Reklama

Reklama

Všemocný

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 15 h 38 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper, Desmond Harrington, Marko Caka, Doris McCarthy, Ari Fliakos (více)
(další profese)

Epizody(22)

Brian toho v životě zrovna moc nedokázal, ale až když jeho otec vážně onemocněl, začal si vyčítat svoji neschopnost. V tu chvíli se objeví starý kamarád a dá mu pilulku, která mu změní život... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

pneumotorax 

všechny recenze uživatele

Z perfektního filmu vzešel seriál s obrovským potenciálem,který byl líně spláchnut do hajzlu lenochy kteří zjevně nechtěly zapojit ani těch 5% mozkové aktivity kterou bez NZT mají,aby vymyslely důstojné pokračování.Místo chlápka který má díky thallanylzirconio-methyl-tetrahydro-triazatriphenylu odemknutý celý potenciál mozku,slušně nakročeno k tomu stát se "ředitelem vesmíru"....,udělají kriminálku.Hlavnímu hrdinovy dají jeho excelentní dedukční schopnosti jen trošku originálnějším způsobem,aby jsme si to nespletly třeba z mentálistou nebo něčim jiným.Občas je to vtipné,občas je to originální a jsem rád,že vidím Debru zase živou(<--spoiler).Ale za promrhanou příležitost dávám ještě dobrý hodnocení. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vlastně je to jen další z řady kriminálek, která se ale může opřít o úspěšný film a tenhle doping bezezbytku využívá. Jako velké plus beru povinnou linku táhnoucí se celým seriálem, která je tady upozaděná, což věci jednoznačně prospívá, dalším pozitivem je všudypřítomný a nenucený vtip a povedlo se i obsazení hlavního hrdiny, který v mých očích přehrává originál Bradleyho Coopera. Samozřejmě i tady se najdou slabší díly, což je průvodní jev prakticky všech seriálů, ale nenašel se tu jediný, který by mě nebavil a to se počítá. 80% ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Původně jsem čekal, že by mohli nějak seriálově navázat právě na výtečný Limitless a rozehrát něco trochu bokem. Bohužel postupem času se to zvrhlo v komedii (a žánry mají být tedy uvedeny Drama / Komedie / Sci-Fi - thrilleru tam není ani za mák) a následně v parodii Limitless filmu. vydržel jsem to 6 dílů a sedmý v půlce utnul. Naprosto nesmyslné všechno popírající zcela logiku čehokoliv a Bradleyho je mi líto, že ho do toho uvrtali, byť i jen jako štěky. --- Nesmyslný výběr hlavního blba Cooperem, nesmyslné přizvání postavy k FBI jednotce, nesmyslné chování hlavní postavy (i s NZT je to trubka), nesmyslné chování agentky, její zbytečný přicrmdávač parťák, mimózní šéfová, všechny ostatní postavy jsou na drogách a scénáristé dvojnásob.Škoda zabitého dobrého námětu, poskvrněného, zadupaného. ~ 1,5* ()

Azrail 

všechny recenze uživatele

Seriál má sice pomalejší rozjezd a nestrhne člověka hned, ale pokud přežijete několik prvních epizod, seriál vás poté vtáhne do děje a spolu se stoupající kvalitou každého dílu už vás od obrazovky nepustí. Líbí se mi výběr herců v čele se sympaťákem McDormanem v hlavní roli. Celkově seriál velmi příjemně rozšiřuje příběh načrtnutý ve filmu a velmi mě mrzí, že pokračování nakonec nedopadlo. ()

phoenixer 

všechny recenze uživatele

Droga co může pozitivně i negativně ovlivnit svět. Na kterou stranu se přiklonit a jak si poradit v nevšedních situacích? Náš hlavní hrdina Brian to zvládnul na výbornou! Konec první (asi i poslední) serie je sice trochu dost zvláštně ukončen, přesto to hlavu a patu má. Jen škoda, že se seriál více neprolíná s filmovým scénářem. ()

Galerie (667)

Zajímavosti (6)

  • Mezi filmem Všemocný (2011) a tímto seriálovým pokračováním můžeme najít několik rozdílů v působení pilulky NZT. Například, když se ve filmu na Eddiem Morrovi (Bradley Cooper) začaly projevovat vedlejší účinky NZT, stačilo mu vzít si další dávku a stav se mu zlepšil. V seriálu se takto vedlejších účinků drogy zbavit nedá. Dalším rozdílem je fakt, že ve filmu došlo při zvýšení dávky NZT k větší výkonnosti jedince, což se v seriálu nijak neprojevuje. (Bube1)
  • Desmond Harrington (Casey) hraje v seriálu přítele Jennifer Carpenter (Rebecca). Pár si společně zahráli i v seriálu Dexter (od r. 2006), kde ztvárnili role Quinna a Debry. Současně jde o druhý seriál, kde společně hrají role policistů. (KajusaK)

Reklama

Reklama