Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (269)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Když dávali film v kinech tak jsem usoudil, že nějaký starosti modní bloggerky mě můžou leda tak políbit prdel, ale film jsem si předepsal na TV Prima a musím říct, že z hlediska námětu jsem se svým usdukem střelil vedle, protože mě rozhodně nepřijde špatný. Možná je škoda, že scénaristi si uloupli přilíš dlouhý časový období a tak lecos museli odvyprávět ve zkratce, ale za nejlepší slabinu filmu považuju hudbu, která z většiny emotivních scén dělá naprostou telenovelu, tento fakt srážel Andílka v mém podvědomí k lacinosti mnohem víc než menší rozpočet filmu. Naštěstí hudba nehrála všude a tak třeba scéna v sadu s Mirkem Vladykou, ale i některé další scény jsou velmi dobré. Nejvydařenější složkou filmu je casting, tedy když nepočítám Adama Mišíka, to je opravdu záser roku. Bohu dík hlavní roli tam nemá Adam nýbrž Anna Kadeřábková a to je pro změnu největší překvapení roku, skvělý herecký výkon, když měla být na facku, byla na facku, když měla být fajn, byla fajn. Její herecký projev táhne film směrem nahoru. Andílek má v sobě příjemnou venkovní atmosféru, která na rozdíl od české filmové publicistiky rozhodně není tuzemským dnem. ()

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Andílek na nervy navazuje na troškovské trendy a vykresluje všechny lidské vlastnosti jako nedůstojné terče posměchu. Představuje prototyp "špatného českého filmu". Recenze - Jsou chvíle, kdy člověk sedí v kině s němým úžasem. Je zatlačen do sedačky a není schopen se ani pohnout, jak nevěří, že promítané obrazy bylo možné dostat na plátno. V ideálním případě proto, že se mu poštěstilo zakoupit lístek na výjimečně povedený film. V horším, když nějakým nedopatřením zašel na jednu z nejhorších tuzemských produkcí za poslední roky, na film Andílek na nervy. ()

Reklama

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

No... i když jsem při tomto "pokusu" o ultra moderní řachandu vybalovala kufry z dovolené, skoro všechno jsem pochytila. Bohužel. Se zaujetím jsem pak sledovala především titulky, abych se dozvěděla, kdo je za tím skvělým a veskrze vtipným scénářem. Překvapili: dokonce čtyři jména; tak snad mají dohromady IQ aspoň do stovky. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Pokud se cílilo pouze na současnou generaci náctiletých odkojených Youtubem, tak těžko můžeme někoho peskovat. Prostě dementní statusy a hashtagy všude. To mají děcka rádi. Já mám ale dojem, že zároveň chtěli vyprodávat kina a to už je samozřejmě zhovadilost do nebe volající. Jelikož se stále cítím o deset let mladší, tak jsem si to místy docela užíval a něco mi říká, že pár gangsta sedmáků s iPhonem na prdeli se po projekci nemohlo odlepit od sedačky, protože Anička je fakt kus. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy z vesnic,to mě vždycky hodně bavilo.Ale film prošpikovanej těma nejprovařenějšíma hercema Primy a Novy,s celkem sympatickou,ale krutě přehrávající,teda hlavně zezačátku ,Annou Kadeřávkovou,jejíž přerod z uřvaný krávy,v holku celkem v pohodě,byl neskutečně násillnej bez jakýhokoliv vývoje v ději.Vtipů tam bylo jak šafránu,děj jako celek o hovně,nebylo to vůbec dobrý.A korunou na tomhle drahokamu je A.Mišík,ten je celken na vopřesdržku.Slabý.20%. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Anna Kadeřávková (Viktorie) na své instagramovém účtu prozradila, že během natáčení byla nemocná a některé scény natáčela v horečkách. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)
  • Dominika Myslivcová (Sabrina) musí ve filmu působit starším dojmem. Aby tvůrci tohoto efektu lépe docílili, nadabovala ji při postsynchronech René Slováčková. (funhouse)

Reklama

Reklama