Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Brněnská pobočka velkoobchodu s papírem, kde se děj českého seriálu odehrává, řídí vedoucí Marek Chvála, neškodně sebestředný a k jakýmkoliv citům ignorantský šéf. Pod rouškou péče o své podřízené se snaží ve firemní struktuře přežít co nejdéle, a proto neustále vymýšlí nové kličky ve vztahu k vedení společnosti. Dokumentární kamera fiktivního štábu se zaměřuje i na osudy jeho kolegů, kteří si dlouhé chvíle v nudné práci snaží krátit každý svým originálním způsobem. (Česká televize)

(více)

Recenze (144)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

One man show Václava Kopty, kdy ostatní jen sekundují jeho hereckému umu. Původní seriál neznám, takže nebudu srovnávat, i když by mě zajímalo, jak moc si jsou postavy podobné a situace "opsané". Každopádně jsem se výborně bavil a konečně se u komedie také zasmál, což se i poslední dobou stávalo zcela výjimečně. ()

Gekacuk odpad!

všechny recenze uživatele

Zcela nepovedený projekt České televize. Roztěkaná kamera, podivné vyprávění, pohledy do kamery, nehumorný humor. Kdo nemá dost pracovních problémů přes týden, může se dorazit ještě večer při sledování tohoto paskvilu. Doufám, že 6. dílem tohle trápení skončí. Opravdu velké zklamání. Bohužel nelze hodnotit jinak než odpadem. ČT by mohla raději zopakovat některá hodnotná díla natočená v minulosti, kterým zatím věnuje pouze vysílací čas jedenkrát týdně v neděli kolem půlnoci na ČT artu. Jenže to by ty TV filmy musela čistit, nebo nedejbůh ořezávat z formátu 4:3 na současný moderní formát, aby byly pro současné zhýčkané diváky stravitelné. ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

ACHTUNG - SPOILERS! Humor originálu neseděl k mému naturelu, i když jsem rozuměl záměru, česká verze je téměř kopie, ale ne tak syrová, realitu připomíná spíš jen tou roztřesenou kamerou, jinak by takového šéfa už dávno někdo (minimálně) inzultoval. Střed seriálu se dostával do červených čísel, před koncem se ustálil na průměru a výš ho vytáhl poněkud češtější konec (v originálu chtějí vedoucího vyhodit, zde povýšit). ()

baribal 

všechny recenze uživatele

Anglický kancl mám rád, americký kancl nemám rád.. jak mohu mít rád český kancl? První díl not BAD.. anglický humor a styl je sice očividně kopírovaný jak moc to jen jde, ale trochu se to ztrácí v postavě šéfa Václava Kopty. On je totiž bohužel moc sympatický, každý ho totiž známe jako "vtipného" komika. Naproti tomu Gervais je "drsný" komik, který se neštítí ničeho, ani si dělat legraci třeba z postižených lidí. No uvidíme, třeba z pana šéfa bude na konci série taky pěkná "PASSY". ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Britský sitcom po česku... už to samo o sobě lecos napovídá. Každý remake, každá kopie je vždy jistá křeč. A já ji zde cítím celkem zásadně. Pravda hodnotíme po prvním dílu. Herci se celkem slušně snaží, sem tam vtip či suchá narážka také funguje, ale čekal jsem víc. Ono prostě dělat (doslova) britský humor moc nejde. To musí jít jaksi volně. Nutno ale zase uznat, že Čt poslední dobou získává stále více odvahy jde i do lehce drsnějších formátů. Takovýhle počin je 1000x lepší než rádobyvtipné výstupy národního šaška ,,mistra'' Donutila, nebo silvestrovské scénky z osmdesátejch... * * ()

Galerie (162)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo v prenajatých priestoroch brnenského Spielberk Office Centre. (Tomizzi)

Reklama

Reklama