Reklama

Reklama

Obsahy(1)

I z těžkého života, se dá udělat ještě těžší... Film s Martinem Dejdarem a Jiřím Lábusem v hlavních rolích vypráví o vztahu mentálně postiženého strýce (J. Lábus) se svým synovcem (M. Dejdar), které osud svede v jedné chvíli dohromady, aby postupně mezi nimi vzniklo pouto, které je prezentací síly a „moci“ přátelství. To je posléze vystaveno zkoušce ze strany těch, kteří se je snaží z různých důvodů od sebe rozdělit. Snímek je mj. i konfrontací dvou hlavních, charakterově bezelstných protagonistů s těmi, kteří svou bezelstnost dávno ztratili a řídí se převážně tím, co jim může přinést prospěch, a to často za jakoukoliv cenu. (APK Cinema Service)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Magnusek se zlepšuje v režii i v herectví a je to dost znát, jelikož Kluci z hor, na české poměry docela ujdou. Nakonec je z toho filmu docela depka, avšak uvěřitelná a do příběhu vtáhne. Příběh vzdáleně připomíná český (ne)amatérský film Andělé na kolejích, ten je teda sice o dost zdařilejší a odehrává se za druhé světové, tohle je v současnosti, ale hlavní duo si je dost podobné. Herci hrají překvapivě dobře, kamera funguje dobře, jen té hudby tam je až příliš. Rozhodně by tomu ale prospělo, aby si to v některých částech nehrálo na komedii, jelikož kdyby to bylo čistě drama, víc by to vyniklo. Nakonec mě to celkem překvapilo, přesto že tam je několik chyb a několik nelogičností, pořád to patří k tomu lepšímu z českých filmů v roce 2018. 3* ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele

Stokrát radši cokoliv od Magnuska, než od těch Slámů, Vejdělků a podobné sebranky. Nechápu, co sem chodí za idioty, že hodnotí Magnuskův zjev a dávají tomu odpad. To vy čůráci musíte takovou Růžičkovou nenávidět k smrti. I kdyby natočil Vykoupení z věznice Shawshank, tak to nasbírá 30 %, protože Magnusek, ,.....magoři. ()

Reklama

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele

Mé první, a věřím že i poslední, setkání s tvorbou pana Magnuska. Chápu, že tento počin měl mít jistou hloubku a přinejmenším herecké obsazení tomu odpovídá, ale celé je to tak podivně nerealistické, přehnané a v případě Jiřího Lábus i zbytečně přehrávané... Zkrátka "never go full retard". A měl jsem podobný dojem, jako Tetsuo. Tedy že Bart Simpson zachraňuje dementní Marge, snad jen s tím rozdílem, že prak má tentokrát Marge... ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele

Komorní drama - herecký koncert J.Lábuse a M.Dejdara. Jim zdatně sekundují E.Vejmělková, M.Huba, L.Krbová, vynikající E.Černá, L.Termerová, P.Nový, J.Korn, V.Venclík, J.Vodňanský, F.Němec, K.Švejda a další. Velmi výstižný byl J.Hromada jako cynický lobbista a zpěvák V.Neckář v malé roličce místního kněze (podle černé košile s bílým kolárkem asi římskokatolický) . 4 * a 67 % .  ***Jen tak mimochodem : v Kunvaldu (pár scén z místní "sámošky") vznikla po r. 1460 Jednota bratrská = čeští bratři, dnes celosvětově rozšířená - Unitas fratrum/církev Moravských bratří = Church of Moravian brothers. Je to kraj písmáků a "zapadlých vlastenců K.V.Raise ....  . ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ajajaj, už je to tady zase….Tomáš „svíčková s dvaceti“ Magnusek dává k dobru (nebo spíše ke zlu) další ze svých poselství budoucím generacím. Už při hodnocení „Oscarového trháku“ Modelky s.r.o. (r.2014) jsem se zmínil, že nepatří ke skaním odpůrcům tohoto XXXXL brouka Pytlíka…každopádně v tomto případě amatérismus opět zapíjí dožínky ve velkém. „Sorry jako“, jistá podstata se rozhodně nedá upřít, ale pokud se nemýlím Magnuskovo sdělení má mít formu celovečerního filmu…..no a filmařina rozhodně vypadá jinak. PS: Pane Dejdar, kdyby vám nezbyl ten Bart, tak to fakt můžete jít zabalit. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (9)

  • Film se promítal i v zahraničí, např. v Kalifornii. (tsatsiki)

Reklama

Reklama