Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a taky spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. Aktivně. V obchodě s nimi pracuje Edo, který taky touží po lásce na věky věků, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké. Životy téhle trojice nakonec stejně zamotá několik mužů. Lindě charismatický developer Jakub, který není tím, kým se zdá být. Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, jehož je ochotná si vzít, "protože ji má rád". A Edo se už zase přizpůsobuje dalšímu příteli, Leovi... Nakonec ale všechno dopadne úplně jinak, než všichni čekali... (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (449)

misterz 

všechny recenze uživatele

Evita Urbaníková objavia Ameriku... Takýchto príbehových romantických schém napr. taká D. Steelová chrlí celé tony jednu za druhou. Na začiatku je žienka, potom príde chlap s iskierkou v očiach, tá žienku poblázni, zaguľatí, potom príde druhý chlap a všetko sa komplikuje.... atď... atď. No uznajte, nič prevratné. Priznávam však, že som sa nenudil a že snímok zbehol ako voda. Z väčšej časti vďaka vôbec nie zlej technickej stránke filmu a mne pomerne sympatickému hereckému osadenstvu. Casting našťastie vyšiel tak, že pobral pre mňa to najzaujímavejšie zo súčasnej čs scény. Z tohto pohľadu by som ale možno privítal aj troška odvážnejšie scény ženského osadenstva a viac lechtivých scén, aby sa zlepšil aspoň ten prízemný a konzumný aspekt snímku. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Aby to u mě neměl Po strništi bos v soutěži o 25. Českého lva příliš jednoduché zhlédnul jsem Všechno nebo nic. I když na prvně jmenovaný film, nemá byl jsem na konec docela milé překvapen. Sympatické herecké obsazení a docela dost dobrých nápadů. Sice to jsou slabší 4 hvězdy, stálé to jsou 4 hvězdy. ()

Reklama

somnar 

všechny recenze uživatele

Film, který napsaly dvě ženy a režírovala ho žena, ale celá girl power spočívá v tom, že se s hlavníma postavama (ženama) manipuluje přesně jako v Teorii tygra nebo v Bezva ženský na krku. Takže těm blběnám může chlap nasrat na hlavu, ale ony stejně pokorně přilezou, a to i po znásilnění, které je ve stylu Padesátky a Strašidel pojato humorně. Sázení na stereotypy je o to zvláštnější, že film chce být jakýmsi českým Sexem ve městě, v němž si ženy užívají, mají nevázaný sex a píšou knihy o sexu. Humorný je ale i relikt devadesátek, tedy vykroucený gay jako zdroj srandy, kterýho ale nehraje Lumír Olšovský, takže vlastne progres. Když se tam dlouho nic neděje, tak Klára Issová upadne na šteklích do rybníka, nebo má Táňa Pauhofová sexuální scénu, v čemž po Lídě Baarový "exceluje". Celý to vypadá jako zfilmovanej katalog Asko nábytek s moneyshotama Prahy a Tater aka měli jsme drona. Na premiéře byl Robert Rosenberg. 3/10 Prázdnin v Provence. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Zápletka je docela banální a vypráví o partnerských vztazích tří přátel, kteří to mají trošku smůlu ve výběru protějšků. Určitě mě překvapilo, že se film nevydává typickou cestou podobných komedií s přehnaným scénářem, ale naopak vystihuje vtipnou formou dnešní realitu vztahů, občasnou naivitu žen a typický charakter chlapů. Ano, občas jsou tu vyloženě céčkové scény odpadu, ale ve většině případů je to zábava, tvrdší vtipné hlášky fungují a nikdy mi nepřišlo, že je to přes čáru na hranici těch nejstupidnějších českých komedií. Co mě nejvíce iritovalo, byli nadabovaní herci v mužských rolích, kteří figurovali v životě hlavní hrdinky, neboť působili jako herečtí amatéři. Většina postav v určitých momentech lezla na nervy i díky tomu, jak se v některých situacích chovala. Rozhodně jsem čekal velký provar, ale když to celkově vezmu, tak to dopadlo nad očekávání......6/10 ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Znal jsem dva knihkupce, oba byli nedbalého vzhledu a bylo jim úplně buřt, jak působí na okolí. A protože knihkupectví není zlatej důl, musí se to dělat s láskou. A kdo má lásku ke knihám, má jich doma hromady, ale fakt hromady. To jenom poznámka k autorům, až budou zas příště psát hlavní postavu jako majitelku knihkupectví. A taky mi strašně vadí, že ještě v dnešní době je nutný dělat z homosexuálů tak debilní směšný karikatury. Jo, a taky mě od Lídy Baarové sere Pauhofová. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (31)

  • Ewa Farna mala pôvodne naspievať pesničku "Love is the Only Way", ktorú z filmu poznáte v podaní Alžbety Kolečkářovej. Viac sa jej ale páčila druhá pieseň "Všechno nebo nič", o ktorej tvorcovia ani neboli presvedčení, že ju do filmu zaradia. Teraz je z nej hit v troch krajinách. (monalisa69)
  • Keď bolo treba obsadiť tie najmenšie role, pomohli kamaráti. Pôrodníka Lindy (Tatiana Pauhofová) hral pán Roman Polák, riaditeľ činohry SND, teda herečkin kolega a šéf z divadla. Sestričku pri bábätkách si zahrala sestra režisérky Marty Ferencovej, ktorá sa prišla pozrieť na nakrúcanie. Chlapa vo vírivke v saunovom svete hral asistent réžie. V kníhkupectve si zákazníčku, ktorú Vanda (Klára Issová) vyhadzuje, keď tam vtrhne Jakub (Michal Zebrowski), zahrala režisérkina ekonómka. A zahral si aj veľmi obľúbený, vždy veselý člen štábu, Andrzej, osobný kaderník Michala Zebrowského. V zábere z Talianska pri fontáne, začína kamera na ňom, ako si nesie kávu. Tiež je známe, že v Tatrách na recepcii si zahrala aj samotná režisérka so svojim partnerom Pawlom, ale táto scéna bola z finálneho strihu nakoniec odstránená. (monalisa69)
  • Marta Ferencová prezradila, že po režisérskej stránke boli pre ňu najnáročnejšie sexuálne scény. (Sufferer)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno