Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V temné atmosféře losangeleského tajného hráčského doupěte se scházejí karbaníci. Uznávají jen jediné pravidlo: podvádět. Po dálnici k L.A. se velkou rychlostí blíží automobil. Řidič drží v ruce balíček karet, které s lehkostí snímá: kouzelník, který předvádí své triky. Falešný hráč Vernon. Jeho stará láska Tiffany je žena, která by vyřízla muži srdce, kdyby jí to mělo rychle vydělat prachy. Všichni mají společný cíl: chtějí vyhrát nad Deanem, nepřekonatelným falešným hráčem, kterému ostatní dají všechny své peníze, jen aby mohli říct, že seděli u jeho stolu. A tak přichází ke slovu ON. Velký učitel podvodů a triků Steven (Sylvester Stallone) - král všech hráčů. Karty jsou rozdány a hra začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (144)

Yardie 

všechny recenze uživatele

Zvažoval jsem mezi 2-3*, takže je to tak 50%. Příběh filmu celkem zajimavý mohl býti, ale zpracování je dosti slabé. Děj je celkem nudný a chladný, k nikomu z herců jsem si nevytvořil nějaký "vztah". Celkově je to hodně překombinované, ale zárověň dosti nepropracované. Film směřuje k finálnímu klání, ale to naprosto postrádá atmosféru a je dosti slabé, čekal jsem něco "pekelného". Už jsem se občas koukal, kdy to bude končit. Na tak kvalitní obsazení jsem čekal mnohem lepší snímek. Velké zklamání, film postrádá jakékoliv emoce a atmosféru. Navíc jsem čekal od tohoto filmu více hráčské akce, ale moc hraní tam nebylo, spíše šlo o ty podvody. A na toto téma jsem viděl už mnohem lepší filmy. Howgh! ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Pro hráče pokeru: Pro nás ničím zajímavý film kromě toho, že se týká pokeru. Omaha už není v kurzu, teď se prostě hraje Texas holdem. Navíc v době dabingu ještě nebyla zažítá terminologie výrazů, takže většina řečí u stolu mně rvala za uši. Trapné vystřelování karet z rukávu si měli nechat do nějaké estrády. Pro ostatní: Film plný nelogických událostí, který se nás stále snaží nečím překvapit, ale ta snaha je tak křečovitá, až je to k smíchu. Já však při hodnocení jejich snahu beru v potaz. Tolik známých herců bych v něčem takovém opravdu nečekal, ale i to drží film nad hranicí průseru. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Film je o karetních hráčích. Víc se snad o ději nedá napsat, protože se každých pár minut mění pozice, a každý každého podráží (nedoporučuji si uprostřed filmu odskočit - mohli byste s překvapením zjistit, že je vše úplně jinak :) .. Jako hlavní postava je uváděn Sly Stallone, ale jak již zde ostatní říkali, ve filmu se objevuje až v poslední půl hodince, a to stejně spíš jen tak okrajově.. Daleko větší role jsou přiřčeny Stuartu Townsendovi, Gabrielu Byrne a Thandie Newtonovi. Stuart to umí skvěle s kartama, na Nyah ... oops to se mi sem zapletlo z Mission Impossible :) .. na Tiffany se skvěle kouká a Byrne všechno plánuje. Docela pěkné, bohužel jen na jedno podívání... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná oddychová nevtipná komedie / nedramatické drama s příjemnou hudbou Christophera Younga a zajímavým koncem. Kdo se těší na Sylvestra, má smůlu, protože ten hraje až v druhé polovině filmu, je prošedivělý, kouří doutník a hodně kecá. Melanie Griffith je tu pouze do počtu, Jamie Foxx je zábavný, ale brzy musí opustit plátno, Thandie Newton je jen hezká květinka - mrcha, a tak film stojí na Townsendovi a Byrnemu, kteří to zvládli a uhráli role svých karbaníků velmi dobře. ()

Strike 

všechny recenze uživatele

Solidní film, který pobaví(teda na poprvé určitě). Většina hlavní herců hraje sympaticky (hlavně Towsend). Sly je taky obrovsky v pohodě. Co se týče ženských rolí, tak Thandie Nowton je solidní mrcha. Je každopádně to nejhezčí co se ve filmu objeví. Naopak ,,plasticlady" Griffith je hrozná, nechápu proč ji tam někdo obsadil. Takže prostě pohodovj film, který má v sobě možná trochu více zvratů(podrazů) než bylo nutné. Konec se dal snadno uhodnout už ve chvíli kdy se Sly objevil poprvý. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • Gang ve složení Tiffany, Charlie a Vernon pije během filmu pouze Jacka Danielse. (PußyMagnet)
  • Postava Profesora je založena na Dai Vernonovi. Vernonův portrét také visí na zdi v Magic Castle, když Profesor sedí. (PußyMagnet)
  • Na začiatku filmu je vidieť veľa zariadení na podvádzanie kariet, ktoré sa používali v 19. a 20. storočí. Medzi nimi je zariadenie Kepplinger, ktoré bolo najpopulárnejším používaným zariadením na podvádzanie kariet. (Arsenal83)

Reklama

Reklama