Reklama

Reklama

Želvy Ninja 2

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (více)
Trailer 3

Želví nepřítel číslo jedna, krutý Asiat přezdívaný Trhač, právě zdrhnul z vězení, kde měl dost času na to, aby vymyslel plán, kterým by se zelenými mutanty srovnal skóre (právě oni se velkou měrou podíleli na jeho zabásnutí). Kvůli jeho realizaci se spojí se šíleným vědcem Baxterem Stockmanem, který vyvinul speciální mutagen schopný přeměnit člověka na zvíře. Prvními dvěma pokusnými králíky se stanou rabiáti Bebop a Rocksteady, dříve dva oškliví chlapi, teď ohavný kanec a nosorožec. Oba se samozřejmě okamžitě pustí po stopě želvích bratří, ačkoliv ti jim jdou naproti, protože: „Když může ta látka proměnit lidi ve zvířata, proč by nemohla zvířata proměnit v lidi?" Tahle otázka některé členy želvího společenstva poměrně silně vzrušuje. Brzy ale budou mít úplně jiné starosti, protože do zástupu výše uvedených nepřátel se záhy přidá zástupce velmi naštvané mimozemské civilizace, který si říká Krang. Navzdory svému legračnímu vzezření je to ukrutný prevít, takže zelení bratři budou nakonec rádi, když v boji proti zlu po jejich boku stanou osvědčená reportérka April O´Neillová a mladý rebel Casey Jones, který to s hokejkou a pukem umí jako Jarda Jágr s tím rozdílem, že Casey se netrefuje do branky, ale do lidí. Bude to bitva, jakou svět neviděl, snad během ní borcům v krunýři nevystydne pizza... (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 3

Recenze (340)

Figu 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejhorší film roku!!!! Obrovský zklamání! Jestli mě v jedničce chyběl Krang, prase a nosorožec, tak po dvojce říkám, že jsem se kurevsky uklepl na klávesnici a nic jsem tam neťukal. Jednička je oproti téhle sračce na úrovni! První polovina filmu dobrá, zbytek extra shit! Přemaštěný, přeplácaný, přesraný všemožnejma barvičkama, šílený a katastrofální!!!! Hnus! Říkal jsem si, dobře je to pro děcka, klučíky a malý rváče.... Ne ne! Toto nemůže bavit ani je... Toto nejsou Želvy ninja!!! To je jejich urážka!!! 25% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Stále platí, že CGI verzia je najlepšia možnosť, v akej môžu v dnešnej dobe fungovať, ale česť klasickému animáku. Najlepším prírastkom je duo Beebop-Rocksteady, sú správnym obohatením akcie a predstavujú pár old-school magorov, ktorí navyše dostali trefné mutácie (nosorožec a prasiak). Hocikedy sú na scéne a spustia priblblé hlášky, o zábavu je postarané. Taká dvojica magorov sa hľadá ťažko, no civilná i zmutovaná forma im pristane, správanie je uletené, aj ich nasadenie do akcie. Samotná akcia má v jednotke tri silné scény na prekonanie - ale dvojka sa im nepriblíži. Čo je škoda a dôvod pre výsledné hodnotenie. Akčné sekvencie sú zručne pripravené, ale chýba im dravšia kamera, lepší strih a niečo osobité. Réžia Davea Greena síce drží film pokope, ale nedáva mu šancu hlbšie zaryť sa do pamäte a vyznieť. Tvorcovia sa jej zhostili, nasadili silné devízy, ale vymaniť sa z tieňa jednotky je ťažké. ()

Reklama

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Jestli byly první Bayovy Želvy opravdu něčím zajímavé a působivé, tak to byly akční scény. Odpoutaná kamera snímající souboje v dlouhých, dynamických záběrech byla dostatečným ospravedlněním pro mnohdy kompletně animované scény a vnesla do akce přehlednost a pohybovou eleganci, jaká v současných hollywoodských blockbusterech není úplně obvyklá. Ve dvojce už se bohužel ničeho takového nedočkáme - Dave Green nejenže sáhl po dnes běžném a mnohými proklínaném shake 'n' cut stylu, ale také po výrazně jednoduší choreografii. I scéna s pádem letadla je hlavně triková exhibice a chybí ji důmyslná inscenace "sněžné" honičky z předchozího filmu. Zarazilo mě také to, že snímek se vůbec nenamáhá jakkoli představovat Kranga; ten se prostě objeví a všechny postavy se tváří, jako by mimozemšťany v robotických oblecích běžně potkávali na ulici a nepotřebovali kolem jejich původu nic vysvětlovat. Pokud se vám ale na na předchozích náctiletých zmutovaných nindža želvách líbil hlavně nigga humor a sexy pózy Megan Fox, pak si určitě užijete i dvojku. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Ještě větší retro, než jsme doufali. Krang přetéká slizem, Trhač se vrací do brnění, asistuje doktor Stockman a pár ran rozdá i Casey Jones. Léto 2016 přeje mým dětským láskám a po Tarzanovi dostávají další šanci i Želváci, kteří se po svižném (byť dějově krkolomném) originu vrací v ještě lepší formě. Mají auto, mají elán, mají April a pořád parádně baví. Není mi už šest, takže nadšení musím chtě nechtě začít krotit, ale když se v závěrečných titulcích spustila nová (a přitom dokonale uctivá) verze té nejlegendárnější znělky, neměl jsem daleko k nefalšovanému dojetí. Kdo želvy miloval a chtěl ten pocit ještě jednou zažít, je v téhle stoce na správném místě. ()

fugazi 

všechny recenze uživatele

Želvy Ninja opět útočí a jsou to pořád ty samí sympaťáci, jako v původním seriálu. Scénář je sice debilní, děravej a smysl moc nedává, finále neoriginální, všichni lidi děsně otravný a scény s nima jen zdržujou. Jakmile ale na scénu nastoupí Ralf, Dony, Leo a Mike, fanoušci kreslené verze se můžou rozpouštět blahem. Akce je tak strašně over the top, že nic zábavnějšího letos v kině nebylo. Dvoumetrový želvy s mečema na krunýřích se po dálnici řítí v popelářskym autě, který střílí poklopy od kanálů a trefuje gang motorkářů kolem sebe! Po chvíli nosorožec a prase vyskočí tankem z letadla a vlítnou do Amazonky. Má to sice fakt hodně chyb, ale i tak to ve všech směrech rozdupává letošní stále trapný Avengers … 6/10 ()

Galerie (82)

Zajímavosti (9)

  • Okrem mesta New York a Buffala, prebiehala časť natáčania aj na juhu Brazílie. (MikaelSVK)
  • Auto, ve kterém jezdí Casey Jones (Stephen Amell), je 2016 Dodge Challanger Hellcat. (Karn)

Reklama

Reklama