Reklama

Reklama

VOD (1)

Když už si Arthur Bishop myslel, že nechal svou vražednou minulost daleko za sebou, unesl jeho nejobávanější nepřítel jeho životní lásku. Nyní je nucen cestovat po celém světě, aby spáchal tři naprosto nemožné atentáty a udělal to, co umí nejlépe: spáchat je tak, aby vypadaly jako nehody. (Freeman Ent.)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (290)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mam rad akcniaky ale nemam rad bezdejove filmy. Zapletku tohto filmu tvori striedanie akcie a lokacii. Podrobnejsie ju vo svojom komentari skvele opisal Segrestor. Uz prvy diel mal takmer nulovu zapletku. Tento ju ma uplne nulovu, vdaka comu mi boli postavy uplne ukradnute. Nezachranili to ani herci. Statham ma cely cas jeden znudeny vyraz. To uz aj Tony Jaa predviedol komplexnejsi vykon v Skin Trade, ked sa snazil povedat vetu negotiation is over. Jessica Alba tu predvedie len svoje telo ale chemia medzi nou a Stathamom je nulova. Michelle Yeoh je uplne zbytocna rovnako ako Tommy Lee Jones, ktory tu je za hviezdne obsadenu obet, aby mali nejake dalsie meno na plagat. Proste gro filmu tvoria exoticke lokacie a akcne sceny. No a tie mi tiez nesadli. Velkolepejsie kusky ako blbnutie pod bazenom alebo poskakovanie na lanovke su sice prehladne ale zaroven su tak absurdne, ze aj keby nebolo vidno, ze sa tocili v miestnosti pred zelenym platnom, tak by kazdemu logicky doslo, ze su nerealne. Cize ziadny obdiv u mna nevyvolali. Bitky su zase strihane dost dynamicky a zaroven divne. V jednej scene Statham chlapika buchne, nasleduje strih na tu istu opakovanu scenu len z ineho uhlu a potom sa strihne cez osu na scenu v ktorej sa Statham teleportuje o nieco dalej, aby sa asi dohnal cas z tej opakovacky. Jednak to pôsobi neprehladne ale zaroven strasne divne a cely cas som si hovoril, co tym zamyslali? Co na tom ma byt cool? Sice mi z toho nebolo neprijemne ako u Megatona a Greengrassa, ale vo vysledku som sa pri akcii nudil. A to nespominam prestrelky, ktore su uplne sterilne. Takze vysledok isiel svojim stylom uplne mimo mna. Ale viem si predstavit, ze ludia ktorych bavia akcne filmy s nulovym dejom a maximom akcie v dynamickom style budu spokojni. Ja by som predsalen aj pri blbom akcniaku chcel nieco citit. Fandit hrdinovi, bat sa o jeho frajerku, tesit sa na smrt zaporaka a ako bonus poriadne si vychutnat akciu. Tu som nic z toho nedostal. 3/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem standardní akční film, který si užijete hlavně ve chvíli, kdy máte rádi akční filmy a máte rádi Jasona Stathama. Je to relativně solidně odvedená práce, u které ale máte pocit, že se příliš inspirovala "Mission: Impossible", což je škoda. Ale scéna s bazénem je stejně pořád hodně dobrá. A když Jason mlátí, bolí to. ()

Reklama

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Drsný řemeslo mohou dělat jen drsní mechanici. Tak tady máme dvojku a já se opět bavil. Úvodní sekvence na lanovce je bondovka hadr. "Hlavně aby to vypadalo, jako nehoda" a ne zakázka profi zabijáka je i zde stěžejní. O akcičku není nouze o pěknou kočičku také ne, ale tu postelovou scénu, teda pěkně odflákli. To já bych si s takovým materiálem dokázal pohrát líp. Tommy Lee, jako drsnej obchodník se zbraněmi v Bulharsku, mě také pobavil. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Obrovská škoda s obsazením Albi, pač nebýt té její směšné úvodní scénky a vlastně celkově jejího vstupu do děje akčňáku, dám pět hvězd! Pro mě mnohem lepší zážitek než u jedničky. Jason je nekompromisní, mnohem nasranější a drsnější než jak jsme si ho pamatovali... Akční scénky nadupaný! Myslím si, že dnešní mladí kluci, kteří v sobě mají ještě něco málo z té naší osmdesatkové devadesátkové krve musí slintat blahem, stejně jako já tenkrát u pecek Van Damma, pač já si mechanikovo vzkříšení vychutnal podobně třeba jako kdysi Dvojitý zásah! Obrovská spokojenost, jen trochu smíchu za Jessicu... 80% ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

V roce 2011 vzniknul film Mechanik zabiják. tento film byl temný, pochmurný a vůbec to nemělo nic společného s tímhle- Mechanik Zabiják: Vzkříšení je totiž jedno klasické béčko. Mechanik Zabiják: Vzkříšení opravdu připomíná staré filmy s Van Dammem nebo Seagelem ale je to tak béčko až je to zábavné. Zábavné jsou sekvence když se Bishop připravuje na vraždění svých cílů. Akce je svižná a zábavná ale z našeho hrdiny se časem stává nesmrtelný člověk který je vždy ve správné situaci vybaven. Ale to je u béček už klišé takže nic nového pod sluncem. A když jsme u toho. Tommy Lee Jones je herec který toho hodně ve svém životě dokázal. Zasloužil by si tedy už jenom důstojné role. Ale tady dostal roli ve které vypadá jako starší hipster. Jo už ani ti starší herci nemají dost důstojnosti. ()

Galerie (135)

Zajímavosti (6)

  • Arthur Bishop (Jason Statham) nosí hodinky Omega Speedmaster Professional a IWC Aquatimer Automatic 2000. (Liqid)
  • Sovietsky pamätník v Bulharsku sa nenachádza neďaleko prístavného mesta Varna, ale v horách, zhruba 300 kilometrov od pobrežia Čierneho mora. (MikaelSVK)
  • Film se natáčel na čtyřech kontinentech a v šesti zemích: Austrálie, Evropa (Maďarsko), Jížní Amerika (Brazílie) a Asie (Kambodža, Thajsko, Malajsie). (kellne)

Reklama

Reklama