tým vymyslel nějakou jinou taktiku než "bum, bum, bác, Shazam, bác, ale pokud beru v potaz, že je to pořád především svižný výplach pro děti, tak proč vlastně ne. A první půlhodinka a skřížení cest je v podstatě bez chyby. Batman owns it. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (7)

  • Film je inšpirovaný komiksom "Justice League Volume 1: Origin (The New 52)", výraznejším rozdielom je akurát nahradenie Aquamana Shazamom. (slavo_held)
  • Film je prvním počinem DC Animated, který využívá universum a kontinuitu nastolenou komiksem "New 52". (Caszidy)
  • Cyborg je spíše znám jako zakládající člen Teen Titans v předchozím universu. Naproti tomu v komiksu "New 52" je zakládajícím členem Justice League a nahradil tak Martian Manhuntera, který byl sedmým zakládajícím členem v předchozím příběhu o vzniku Ligy spravedlivých. (Caszidy)

Reklama

Reklama