Reklama

Reklama

Miliardy

(seriál)
Trailer 2
USA, (2016–2023), 78 h 58 min (Minutáž: 49–61 min)

Hrají:

Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Siff, Malin Åkerman, Toby Leonard Moore, Liz Celeste, Marko Caka, David Costabile, Jeffrey DeMunn, Terry Kinney (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(84)

Držitelé cen Emmy® a Zlatý glóbus® Paul Giamatti a Damian Lewis excelují ve spletitém dramatu o mocenské politice v newyorském světě velkých financí. Mazaný a protřelý státní zástupce Chuck Rhoades (Giamatti) se dostane do ostrého střetu s geniálním, ambiciózním králem spekulativních investičních fondů Bobbym "Axe" Axelrodem (Lewis). Oba využívají veškeré své moci, vlivu a taktik, aby se navzájem přechytračili. V tomhle aktuálním, provokativním seriálu jde totiž o miliardy. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele TroiMae k tomuto seriálu (7)

Miliardy (2016) 

Neuvěřitelné, jak napínavé může být něco, čemu vůbec nerozumím – peníze. Oceňuji, jak nenuceně je seriál inkluzivní (a to jsem viděl zatím jen první řadu), jak neheteronormativní dokáže být, jak bezděčně dokáže zobrazovat genderovou, sexuální a vztahovou diverzitu, aniž by se z toho dělala věda. ()

Série 4 (2019) (S04) 

„Scénáristické schéma se nezměnilo, proto lze předvídat, co se ve kterém díle stane. Na druhou stranu je to furt zábava, i když někdy až překombinovaná.“ Rocky88  (09.07.2021) ()

Série 5 (2020) (S05) 

Ono to bylo vždy přepálené, ale tahle řada už vaří z vody. A byť ke konci značně přihořívat, stejně to je převařený čaj. A romantická zápletka mezi hlavními postavami to celé sráží. Tak doufám, že tomu nová krev zatnula tipec. ()

Elitní skupina (2020) (S05E01) 

Koukám dle anotace od HBO, že je ve zvyku nebinární osoby přechylovat, such fun :) ()

Série 6 (2022) (S06) 

Tahle řada působí, jako by ji vygenerovala AI. To i covidový rok seriál přečkal s větší důstojností. Chybí mi věrohodná diverzita (např. BDSM tematika), která se mi na seriálu líbila. Snad jen Sakina Jaffrey s indickými kořeny jako nová postava stojí za zmínku. Naopak o postavě Roxanne (žena Chucka Rhoadese) ztvárněné domorodou Američankou Lily Gladstone, se v této řadě jen mluví. ()

Burn Rate (2022) (S06E04) 

Závěrečný twist je sice tradičně napínavý, ale už nechci opakovaně skočit na vějičku, když samotná epizoda působí, jako by ji vygenerovala AI. ()

Rock of Eye (2022) (S06E05) 

Další epizoda, která vypadá, jako by ji vygenerovala AI, takže je to svým způsobem k popukání. ()

Související novinky

Dexter se dočká prequelu

Dexter se dočká prequelu

08.02.2023

Minulý týden byla oznámena fúze mezi stanicí Showtime a streamovací službou Paramount+, obojí patří pod Paramount Media Networks, takže v praxi to bude znamenat jenom více sdruženého obsahu na jednom… (více)

Hank Azaria ztvární Tima Cooka

Hank Azaria ztvární Tima Cooka

22.08.2021

Slavný herec a komik Hank Azaria ztvární jednu z vedlejších rolí současného šéfa Appleu Tima Cooka v novém antologickém seriálu Super Pumped od stanice Showtime. Projekt se bude zabývat vzniky… (více)

Reklama

Reklama