Reklama

Reklama

VOD (1)

Vybíjená je groteskou o přátelství, osudových láskách, kráse a ošklivosti, alkoholu a hledání lidského štěstí. V několika časových rovinách vypráví příběh spolužáků, kteří spolu prožívají různé životní etapy. Ocitáme se na abiturientském srazu gymnázia. Zdánlivě banální situace dává prostor nejen pro sentimentální vzpomínky, ale především k bilanci nenaplněných tužeb i uskutečněných snů a prožitého života. V centru příběhu jsou tři kamarádi – Jeff, Skippy a Tom, které životní peripetie neustále vracejí do společného bydliště – staromládeneckého doupěte, které se pro ně stává útočištěm podle toho, jak získávají či ztrácejí životní partnerky. Jejich protipólem jsou dvě ženské hrdinky – třídní kráska Eva, která se stane postupně objektem lásky všech spolužáků a ošklivka Hujerová, které schopnost sebeironického nadhledu dává nejen schopnost přežít ve světě krásných, ale najít i vlastní cestu ke štěstí. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (369)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Herecká trojka byla velkým lákadlem vidět tenhle film. Asi bych od nich čekal větší role, ale s tim oni nic nezmohli, každopádně jejich scény bavily, hlášky super. Ty části ze školních let už byly slabší. Snažilo se to shrnout úplně všechno, ale ve výsledku to pravda moc neřeklo. Jestli takhle byla knížka napsaná, tak žádná sláva. Třešničkou tam byla fakt starší a mladší verze Krainový, na který se pěkně koukalo. Možná lehce nadhodnotim, ale z tý český tvorby to je oproti Babovřeskům rozhodně nadprůměr. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Docela nechápu to negativní hodnocení. Snímek je dle mého skvělým důkazem toho, že nám nakonec nezbývá nic, než se rychle vzpamatovat, a v životě nelitovat žádné promarněné minuty, jelikož to vše má nějaký význam. Líbilo se mi, že prakticky ta "nejškaredší" holka to dotáhla nejdál a třídní šašci zamrzli v jednom jediném bodě. Tak to totiž bývá i v realitě. Obsazení herců mi až tak špatné nepřijde a na jednu stranu chápu, že tvůrci chtěli naplnit kinosály, protože tyto herce má rád asi každý. Nutno podotknout, že tvorbu Michala Viewegha jsem ve filmu pocítila naplno a díky tomu jsem se i skvěle pobavila. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

No, upřímně řečeno, ten film byl docela o ničem. Ani nebyl moc zábavnej, spíš jsem v tom zaznamenal vážnější sekvence, než těch pár fórů, ktery se ani nedaly nazvat podařenejma - spíš podřadnejma... a navíc mi připadaly, jak kdyby si je tam troječka protagonistů z Partičky dosadila sama. Název Vybíjená je docela zavádějící, spíš bych to nazval Třídní sraz a bohatě by to vystihlo, o čem to vlastně je. A o vzpomínání. Nevim, jestli to bylo tak špatnym scénářem nebo špatným Vieweghovým námětem, ale určitě z toho nevzniknul dobrej film. A partičkovské ovládnutí hlavních rolí taky nepomohlo, i když oni za to zase až tak moc nemohli. ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Vybíjená je jednoduše film o o úplně běžném a nezáživném životě. O tom, jak nám vše od dětství až po dospělost může a nemusí ovlivnit životy, podle toho, jak se k tomu postavíme. Příběh vypráví o přeceňování krásy. Jedná dívka ve škole je hezká a každý jí chce, ovšem v životě jí to štěstí nepřinese. Zatím co druhá je tip o který si nikdy neopře ani kolo se pere s životem a dočká se výsledku. Je to jednoduché, přirozené, ale chyběl tomu šmrnc, vtip cokoli, co by diváka mohlo nadchnout . Viděno v rámci Seznamte se s.../ Michal Viewegh ()

panMartin odpad!

všechny recenze uživatele

Nedokoukáno - půl hodiny začátku a deset minut konce úplně stačilo. Strašný film. Samozřejmě jsem věděl, že to bude jen přiblblá komedie, které jsem chtěl dát šanci, ale tak špatný příběh jsem opravdu nečekal. Film nemá žádný děj, není se v něm čemu smát ani o čem přemýšlet. Zbytečný film, u něhož je až z podivem, jak někdo dokáže sehnat dvě desítky milionů na realizování takovéhoto nezajímavého humusu. Trapárna, kterou nezachrání ani odhalené kozy Simony Krainové..... Fekální humor těch blbů z Partičky už fakt netáhne! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • S návrhem na obsazení tria z kultovního seriálu Partička (od r. 2011) přišel producent Rudolf Biermann. (Terva)
  • Natáčelo se také v lokalitách Neveklov, Nalžovice, Mukařov, Praha (Císařská louka, Holešovice), lom Štětkovice a na přehradě Slapy. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno