Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ohně hoří, láva se valí. Gigantické sopečné tarantule chrlí žíravou lávu a ohnivým dechem spalují své oběti zaživa. Staré sopky, které staletí dřímaly v horách na pobřeží Kalifornie u Santa Moniky, se probudí a v mohutných erupcích vyvrhují na Los Angeles oheň, lávu a gigantické pavouky lavalantule, kteří doteď žili v roztaveném magmatu pod zemským povrchem. Po výbuchu sopek se dostali ven a chrlí smrt na Los Angeles a jeho obyvatele. Spálené město andělů se ocitlo na pokraji totální zkázy. Jediný, kdo se dokáže postavit z očí do očí létajícím žralokům a monstrózním rojům krvelačných lávových tarantulí, je zapomenutý herec a bývalý akční hrdina Colton West. Jeho sláva sice už dávno pohasla, ale má skvělou příležitost, aby ji vzkřísil a zachránil svět. Svým hrdinstvím tak může znovu získat nejen fanoušky, ale i přízeň své rodiny, ztracených přátel a staré lásky, kterou kdysi nehezky zavrhl a zranil. (TV Prima)

(více)

Recenze (75)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Podobně jako u Big ass spidera který je od stejného režiséra jsem to čekal trochu zábavnější. Trailer se nám snaží říct, že tu máme srandu jaká tu v oblasti trashe ještě nebyla, ale zdaleka tomu tak není. Tenhle žánr už je asi taky nenávratně mrtvej, ale zase pavouci co flusají lávu pobaví, takže jako jednorázovka ještě jo.45% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Steve Guttenberg, Michael Winslow, Marion Ramsey, Leslie Easterbrook. Staří známí matadoři z komediální série ´Policejní akademie´ a s nimi Nia Peeples v bijáku silně konkurující sérii známé jako ´Sharknado´. Dokonce je tu i připomínka v podobě samotného Iana Zieringa. Televizní snímek televizního kanálu SyFy je zcela totožný s mockblastery. Film je tak blbý, až je dobrý. Lépe by to slušelo v komiksu, ale SyFy je už takové. Tohle prostě vzniknout muselo. Po výtvarné stránce je CGI na dobré úrovni. Chtělo by to ještě doladit v animaci a v zasazení do reálného prostředí. Scénář by kupodivu také nebyl špatný, jen kdy nevyzníval tak dětinsky. Televizní popkornová SyFy zábava v plné parádě. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Lavalantula" je obrovský pavúk, ktorý chŕli lávu. Tieto zvláštne a mimoriadne nebezpečné tvory začali terorizovať obyvateľov Los Angeles. Do mesta sa dostali počas sopečne erupcie a následného zemetrasenia. Na odpor sa im postaví starý, pupkatý policajný akademik Steve Guttenberg. Musí zastaviť tieto monštrózne lávové pavúky. Je to nízkorozpočtové, poriadne absurdné, ale popri tom i celkom zábavné. Nezávislá filmová spoločnosť The Asylum, týmto snímkom určite potešila všetkých svojich verných divákov. ** ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Vidět Huxovou, Mahonyho a Jonese, jak likvidují bok po boku obří ohnivé pavouky, to se jen tak nevidí. A když Steve Guttenberg potká Iana Zieringa, aby mu pomohl, a ten mu odpoví, že teď řeší žraloky, to už jsem nevěřil vůbec. A proto tahle bejkárna nespadá do klasické třídy DVD čurákovin a zaslouží si ty dvě alespoň za dobrou komedii. Ovšem Pavoučí teror je jen jeden. ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Dnes pozreté po rokoch. Film, ktorý je hovadina ale celkom dobrá hovadina. Inak sa to ani nedá povedať. Film má dve veľké plusy. Prvý je, že film si robí srandu sám zo seba a uvedomuje si to. Druhý sú herci z Policajnej Akadémie a prehrávajú na plnej čiare ale tu mi to prišlo, tiež ako schválne prehrávanie. Celkom som prekvapený, že na ČSFD tento film nie je označený ako komédia ale na IMBD je. Efekty na úrovni PS 3 ale ako tak sa dá na to pozerať. Čo sa týka príbehu a scenára ma to dier ako ementál ale čo očakávať od štúdia Syfy? O atmosfére filmu alebo dialógoch je škoda reči. Film rozhodne netreba brať ako seriózny sci-fi horor ale skôr ako Béčkovy alebo Céčkovy horor. Ak pristupite na túto hru, tak si ho užijete. Takže film odporúčam ale nie je to pre každého a hlavne ak už do toho pôjdete neberte ho vážne a skôr ho berte ako paródiu na filmy s pavúkami. Celkové hodnotenie za mňa je 50%. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Steve Guttenberg (Colton West) přijal nabídku k účasti ve filmu poté, co se s lítostí vyjádřil k odmítnutí role v prvním Žralokonádu (2013), ze kterého se později stala kultovní série s nejedním pokračováním. V jedné ze scén jeho postava potká Iana Zieringa, který je právě zaneprázdněný bojem se žraloky, což je přímá narážka na výše zmíněné Žralokonádo, v němž Ziering ztvárnil hlavní roli. (Stanislaus)

Reklama

Reklama