Reklama

Reklama

Agresivní virus

(seriál)
  • USA The Strain
Trailer 1
USA, (2014–2017), 34 h 22 min (Minutáž: 41–69 min)

Předloha:

Guillermo del Toro (kniha), Chuck Hogan (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

David Bradley, Sean Astin, Javier Botet, Natalie Brown, Francis Capra, Roger Cross, Kevin Durand, Ruta Gedmintas, Leslie Hope, Jonathan Hyde, Mía Maestro (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(46)

Na newyorském letišti J. F. Kennedyho přistane letadlo plné mrtvých pasažérů. Ty během letu přepadla neznámá síla a čtyřem z nich se podařilo přežít. Nikdo však netuší, co bylo příčinou smrti ostatních pasažérů, a proto je k případu povolán epidemiolog Ephraim Goodweather spolu s kolegy Norou Martinezovou a Jimem Kentem. Ephraim se právě rozvádí s manželkou, která ho opustila. Při vyšetřování událostí v letadle je objevena podivná truhla vypadající jako rakev. Ta však po nějaké době záhadně zmizí. Ephraim a Nora mezitím naleznou podivné červy. Patolog jim sdělí, že v tělech obětí se nenašla žádná krev. Na letiště dorazí starý židovský obchodník Abraham Setrakian, který si vynucuje setkání s Ephraimem. Ten ho odmítá, ale Ephraim mu stačí sdělit, že pokud se mu podaří zadržet rakev na letišti, nemusí dojít k žádnému problému. Ephraim tedy nařídí zákaz odjezdu všech větších vozidel z letiště. Rakev však s Jimovým souhlasem z letiště odveze zlodějíček Gus Elizalde, kterého najal Thomas Eichhorst, pravá ruka podivínského milionáře Eldritche Palmera. Na patologii mezitím těla zemřelých pasažérů obživnou a patologovi vysají veškerou krev. Setrakian si uvědomuje, že do New Yorku dorazila hrozba, které on už jednou v životě čelil. (TV Prima)

(více)

Diskuze

Mertax

Mertax (hodnocení, recenze)

Taky vás neskutečně štve Zack? Je to asi nejotravnější seriálová postava vůbec. A to, co udělal na konci třetí série, fakt nemá konkurenci..

na příspěvěk reagoval fabecc1222

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

16.7. prvá epizóda 4.sezóny!!! A ten popis:

As the fourth and final season begins, nine months have passed. The world has fallen into darkness, and the strigoi are in control. The explosion at the end of season three triggered a global nuclear apocalypse. The resulting nuclear winter liberated the strigoi, allowing them to move about during daytime, and allowing the Master to establish a totalitarian regime. Preying on the fears of the populace, the Master and his minions have created an unsettling alliance in "The Partnership." The majority of humans are now working for the strigoi, operating with a single understanding — collaborate or die. With the world in disarray and our heroes disbanded, each of them will have to overcome personal hardship and defy death for even the smallest chance at fighting back... All the while, the Master reigns supreme, furthering his scheme for the end of the world as we know it. In the face of annihilation...do our heroes have what it takes to save humankind?

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

TammiLargo

Ano, vztah mezi dědkem a Coco byl vskutku nechutný. A bohužel, Zach nás skutečně bude provádět dále přece jen se kolem něj točí celý poslední díl knihy. Bohužel mám ze seriálu pocit, že svou kvalitou kopíruje předlohu, která byla vynikající v první knize, ale pak se příběh rozmělnil snad proto, že za tři knihy dostanete zaplaceno víc, než za jednu. Pokud by autor děj osekal a zhustil do jedné knihy, mohlo o jít o hutné dílo, takto mi to přijde jako hodně nastavovaná kaše.

TammiLargo

TammiLargo (hodnocení, recenze)

Ta kamera v posledním díle byla hrozná. SPOILER. Bylo jasné tedy, že Nora umře, podle toho, jak jejich vztah v posledních dvou dílech vyhrotili (ty pohledy ve vlaku byly fakt směšné). A její smrt vypadala strašně. Už se nemůžu dočkat, že bude celá 3.série o tom, jak zachraňují Zacka, kterej měl mimochodem zařvat už na začátku druhé série, ideálně v 10.minutě prvního dílu.. Jediné, co mě potěšilo, byl nadbytek Quinlana a smrt Coco (dělalo se mi z jejího milostného života špatně)..

na příspěvěk reagoval gonga

feryk

feryk (hodnocení, recenze)

Poslední díl druhý řady zklamal. Jestli to má mít ještě xx serií, tak to bude problém dokoukat, už teď to začíná být natahovaná opakující se kaše.

Popelka93

Popelka93 (hodnocení, recenze)

Beckett51

Jo, jo už to taky čtu...  já jen že jsem ještě neviděla poslední díl 2. řady...celkem se ho bojim... :D Takže ho klidně mohu zkouknout. Dík za info. 

na příspěvěk reagoval Beckett51

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Popelka93

No ještě by měly bejt celkem tři řady. Tahle řada byla zhruba podle první poloviny druhé knihy a Del Toro říkal, že chce podle druhé a třetí knihy celkem udělat 4 řady. Tak uvidíme, jak se s tím popere.

na příspěvěk reagoval Popelka93

Martas81

Martas81 (hodnocení, recenze)

Říkal jsem si , že se na Strain nikdo nedívá , žádná diskuze a oni to přejmenovali na Agresivní virus :O (proč se to nejmenuje "Příhody strýčka Eichhorsta" , dával by to větší smysl ) , poslední díl zamrzel zemřela jedna z mých oblíbených postav(Nora) , škoda že to neschytal ten spratek Zack (poslední dobou mi ty děcka lezou krkem v seriálech , zlatej Joffrey s nim byla aspon sranda ) spolu s Ephraimem.

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

gonga

Mě to tak přišlo hlavně v druhé knize. Zdála se mi hlavně jako béčkovej upíří akčňák, narozdíl od první a poslední. Každopádně, doufám, že neposerou závěr druhý knihy/třetí série.

na příspěvěk reagoval Popelka93

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

Helo

Problém je bohužel předloha, která je napsaná tak jak je napsaná. Četl jsem to sice jedním dechem, ale motivace některých postav mi zůstaly záhadou dodnes.

na příspěvěk reagoval Beckett51

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

gonga

Souhlasím, nevím kolik mu je (12?) ale chová se jak pětiletej harant a jen to kurví. No ostatně Palmer taky udělal pyčovinu a nechápu, jak si mohl myslet, že z toho vyleze dobře. Asi se mu krev nahrnula jinam a tak nemohl používat mozek.

na příspěvěk reagoval gonga

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

A ano, titul dement č.2 získává výtečník, který zde přejmenoval The Strain na...však vy víte co.

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

Bože, ať si mistr konečně vezme Zacka, tak dementního spratka jsem už dlouho neviděl. Nejvíc iritující postava seriálu. A to jsem to četl a vím, že to tak má být (chyba předlohy).

na příspěvěk reagoval Helo

Reklama

Reklama