Reklama

Reklama

Padesát odstínů temnoty

  • USA Fifty Shades Darker (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Odstíny šedi skončily ve chvíli, kdy Anastasia přestala hrát podle Greyových pravidel a bez okolků ho opustila. Dosavadní lovec a dravec se ocitá v pro něj neznámé životní situaci a navíc si uvědomuje, že se do Anastasie zamiloval. Té se sice nechce vrátit do světa, ve kterém naplňovala roli poddajné studentky, ale Christianovu kouzlu odolat stejně nedokáže. Nevědomky se tak vystavuje velikému nebezpečí. Z Greyovy minulosti se náhle začnou vynořovat temné stíny, které pomáhaly vytvořit jeho komplikovanou osobnost. A těm rozhodně není po chuti, že „jejich" Christian podlehl tak banálnímu a slabošskému citu, jakým je láska. (CinemArt)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (398)

Earl_23 

všechny recenze uživatele

Filmařsky to kupodivu nebylo vůbec špatné a místy jsme se u filmu docela dobře bavil (tentokrát už nesmál, ale dobře bavil). Objektivně by to bylo na tři hvězdičky, ale oproti prvnímu dílu byl scénář neskutečně slabej. V podstatě sledujete úplně stejný příběh jako v prvním díle, jenom s rádoby zápletkami a dramatickými momenty, které jsou maximálně nelogické a trapné, ale určitě ne dramatické. Škoda, dokud se to nesnažilo hrát na příběh, nebylo to vůbec zlé. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Slabsie nez jednicka ale prekvapivo znesitelnejsie ako som cakal. Vyzera to velmi solidne a niekde v strede je to s ohladom na cielovku nejakych 20 minut celkom fajn romanticka komedia. Najma ked Dakota Johnson cituje najslavnejsiu ulohu svojej maminy. A co ta zvysna poldruha hodina? To je peklo. Najma vsetky pokusy o zdramatizovanie su uplne WTF (exmilenka, linka s Kim Basinger, pad vrtulniku) a eroticke sceny vyzeraju ako necenzurovane klipy z MTV. Ten scenar je uplna chujovina a len vdaka profesionalite tvorcov to nie je absolutny hnoj ale iba velmi zly film. Najpodivnejsie vsak je, ze film s podobnou cielovkou robi z hlavnej hrdinky totalnu kravu bez vlastneho usudku alebo schopnosti rozhodovat sa. To vazne sa s nou baby vedia identifikovat? Ale videl dom uz OMNOHO horsie filmy 3/10i ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Asi jediné pokračování úspěšného filmu, které osvědčené pravidlo "všeho víc" dokonale přetavilo ve "všeho míň". Z figurek jsou šablony, z dialogů jsou náhodné shluky slov, erotika má jeden nový nápad na deset rutinních čísel. Netrpět Jamie Dornan z přítomnosti v kůži pana Greye tak očividně, neodpustil bych utrpení při nejlínějším scénáři široko daleko ani já. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Opravdu nechápu, jak může být někomu příjemné sledovat despotického chlapa, který život ženy totálně oklešťuje a naivní tuctovky, která se nechá vyživovat na úkor své zaslepenosti. Ok, když pohlédnu na z poloviny zaplněný sál, tak chápu, že šedé myšky, které romanci zažijí jednou za rok a pražské zlatokopky, tak ty všechny musí chrochtat blahem. O proti předchozímu dílu je první hodina snesitelná, docela utíká, když si odmyslím hloupých dialogů a myšlenkových pochodů postav. Bohužel to celé nespěje k žádné zápletce, neustále je něco naznačováno, scéna střídá jednu neříkající scénu za druhou a je to jakési epizodní plynutí dějem. Čím se film blíží závěru, tím více se posouvá do telenovelických rovin a mnohem hůř. Celé to zvládnu překousnout, neboť čekám od tohoto kontroverzního, erotického námětu nějaké vzrušení, vášeň. Jenže ve filmu dostanete pouze pět dvouminutových erotických scén, z toho čtyři na misionáře a asi největší nestoudnost je olizovaní bradavek Dakoty. Při scénách s kuličkami, kalhotkami, pouty, kdy si máme jako diváci říci wouuu, tak Dakota třeští bulvy jako by šlo o gangbang a působí to tak směšně, že někteří v sále vybuchovali smíchy. Jsem zvědavý, co může přinést třetí pokračování a docela se toho děsím.......3/10 ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Víc zábavná než celý film je následná nevyhnutelná debata, nakolik to tvůrci mysleli vážně a nakolik dělají sebeparodii typu Rychle a zběsile. Každopádně se té demenci smála v kině i cílovka, která dorazila z opravdového zájmu, takže nevím. První polovina kouzelně dementní ve své vyprázdněnosti a zoufale nudná, druhá najednou začne nabývat neustále větších obrátek až k mírně surreálnému závěru, ke čas a prostor splynou v jedno. Už kvůli těm několika upřímným záchvatům smíchu a spontánním potleskům té marnosti tomu nejde dát odpad. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Když se Ana (Dakota Johnson) chystá na charitativní večírek do domu Greyových, má na sobě černý krajkový korzet a černé krajkové kalhotky. Když se ale s Christianem (Jamie Dornan) chystá milovat v jeho pokoji během večírku, pod šaty nemá ani korzet ani podprsenku a má jiné kalhotky než předtím. (Calwen22)
  • Ve scéně, kdy se Anastasia (Dakota Johnson) obléká na bál, je vidět, že má podvazkový pás zapnutý přes kalhotky. Správně by ale měla zapnout punčochy k podvazkovému pásu a kalhotky si natáhnout jako poslední přes něj, jelikož takto by si dotyčná nemohla celý večer odskočit. (Alatiel)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

20.02.2016

Pokud máte rádi drsnější filmy, nejspíš vyhlížíte comeback Ricka Deckarda i Johna Wicka. První jmenovaný se vrátí pod dohledem Denise Villeneuvea (Zmizení, Sicario), a to 12. ledna 2018. Harrisona… (více)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (více)

Reklama

Reklama