Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Je tu konec školního roku a dlouho očekávané prázdniny jsou konečně tady. Malý Mikuláš, jeho rodiče a babička vyrazili k moři a ubytovali se v hotelu Beau-Rivage Hotel. Mikuláš si u moře najde nové přátele: Ben, který tam bydlí... Freddy, který pořád něco jí, dokonce i syrové ryby.... George, který je vtipný už jen proto, že je angličan, uplakánek Paul a Christopher , který chce mít vždycky pravdu a je to otravné... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (67)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Ovšem to je hnus velebnosti! Mikulášovy patálie z roku 2009 podle Goscinny-ho předlohy jsem si velice oblíbil a tak jsem se moc těšil na tento, mnou tak očekávaný sequel Mikulášových dobrodružství. Navíc jsem se mylně domníval, že v rukou francouzských, filmových producentů se nedá nic zkazit. Bohužel, opak byl pravdou. Zpočátku se děj plynule a krásně odvíjel (když přehlídnu strašný dabing hlavní postavy, Mikuláše), ale postupem času to začínalo být doslova o ničem, přičemž tématika prázdnin by se dala v tomto případě zpracovat fantasticky. Připadalo mi jako kdyby Laurent Tirard (režisér), který mě mimochodem velice zklamal nevěděl co všechno má do devedesáti minut vtěsnat a tudíž začal do této pasáže cpát agregátní humor, při kterém mi šly oči v sloup a modlil se ať už je konec. Byla to jedná velká komerční šaškárna, která v jistých ohledech nedávala ani hlavu ani patu. Po skončení filmu mi hlavou probíhala jediná otázka: To je vše...? ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Po skvělém prvním filmu jsem si nemohl nechat ujít ani Mikuláše na prázdninách, byl jsem ale nepříjemně překvapen. Ta atmosféra dětského světa se jaksi vytratila, většina postav se začala podivně pitvořit, plánovaně komické situace byly vytvářeny moc násilně a komické povětšinou nebyly. Také přeobsazení Mikuláše se nepovedlo, nějak jsem jeho projevu nevěřil a nedokázal mu při jeho dobrodružstvích držet palce. Místo čtyř hvězd jsou to tentokrát dvě a doporučení nechám jen prvnímu dílu. ()

Reklama

Dzvandzi 

všechny recenze uživatele

Pokračování Mikuláše je o poznání slabší a méně zábávné,než první díl.Podle mně je to z toho důvodu,že se ten film už tolik netýká Mikuláše,ale spíše jeho rodičů,což podle mně trošku kazí žánr rodinný,protože jako dítě by mě celkem nudilo dívat se na to jak se dva starouši navzájem ,,podvádí,, a hledají k sobě lásku.Nezachránila to ani smyšlená historka dětí,protože to s části kopírovalo 1.díl a už to nebylo tak vtipné,ale spíše nezajímavé..Samozřejmě se nám to režisér snažil vynahradit scénami s ostatními dětmi,které byli v celku fajn a občas i vtipné,ale tento snímek nemůžu hodnotit jinak,než 2*,protože oproti 1. dílu je to o dost slabší. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Příjemná letní komedie ideální do současného zimního mrazíku. Vhodná úplně pro celou rodinu. Od pejska až po babičku. Předlohu jsem pochopitelně nečetl, protože čtu málo a převážně knihy, které nějak obohatí mého ducha. Příběh se mi zamlouval. Mapuje v podstatě vše podstatné, co se rodinných vztahů týče. Od drobných rodičovských problémů a neřestí až k tomu, kterak se z Mikuláše stal pěkný kurevník. Souhlasím s názorem, že se tento díl opravdu více soustředí na rodiče než děti, ale nemyslím si, že by to bylo až tolik na škodu. Párkrát jsem se od srdce zasmál. Co ovšem oceňuji hlavně, je obrovská pohoda, která z každého záběru vyzařuje. Myslím si, že úplně každému film pozvedne náladu. Minimálně trošičku. Za sebe dávám pěkné 4 *. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

já jsem si tu srandu náramně užívala a určitě film budu chtít vidět zas ,což se mi normálně nestává..Děcka si natáčení užívala - to bylo očividné.Filmaři příběh zasadili do doby dosti minulé ( kdy Francie byla Francouzů) asi proto,že v dnešní době se té legrace moc neužije.Neumím si představit tenhle příběh bez těch směšných klobouků,plavek a zasazený do moderního prostředí.Nebylo by to opravdu ono ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel na ostrově Noimoutier v provinicii Vendée ve Francii. (Laslo)
  • Scéna s chrápáním v hotelu je podobná (nejspíš ovlivněná) té samé scénce z  filmu Velký flám (1966). (mar48)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno