Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletý flákač Anton (Devon Sawa), který by mohl být vyhlášen nejlínějším a nezbytečnějším Američanem, se vydá navštívit své stejně hloupé, líné a neužitečné kamarády Micka (Seth Green) a Pnuba (Elden Henson). U nich se při sledování televize dozví o několika záhadných vraždách, ke kterým došlo v jejich městečku Bolan. Přestože jim to zrovna příliš dobře nemyslí, uvědomí si, že za vraždy by mohl být zodpovědný Anton. Nebo lépe řečeno, jeho pravá ruka, která se rozhodla žít vlastním životem a projevily se u ní značně morbidní sklony. Zatímco se Anton pustí do boje se svou vraždící končetinou, která hodlá v zabíjení pokračovat, Debi (Vivica A. Foxová) se vydává napříč celou zemí po stopách podezřelých událostí, které ji zavedou až do severní Kalifornie a městečka Bolan. Síly dobra a zla stanou tváří v tvář v našlápnuté komedii Ruka zabiják. (HBO GO)

(více)

Recenze (184)

H3LLraiser 

všechny recenze uživatele

Co dodat, přesně takovýhle ujeťárny jsou to, co na filmu miluju, člověk zkoukne dva blockbustery, nechá si skandinávsky zahrát na vážnou notu, a pak přijde tohle, film, který skutečně pobaví. A nejen že pobaví, dokonce královsky pobaví, hororové komedie jsou na tohle vždycky nejlepší, pokud jsou povedené, což ruka zabiják rozhodně je. A přesně k tomu jsou určené, nic víc, jen zábava. ()

van Lumineux 

všechny recenze uživatele

Představa teen age jak jsme chtěli, aby ve skutečnosti vypadala - jako zkouřená flákačka v americkém předměstí. Tak to sice víceméně bylo, ale nebylo přítomno halloweenské dobrodružství se zabijáckou rukou a pokud vím, tak ani Jessica Alba v kostýmu zlobivého anděla - tohle jsem si neobjednal! Nezbyde tedy než opět zkouknout tento "kult pro ujeťáky"; přiznávám, že spíše soukromý kult, což mu pro mě jen těžko může ubrat na sympatiích. Taky kdo by neměl rád oslavu flákačství, záhrobního kamarádství a utržený skalp Bryana Hollanda, že. ()

Reklama

fars 

všechny recenze uživatele

Pohodova uchylarna, neco mezi slasherem a cernou parodii na slashery :-) Devon Sawa neovlada svou ruku, ktera ma znacne zabijacke choutky. Kdyz to zabije jeho rodice tak to jeste vydycha, ale pote co osklive zarvou i jeho dva nejlepsi kamosi uz to je napovazenou. Kamaradi se ale vrati jako zombies (svetlo na konci tunelu bylo moc daleko, tak se na to vykslali a vratili se zpatky). Dale se do toho bordelu prida drsna cernoska v dodavce, ktera s nejakou woo-doo kudlou hleda posedleho dablem. Pridejte si jeste mladou Jesicu Albu, cameo Offspring a mame tu slusne zabavny filmecek :-) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Komediální teen horor čistě pro zábavu mající obvyklé klišé a šmrnc 80. let. Představa, že si najednou vlastní ruka bude dělat co chce, je víc než děsivá a zvlášť, když se rozhodne zabíjet. Tak proč na tom nepostavit příběh? Devon Sawa to po herecké stránce zvládl velice dobře a dá se říci, že se v této roli doslova vyřádil. I tvůrci speciálních efektů na oné ruce udělali kus poctivé práce. Originalitou to sice neoplývá, neboť snímků o vraždící ruce je více než dost, ale proč si tím kazit zábavu. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Perfektní, mimořádně zábavná teenage černá komedie/parodie/slasher o zlu, které se přesouvá z ruky do ruky u mimořádně líných jedinců. A funguje to naprosto skvěle, trojice Sawa, Green (ten s flaškou zabodlou v hlavě především) a Henson si film užívají každou vteřinou, co jsou na scéně, a jelikož tam jsou prakticky pořád, je to znát. A k tomu hláškují jako o život. Mrtvej Mick k mrtvýmu Pnubovi, co se líbá s holkou: "Co to děláš, ty vole? Je to nechutný, jseš přece mrtvej! To je trestný!" K tomu spousta skvělých odkazů (jak jinak parodovat Vetřelce v takovéhle šílenosti, než že se useklá ruka proklube ven skrz poklopec?!), brutálních vraždiček, skalpování The Offspring, pár úchyláren a brilantních dialogů - a samozřejmě, rozhodně v neposlední řadě, nádherná osmnáctiletá Jessica... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (20)

  • Helikoptéra použitá ve filmu byla Bell Jet Ranger II. Číslo registrace N90090. (Valsadora)
  • V okamžiku, když Anton plete, v televizi zrovna běží písnička „Dragula“ od Roba Zombie. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno