Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (269)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

To to je takmer žumpa českej kinematografie. Bez príbehu, bez scenára, nevtipné až to bolí. Stačí si pozrieť herecké esá, ktoré sa v tomto snímku mihnú a nechápete, či to myslia vážne. Zo Slovenska pozvaná Elena Vacvalová, to je vrchol kastingového amatérstva. Kadeřávková by nebola herečkou ani v divadle pre mentálne postihnutých. O Hrachovcovej výkone hovorí už jej meno. Stačí, aby sa objavila na plátne dve sekundy a dostanete záchvat plynatosti. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Tohle je hodne tragicky pocin, jehoz vysledek musel byt zrejmy uz pred uvodni klapkou. Tupy scenar, ktery ani nedrzi pohromade a spatne herecke vykony temer u vsech. To co predvadi Hrachovcova, to je parodie na herectvi, i kdyz vezmu v potaz jeji infantilni roli. Jedine, co me drzi od odpadu je nekolik vtipnych stripku, ktere se pres veskery zmar ve filmu daji objevit. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Pokud se cílilo pouze na současnou generaci náctiletých odkojených Youtubem, tak těžko můžeme někoho peskovat. Prostě dementní statusy a hashtagy všude. To mají děcka rádi. Já mám ale dojem, že zároveň chtěli vyprodávat kina a to už je samozřejmě zhovadilost do nebe volající. Jelikož se stále cítím o deset let mladší, tak jsem si to místy docela užíval a něco mi říká, že pár gangsta sedmáků s iPhonem na prdeli se po projekci nemohlo odlepit od sedačky, protože Anička je fakt kus. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Strašne ale strašne otravný film. Kadeřávkovej postava je neznesiteľná a Řezníček je neskutočne nesympatický, čo to skutočne maximálne podkopáva. Výber hercov nie je najhorší, ale herecké výkony mnohých z nich sú absolútne tragické a kraľujú tomu Latinák s Vacvalovou. Nápad nie je zlý a mohlo by to byť vtipné, no všetko je to na jednom probléme. Spôsob, akým sa tvorcovia snažia vykresliť Viktóriu môže dopadnúť len na 2 spôsoby - maximálne vtipná, alebo maximálne otravná. A toto je práve tá druhá varianta. Humor zo začiatku je síce schopný, no celý film je postavený na jednom vtipe a predvídateľnom príbehu a keď tam nie je nič čo to môže ťahať, výsledne dostanete len kanonádu hovadín. Neodporúčam. Hodnotenie: D- ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem nedobrovolně koukal, když jsem byl na návštěve. No to byla blbost. A ta mladá blondýna to byla kráva (ta její postava). A ono i ta herečka (jestli to je vůbec herečka, nikdy jsem o ní neslyšel) hrála příšerně. Stejně jako ten blb Mišík, o tom jsem se teprve nedávno dozvěděl, že prý je to nějaký zpěvák. No mě už je od pohledu nesympatický. Jediní celkem dobří tam byli Pavel Řezníček a Lukáš Latinák, o tom jsem ani nevěděl, že stejně jako já umí krom slovenčiny i češtinu :-) ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Anna Kadeřávková (Viktorie) na své instagramovém účtu prozradila, že během natáčení byla nemocná a některé scény natáčela v horečkách. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)
  • Film se natáčel v Ředhošti. (rakovnik)

Reklama

Reklama