Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V temné atmosféře losangeleského tajného hráčského doupěte se scházejí karbaníci. Uznávají jen jediné pravidlo: podvádět. Po dálnici k L.A. se velkou rychlostí blíží automobil. Řidič drží v ruce balíček karet, které s lehkostí snímá: kouzelník, který předvádí své triky. Falešný hráč Vernon. Jeho stará láska Tiffany je žena, která by vyřízla muži srdce, kdyby jí to mělo rychle vydělat prachy. Všichni mají společný cíl: chtějí vyhrát nad Deanem, nepřekonatelným falešným hráčem, kterému ostatní dají všechny své peníze, jen aby mohli říct, že seděli u jeho stolu. A tak přichází ke slovu ON. Velký učitel podvodů a triků Steven (Sylvester Stallone) - král všech hráčů. Karty jsou rozdány a hra začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (144)

Marsik 

všechny recenze uživatele

** FILM PLUS - Já mám tenhle film hrozně rád. Není to bůhví jak promakané krimi a atmosféra je taková poklidná, ale je strašně zábavné pozorovat všechny postavy, zejména samozřejmě Slaje :) Další herci jako Byrne, Newtonová, nebo pan Malini jsou fajn, a nebo Roger Guenveur Smith, coby gorila pana Maliniho, byl hrozně zajímavej. Škoda, že nedostal víc prostoru můj oblíbenec Jamie Foxx. V konečném součtu dávám 80%. // TV FANDA (10.8.2013) - Další opáčko a opět maximální spokojenost. Pan Malini a jeho komplici u mě opět zabodovali :) CZ Dabing také chválím, takže hodnocení je stále stejné - 80%. // (20.1.2016) DVD - Nemohu jinak, než opět potvrdit spokojenost z této super mini-gangsterky o hazardu. Stále 80% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Průměrný scénář, podprůměrní režie. Hráči mají na svou dobu skvělý obsazení, Thandie Newton vypadá nadpozemsky, Byrne to zase utáhne herecky, Sly se tu jen projde a stačí mu to. Jenže celý to je zabalený to zoufale nudný zápletky, která je k tomu ještě natočena tak šíleně, že mě to po půl hodiny uspávalo. Filmy z hráčského prostředí mám rád a cíleně je vyhledávám, takže bych měl být cílovka o to jasnější, ale takhle ne.. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Film je o karetních hráčích. Víc se snad o ději nedá napsat, protože se každých pár minut mění pozice, a každý každého podráží (nedoporučuji si uprostřed filmu odskočit - mohli byste s překvapením zjistit, že je vše úplně jinak :) .. Jako hlavní postava je uváděn Sly Stallone, ale jak již zde ostatní říkali, ve filmu se objevuje až v poslední půl hodince, a to stejně spíš jen tak okrajově.. Daleko větší role jsou přiřčeny Stuartu Townsendovi, Gabrielu Byrne a Thandie Newtonovi. Stuart to umí skvěle s kartama, na Nyah ... oops to se mi sem zapletlo z Mission Impossible :) .. na Tiffany se skvěle kouká a Byrne všechno plánuje. Docela pěkné, bohužel jen na jedno podívání... ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Docela slušná karetní jednohubka plná podrazů, u které jsem se celkem slušně odreagoval. Tempo filmu slušné, scénář v poho, ale nebejt toho obsazení tak je to asi mnohem horší, protože režisér tomu moc nedal. Stuart Townsend je fajn, Thandie Newton správně sexy, Gabriel Byrne překvapivě hodně dobrý a za zmínku stojí i Stallone s Foxxem v menších rolích. Prostě takový fajn odreagování na večer. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Podrazáckej karetní film, ze kterýho vyjde nejvíc podraženej divák, kterej by aspoň vzhledem k hereckýmu obsazení očekával mnohem větší zábavu. Závěr byl docela dobrej, ale byl zároveň jedinym zajímavějšim momentem celýho bijáku, protože přípravy na závěrečnej match byly zdlouhavý a nudný. Druhá silnější hvězda za casting. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • Režisér Damian Nieman je tiež profesionálnym kartovým mágom, pričom „making of“, ktorý je súčasťou DVD, obsahuje jeho vlastné pozorouhodné triky. (Arsenal83)
  • Většina hlavních mužských charakterů je pojmenována podle známých jmen v karetním oboru. (PußyMagnet)
  • I když všechny karetní triky jsou reálné, některé nejsou popsané a mnohdy zaberou hodně času i zkušeným harcovníkům, i přesto se je však herci naučili. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama