Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Je tu konec školního roku a dlouho očekávané prázdniny jsou konečně tady. Malý Mikuláš, jeho rodiče a babička vyrazili k moři a ubytovali se v hotelu Beau-Rivage Hotel. Mikuláš si u moře najde nové přátele: Ben, který tam bydlí... Freddy, který pořád něco jí, dokonce i syrové ryby.... George, který je vtipný už jen proto, že je angličan, uplakánek Paul a Christopher , který chce mít vždycky pravdu a je to otravné... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (67)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě na Mikulášovy patálie z roku 2009 to nemá. Už jen proto, že tu jsou jiní dětští herci a pro to, že je to pokračování, ale stále se nasmějete nad myšlením a výtržností těchto malých ničemů. Z Mikuláše se nám vyklubal malý Casanova aneb nestačí mu, že v minulém díle sbalil jednu slečnu, on si tady s ní celé léto dopisuje a při tom si tam začne s další slečnou... se kterou zdrhne do hradu plného výbušnin, bomb a zbraní... Který se úplně komplet zřítí do moře, těsně potom, co přejdou most... oba se na sebe jen podívají, pokrčí rameny a jdou dál.. ach ta dětská lhostejnost. Následně se vrátí domů a je nucen první slečnou rozejít se s druhou, s níž si začal dopisovat. Překvapil mě ten klučina jakože z Anglie... mluvil vážně dobře francouzsky (logicky, když je Francouz) s naprosto skvělým britským přízvukem... zírala jsem... musí mít prostě oba tyto jazyky jako rodné, jinak nechápu, jak by v takovém útlém věku, dokázal takhle dobře jazykově zvládnout svou roli. No co na to říct, všechno to bylo takové plné barviček, aspoň jednou jsem se díky tomu podívala letos v létě na pláž a Mikulášova nová parta byla stejně nezbedná jako ta předešlá a opět stejně charakterově rozličná. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Film je to maximálně na čtyři, ale vzhledem k místnímu neduživému hodnocení mu musím hvězdičku přidat. Pohodová letní komedie o krásně barevném světě, v němž se sice občas objevují mráčky a někdy i inverze, ale náhrdelník z mušliček má vždy větší cenu. (Viděno během Challenge Tour Speciál 2015: Filmový lov.) ()

Reklama

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

V předvánočním čase příjemná a milá připomínka léta. To za prvé. Film pro děti (i dospělé), který má hlavu a patu. To za druhé. Knihy o Mikulášovi mám ráda. To za třetí. A líbilo se mi to téměř bez výhrad a je mi líto nízkého hodnocení některých, takže to za čtvrté. Tím pádem čtyři hvězdy. Zaslouženě. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Pokračování výborné komedie MIKULÁŠOVY PATÁLIE. Originalitu sice již film postrádá, ovšem pokud se zaměříme na komické situace, tak se jedná opět o vynikající situační komedii. Tentokrát jede Mikuláš (už ho hraje jinej kluk) na dovolenou k moři. Vezmou sebou svoji babičku, která každého by jen pusinkovala. Ale nějak opomenou vzít jeho čerstvě narozenou sestru, o té ve filmu nepadlo ani slovo. Tam potká partu, se kterou opět dokazuje, že je pořádnej dacan. Ovšem nejvíce si užívá jeho matka, která se seznámí s filmovým režisérem a stane se z ní pořádná čubka. [1144. hodnocení, 66. komentář, 60%] ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Pohodová rodinná komedie, která pobaví diváky všech věkových kategorií, díky čemuž ji lze odpustit i slabší scénář. Na druhou stranu tvůrcům se podařilo velmi dobře vyobrazit danou dobu a atmosféra působí okouzlujícím dojmem, proto se jedná o ideální komedii na odreagování, která nenadchne, ale rozhodně ani neurazí. Moje hodnocení 60%. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Scéna s chrápáním v hotelu je podobná (nejspíš ovlivněná) té samé scénce z  filmu Velký flám (1966). (mar48)
  • Film se natáčel na ostrově Noimoutier v provinicii Vendée ve Francii. (Laslo)

Reklama

Reklama