Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a taky spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. Aktivně. V obchodě s nimi pracuje Edo, který taky touží po lásce na věky věků, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké. Životy téhle trojice nakonec stejně zamotá několik mužů. Lindě charismatický developer Jakub, který není tím, kým se zdá být. Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, jehož je ochotná si vzít, "protože ji má rád". A Edo se už zase přizpůsobuje dalšímu příteli, Leovi... Nakonec ale všechno dopadne úplně jinak, než všichni čekali... (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (449)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Já vím, já vím, scénář ohraný, některé scény trochu trapné a moc smysluplnosti se v tom taky hledat nedá. Jenže přesně tohle člověk jednou za čas potřebuje. Zasmát se, zasnít se a nebrat všechno moc vážně. Herecky je to u většiny zvládnuté moc dobře. Třeba taková Klárka Issová mě svou rolí překvapila. Ondru Sokola vítám vždycky, všude a v jakékoliv míře. Tady ho mohlo být víc. A pak samozřejmě špičková Táňa. Soundtrack je taky moc hezký. Naopak škoda toho děsně nepřirozeného dabingu. 4* ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Matka samoživitelka s kamarádkou zamilovanou do jejího nešťastně ženatého bratra plus veselý gay hladovějící kvůli vegetariánskému partnerovi vedou společně malé knihkupectví, kam jednou vstoupí muž snů – bohužel také zrádný podnikatel, jenž má s krámkem jiné plány.Přehnaná mondénní stylizace ani sponzorské odkazy by tolik nevadily, kdyby Táňa Pauhofová a Klára Issová v hlavních rolích měly povolený třicátnický nadhled, nikoli seriálový režijní diktát uhihňaných puberťaček, které se neustále objímají a poplácávají.Snaha najít „pořádné chlapy“ mezi polskými herci se zase vymstí v dabingu, který z nich dělá duté panáky: „Jsem jiný, zničil bych tě.“ Hlavní zábavu tak vedle pár slovních přestřelek obstarává homosexuální dvojice, paradoxně nejpřirozenější, protože Ľuboš Kostelný a Petr Vaněk drží své postavy co nejdál od hysterické karikatury.Naopak nejstrašnější jsou okamžiky vážné, bolestínské, až melodramatické, včetně milostných scén provozovaných od luxusu po kumbály, kdy se zdání vášně navozuje bouráním nábytku. A okamžik, kdy se zlomená hrdinka vypláče na rameni neznámé chápavé stařenky, posouvá komedii k parodii. ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele

Zopár komentátorov píše, že toto je film pre ženy. A tak som ohodnotil film na základe ich názorov naň. Tu sú. Prvá: "Blbosť, nedopozerala som to". Druhá: "Jéžiš, hrozná pičovina." Tretia: "Mne sa to celkom páčilo." Štvrtá: "Nepáčilo sa mi to. Hlavné postavy ma totálne štvali." Piata: "Nevidela som." Priemer: 0+0+80+20 +?/ 5 = 20% = jedna *. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu je česká filmařská scéna natolik špatná, aby tu producenti zaplatili film, který se tváří (a nejen tváří) jako vzorová kolumbijská telenovela? A ještě do toho všeho tahala polské herce, kteří předvádí v polských filmech úplně jiné kousky? Ono totiž přeskočit z polské kinematografie do podobné sračky není jen tak. Čeští filmaři se mají opravdu hodně co učit od našich polských sousedů. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Na Všechno nebo nic musí mít divák náladu a nijak přehnané nároky, protože jde o vcelku tuctový snímek se zvláštním (čti: multislovanským), ale veskrze sympatickým hereckým obsazením - snad jen Klára Issová sem tam přehrávala. Onu tuctovou předvídatelnost vynahrazují nádherné scenérie ze zasněžených Tater. Slabší tři hvězdičky! ()

Galerie (99)

Zajímavosti (31)

  • Celková príprava snímky trvala štyri a pol roka, počas ktorej sa stalo asi 150 komplikácií. V decembri 2015 dokonca hrozilo, že ju kvôli nedostatku financií nedotočia. Samotné filmovanie trvalo dva roky a prebiehalo etapovo, pričom hlavným miestom natáčania bola Praha. Náklady predstavovali zhruba 1,3 milióna eur. (Sufferer)
  • Jelikož má film 3 jazykové verze, má i 3 verze ústředních písní. Ke slovenské verzi ji nazpívala Dara Rolins, která je i spoluautorkou hudby a textu. Českou a polskou verzi pak nazpívala Ewa Farna, která je také spoluautorkou polského textu. Český text napsala Gabriela Osvaldová. (funhouse)
  • Dejová linka so psychiatrom (Leoš Mareš) a Edom (Ľuboš Kostelný) bola oveľa rozvinutejšia, no kvôli tomu, aby film netrval dve hodiny, sa jej Eva Urbaníková (autorka predlohy) s Martou Ferencovou (režisérka) museli vzdať. Scény s Leošom Marešom boli ale tak podarené, že dve uchránili a dali ich aspoň pod titulky. Ak by ste videli všetky, dozvedeli by ste sa, že ten škaredý pes, ktorého si vzal Edo z útulku, dostal meno Leo a ako natruc, odmietal jesť mäso. (monalisa69)

Reklama

Reklama