Reklama

Reklama

Padesát odstínů temnoty

  • USA Fifty Shades Darker (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Odstíny šedi skončily ve chvíli, kdy Anastasia přestala hrát podle Greyových pravidel a bez okolků ho opustila. Dosavadní lovec a dravec se ocitá v pro něj neznámé životní situaci a navíc si uvědomuje, že se do Anastasie zamiloval. Té se sice nechce vrátit do světa, ve kterém naplňovala roli poddajné studentky, ale Christianovu kouzlu odolat stejně nedokáže. Nevědomky se tak vystavuje velikému nebezpečí. Z Greyovy minulosti se náhle začnou vynořovat temné stíny, které pomáhaly vytvořit jeho komplikovanou osobnost. A těm rozhodně není po chuti, že „jejich" Christian podlehl tak banálnímu a slabošskému citu, jakým je láska. (Cinemart)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (398)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Ahoj, Marto, hovoří k tobě tvá 45letá vagina, co kdybychom spolu šly do kina? Naposledy jsme spolu byly na Pretty Woman, tohle je prý taky úžasné! A nebudeš jediná piča v kině. Martu zná celá parta, kolektiv nešukaných šered z práce se nenechá dlouho k návštěvě kina přemlouvat. 48letá Drahomíra, milující Ulici, Ordinaci i Rady ptáka Loskutáka si erotiku užívá jen se svým dospívajícím synem, když mu třikrát týdně podává ručník do koupelny, který si zapomněl, a omylem zahlédne jeho pyj, když se Arnošt včas nestačí zahalit. O moc lépe na tom není ani čerstvá čtyřicátnice Jarmila, která ve Chvilce pro tebe hledá ty nejerotičtější fotky s jarní módou. Celou mánii kolem filmové série ale spustil benjamínek v kolektivu, 22letá Patricie, šilhavá a koktavá anorektička, trpící nadýmáním, která jednou do práce přinesla holkám ukázat výtisk prvního dílu, z něhož v přestávkách na svačinu četla úryvky těch nejpikantnějších pasáží, doprovázené hlasitým prděním. Drahomíra je nadšená pokračováním, jednička je její nejoblíbenější film, holkám svěřila i páteční příhodu s opravářem, když jí vytekla pračka. Sama se protečením už chlubit nemůže. "Holky, ten opravář byl celej Jamie." Celá holčičí parta tedy vyrazila do kina, došlo i na masturbaci v ztemnělém sále, hlavní je, že holky odcházely z kina plné dojmů a s erotikou už mají vystaráno na dlouhou dobu. Ovšem pro muže tenhle film fakt není. Všechno je na něm vrcholně špatně. 0/10 ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Lituji všechny scénáristy, kteří kdy dostali za úkol roztáhnout tento (ne)příběh do tří dvouhodinových filmů. Ukrutně pomalý rozjezd, hrůzostrašné dialogy, suché sexuální scény a mizerná chemie. Jinými slovy totéž, co jednička, ovšem s tím rozdílem, že u "Padesáti odstínů šedi" byla zábavnější první polovina, kdežto tady je to druhá.;-) ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Dobre. Dráma sa veľmi nepodarila. Čo tá erotika? Budú konečne padať nohavičky k dámskym členkom? Scény s hviezdičkou sa na prvý pohľad zmenili. Je viac využitá hra svetla a tieňov a Dakota Johnson zrejme dostala príkaz ukazovať koziská zakaždým, kedy to len trochu pôjde. Navyše je využívané podstatne menej BDSM a aj keď sa to bude zdať nemožné, milostné hrátky ztuctovateli. Romantická erotická dráma Päťdesiat odtieňov temnoty pokračuje v tom, v čom začalo pred pár rokmi - byť najmenej vzrušujúcim erotickým filmom súčasnosti. Aj keď sú Jamie Dornan a Dakota Johnson pohľadní a charizmatickí, tak v tomto problém nebude - chémia medzi nimi skrátka nefunguje. Erotické scény sú chladné, robotické a postrádajú potrebnú iskru a živočíšnosť. Ani tá dráma, ktorú mal druhý diel okoreniť, sa nedostavila. A pár zámerne vtipných zábleskov nie je všemohúcich. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Kniha 0 %, film 100 % zkonzumován. Trapné a unylé nastavování kaše. Začátek série měl velký styl, bez ohledu na kvality, jaké nabízí námět. Tady se ale už nenabízí nic. Divačky se stále nedočkají Jamieho ptáka, mimochodem s tím půldenním strništěm vypadá dost jinak a nedivil bych se, kdyby nějaké body ztratil. Asi si s tím vyhráli, protože na začátku má záběr od záběru delší vous. Což bych pochopil, kdyby se scéna neodhrávala během asi patnácti minut. Dakotě by měl někdo vysvětlit, jakou rtěnku lze a jakou nelze používat, a asi by mohla i vyměnit kadeřníka. ()

Sidonka odpad!

všechny recenze uživatele

Není to moc "žhavě erotické" a už vůbec to není drama. Je to pouze komedie či spíše parodie na romantické filmy. Byla jsem v přeplněném sále, převažovaly ženy a i ty měly snad z každé věty prču a řvaly smíchy, až uši zaléhaly. I tam kde smích (či spíše někdy i dost ošklivej posměch) být neměl, například když šlo hrdinům o život.Připadá mi, že tvůrci látku nebrali vážně a zároveň nechtěli přijít o divačky hltající červenou knihovnu a tak z toho vzniklo satirické dílko, pod něhož se nechtěli otevřeně podepsat a přiznat růžovou barvu. Přitom všem je i možné, že se i místy pokoušeli látku odlehčit, ale zamotali se do toho a vymklo se jim to celé z rukou.Odstíny temnoty nejsou vůbec černé, temné a pochmurné, mají barvu klaunského nosu, jemuž se smějí diváci i ti tvůrci. Škoda tématu, když už přeslazený příběh pro ženy, tak alespoň o trochu vyšší level. Každopádně je to unikát, zmutovaný kočkopes, který se svojí absurditou líbí. Hvězdu bych jim dala za statečnost, kdyby se tvůrci statečněji postavili za svůj názor a místo "dramatu" přiznali pouťovou taškařici. Na film jsem šla ze zvědavosti kvůli vysoké návštěvnosti, kultovní pověsti a proto že se dlouho předloha-trilogie držela na předních příčkách prodeje . Proč taková popularita? Teď už vím. "Překvapivě" kvůli pochybné zábavě. Jistě, pár lidem se to líbí a budou příběh bránit. Film, alespoň promítání obou dílů najednou jehož jsem byla svědkem, ovšem snad téměř nikdo nebral vážně a promítání obou dílů brali spíše jako škodolibou podívanou. První díl z toho vyšel důstojněji a krapet zdařileji. Třetí díl, který právě vzniká, už bude pravděpodobně pro nejotrlejší a nejironičtější diváky. - Problém není v tom že jde o pohádku, ale vězí v prapodivném zpracování. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Když se Ana (Dakota Johnson) chystá na charitativní večírek do domu Greyových, má na sobě černý krajkový korzet a černé krajkové kalhotky. Když se ale s Christianem (Jamie Dornan) chystá milovat v jeho pokoji během večírku, pod šaty nemá ani korzet ani podprsenku a má jiné kalhotky než předtím. (Calwen22)
  • Ve filmu se ani jednou neobjeví ikonický kostým Christiana Greye (Jamie Dornan), a sice modré, roztrhané, seprané džíny, které jsou v knize často zmiňovány. (funhouse)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. února 2017 v Hamburku v Německu. (BMW12)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

20.02.2016

Pokud máte rádi drsnější filmy, nejspíš vyhlížíte comeback Ricka Deckarda i Johna Wicka. První jmenovaný se vrátí pod dohledem Denise Villeneuvea (Zmizení, Sicario), a to 12. ledna 2018. Harrisona… (více)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (více)

Reklama

Reklama