Reklama

Reklama

Bez kalhot XXL

  • USA Magic Mike XXL (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Děj filmu Bez kalhot XXL navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dechberoucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení, a když se cestou zastaví v Jacksonvillu a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (15)

Trailer 3

Recenze (238)

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Parta starnucich stripterov sa vyberie na autovylet uzit si naposledy velke vystupenie. Nuz a to je k deju vsetko, takze dalej k striptizu samemu. Napad vlozit do choreo nieco z postavy je super, len samotne prevedenie ma akosi neuspokojilo. Tarzan a Cukrik vobec nic, Matt Bomer je z akehosi dovodu ovela viac sexy plne obleceny v serialoch, Joe M je tiez pritazlivejsi ako drsnak, ked nie je za tutka, a tym padom zostava Channing a ako dobre no, ale ten tiez vie byt v priebehu filmov ovela viac charming. Zhrnute podrhnute, nepovazujem za ok, ked sa pekni chlapci vyzliekaju a ja by som si ich viac uzila v dalsej akcnej nahanacke. Vinim choreografov. :) ()

venison odpad!

všechny recenze uživatele

Pomoc, moje oči! Neskutečná blbost, která nedosahuje ani béčkových kvalit.. Pochybná road movie naprosto bez děje a bez příběhu.. Všichni herci se na plátně jen patlají, celé se to protahuje a chystá na dramatické vyvrcholení, ale to nepřichází, protože takhle kýčovitá a laciná show by neuspěla ani ve vykřičeném baru.. Upřímně lituji Channinga Tatuma, kterému jako asi jedinému prvoplánovému hezounovi relativně fandím.. Film krapet pozvedla moje oblíbenkyně v hereckém důchodu - krásná Andie MacDowell.. Bylo vidět, že peníze byly a s nimi dali tvůrci dohromady velké pusto prázdno.. ()

Reklama

panMartin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle fakt nešlo, naprostá ztráta času. Děj naprosto tragický, jediný co bylo na filmu dobrý byly hezký těla a taneční choreografie taky nebyly špatný. Inteligenčně na úrovni Teletabís. Dialogy mě svou debilitou tak vytáčely, že jsem to musel přetáčet. Scenáristický a herecký odpad. Film naprosto o ničem. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

S odchodem Soderberga a McConaugheyho, film postrádá výraznější hereckou osobnost a především vyváženost tempa. Film se nese v duchu: taneční číslo-vtipný řeči-vážný řeči-taneční číslo-vtipný řeči-vážný řeči atd... Část v černošským baráku naprosto příšerná, stejně jako veškeré černošské postavy v čele s trapným Donaldem Gloverem. Stará partička naštěstí nezklamala a zachovává si vtip a klid i v situacích, kdy je scénář nechává očividně improvizovat. Přežít se to dá, ale samozřejmě mělo zůstat pouze u původního Magic Mikea. Nakonec musím uznat, že Joe Manganiello je prototyp mužskýho jak má vypadat, žadný ty 70-ti kilový vychrtla typu Fassbendera. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jedna jediná scéna měla vtip a to ta na tý benzínce. Tu jsem ocenil i já a docela jsem se zasmál. Zbytek je pro mě nepochopitelné filmařské monstrum, které ukazuje druh popkultury, která je u mě vysloveně mimo. A kdyby se někdo chtěl rozčilovat nad tím, proč jsem na film vůbec koukal, tak podotýkám, že jsem ho shlédnul náhodou a v podstatě omylem. Říkal jsem si, co by mohlo být na tomto filmu jiného od prvního dílu. Ve výsledku vlastně skoro nic. Jen na rozdíl od prvního dílu ten druhý působí, jak kdyby u scénáře někdo tahal kočku za ocas, aby vymyslel něco jiného, než to, co už jednou někdo vymyslel. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Do kín bola snímka distribuovaná pod krycím názvom Glitter Man. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama