Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Milan Šteindler v hlavní roli nového televizního sitkomu jako kročehlavská perla Jaruš Beranová. Máma Beranová vládne svojí rodině rukou přísnou, ale spravedlivou. Do života se jim sice neplete, ale když se její syn Marek rozejde s přítelkyní Maruškou, něco přece udělat musí! (oficiální text distributora)

Recenze (170)

Ombak▼Penari 

všechny recenze uživatele

No já bych tomu dal i lepší hodnocení, pokud bych to porovnával pouze se standardní televizní produkcí, o které absolutně nemám dobré mínění. Oč debilnější je to než oblíbený Comeback? Tady jsem se aspoň občas zasmál. Co jiného taky čekat na naších televizních kanálech, než blbinu z kategorie D. Nicméně má to relativně vtipného Šteinlera a potřebnou hromadu debilních postav okolo pro jeho vtipy. Kupodivu je to nejméně o sto procent lepší než mnohem dražší Vinaři s hvězdným obsazením. Co víc chtít, když se člověk chce dívat na český sitcom. Upřímně, kdo by v podmínkách české kinematografie čekal nějaké Big Bang Theory... ()

Jablkohruska odpad!

všechny recenze uživatele

Původní seriál bohužel neznám, takže nemůžu porovnat tuto verzi s originálem. Po zhlédnutí prvního dílu však pociťuji jistou rozpačitost. Humor je zde skutečně na hraně, v některých případech i lehýnce za ní. O vtipné momenty sice nouze není, o ty trapné však také ne - a zatím bohužel převažují. Vlastně je to trochu jako na houpačce (nebo spíš na pořádné centrifuze) - vtipnost na trapnost a obráceně se mění často takřka ve vteřině. Jelikož hodnocení po první epizodě může být neobjektivní, dám PanMámě (nebo PanuMámovi?) určitě ještě alespoň jednu šanci. Poté případně uberu nebo přidám hvězdičky, zatím to vidím na stále ještě přijatelných 30%. EDIT: Bohužel poté, co jsem díky odkazu v diskuzi letmo proletěl první epizodu originálu, musím své hodnocení radikálně změnit. Nevidím nic přínosného v tom, když někdo skutečně takřka slovo od slova něco okopíruje bez jakékoliv vlastní tvůrčí invence. Zbytečný seriál. 0% ()

Reklama

Ladunka 

všechny recenze uživatele

Mě tahle blbost prostě baví. Vtip to má a není tolik stupidní jak by se dalo předpokládat, ale souhlasím v tom, že tady u všech těch intelektuálů a znalců tohle prostě nemělo šanci. By mě zajímalo, zda to opravdu všichni hodnotící alespoň viděli nebo si vycucali názor z jediné ukázky. Tohle je něco, čemu se skutečně dokážu zasmát. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Šteindlerova horská dráha frčí už pouze směrem dolů a to bez jakéhokoliv použití brzd....ok, s tímto tvrzením mi nezbývá než souhlasit. Ale tahle (nebo tento) PanMáma (nebo PaníTáta) si zasloužil (nebo zasloužila) větší porci šance. Taky jsem zhlédl první díl a taky mi hlavou běželo něco ve stylu "to už si Šteindler děláš p...l", ale pijaněr vyděržal a dočkal se světlejších momentů. Pořád z toho byla cítí stará známá "Nováčina", pořád to nebylo to pravé britské, pořád se na hladinu drala potvora trapnost, ale.................. ()

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

Normálně nemám ve zvyku hodnotit pořady které jsem neviděl ale tady udělám výjimku, protože tahle blamáž jinak než hodnocení odpad stejně dostat nemůže. Podívám se a pokud překvapí rád přehodnotím ale Štajner co ze sebe na každým rohu dělá buznu takovým tím vlezným oslizlým a nasíracím způsobem, který ztěžuje homosexuálům pobyt mezi heterosexuální populací, mě v roli babochlapa neoslní ani za milion. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • V čase 18:18 Jarmila Beranová (Milan Šteindler) omylem zhasne jednu ze svíček. V dalším záběru však svíčka opět hoří, ale v následujícím záběru zase ne. (David7)
  • Aby se Milan Šteindler lépe vžil do role Jaruš Beranové, hledal inspiraci u své babičky Ludmily. (Fenk)
  • V čase 18:30 přemýšlí Jarmila Beranová (Milan Šteindler) nad správnou odpovědí v křížovce a říká: „Zácpa na osm.“ Když ale odpověď do řádku dopisuje, lze zahlédnout, že konkrétní zadání je třířádkové, nemůže se tedy jednat jen o jedno pětipísmenné slovo. (David7)

Reklama

Reklama