Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletý flákač Anton (Devon Sawa), který by mohl být vyhlášen nejlínějším a nezbytečnějším Američanem, se vydá navštívit své stejně hloupé, líné a neužitečné kamarády Micka (Seth Green) a Pnuba (Elden Henson). U nich se při sledování televize dozví o několika záhadných vraždách, ke kterým došlo v jejich městečku Bolan. Přestože jim to zrovna příliš dobře nemyslí, uvědomí si, že za vraždy by mohl být zodpovědný Anton. Nebo lépe řečeno, jeho pravá ruka, která se rozhodla žít vlastním životem a projevily se u ní značně morbidní sklony. Zatímco se Anton pustí do boje se svou vraždící končetinou, která hodlá v zabíjení pokračovat, Debi (Vivica A. Foxová) se vydává napříč celou zemí po stopách podezřelých událostí, které ji zavedou až do severní Kalifornie a městečka Bolan. Síly dobra a zla stanou tváří v tvář v našlápnuté komedii Ruka zabiják. (HBO GO)

(více)

Recenze (184)

miccio 

všechny recenze uživatele

Na to, jaká to byla pakárna, mě to ale vůbec neurazilo! Pouštěla jsem to s mírným despektem, očekávala jsem úchylnost, a hele - ono to je fakt dost úchylný! :D No musím přiznat, že mě můj akademicko-intošský nadhled rychle přešel, smála jsem se až do titulků. Je to tak blbý, až je to dobrý. A dobrý je to proto, že si to fakt na nic chytrého ani nehraje :). Seth Green a Devon Sawa vedou. :) Ve své třídě je to 85%, takže za 4****! Za Setha ve vzduchotechnice mám chuť tu poslední chybějící * přidat. :) ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Terri Hughes, Ron Milbauer .. Byl jsem včera tákk zhulenej já, nebo strůjci téhle příšernosti? Námět je sice typicky černě hororový, slušný rozjezd se ještě dal přežít bez úhony a první vyvražďovačka není tak špatná, ale jak se ty mrtvoly probudily, přestal jsem chápat, natož se bavit .. scény se začaly nudou protahovat, jejich náplň byla doost scestná neřku-li úchylná a trapná. ()

Reklama

Aelita 

všechny recenze uživatele

Hulení a honění velmi účinně provětrává hlavu. Doporučuje se odborníky. ___ Nositel Nobelovy ceny Francis Crick se pídil po sídle svobodné vůle v mozku. Objevil nakonec, že to, co pokládáme za svobodnou vůli, zřejmě bezprostředně souvisí se smyslovými vstupy i s motorickými reakcemi na ně, za které zodpovídá Brodmanova oblast 24 na vnitřní ploše mozku. "Tato část mozku je v případě svého poškození také (spolu)zodpovědná za tzv. syndrom odcizené ruky, kdy člověk nedokáže svou vůlí přimět ruku k žádanému pohybu. Reflexy typu ucuknutí z rozžhavené plotny přitom fungují dobře. Zajímavé je, že ruka někdy sama spontánně chňape po předmětech položených do její blízkosti, tj. i tato činnost je nevědomá (to snad vzdáleně připomíná kleptománii). V některých případech člověk nedokáže ruku ovládat vůlí, ale dokáže to v kombinaci s jazykem - tj. odcizené ruce třeba nahlas přikáže "pusť tu věc" a ruka poslechne (tento bizarní jev by člověk nejspíš čekal v nějakém béčkovém hororu)". ()

Hrobař 

všechny recenze uživatele

Strašná prdel, kombinace zkouřenecký komedie, hororový komedie a teenage komedie dává nejlepší smix co člověk může hledat. Výborný nápady jak huličský (astmatickej inhalátor, zkouřený mrtvoly, závěrečnej motor-bong), hororový (useklá hlava, odstraňování ruky a další) a pak něco z teenagerskejch kde ční Jassica Alba páč to je fakt kus. Výborná zábava, těším se na další projekci tentokrát tak nějak rudýma očima. Subjektivních 5 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Krájení cibule, samohana, monitorovaný koncert Ortelu…jsou situace, kdy pravačka posedlá zlými silami může člověku zavařit.. Slapstick a gore se setkávají na poli, kde se Vříská a zkouření volové hledají auta a vy v tom černohumorném ďábelském kvapíku možná zapomenete, jaká je to vlastně blbost. A až naposledy zahraje kapela Offscalp, uvědomíte si, že: „As usual, marijuana saves an otherwise disastrous day..“ ()

Galerie (27)

Zajímavosti (20)

  • Trailer obsahuje i scénu, ve které Mick a Pnub odcházejí po schodech do nebes. Tato scéna byla součástí alternativního konce filmu, nakonec byla ale vystřižena. Alternativní závěr má kolem šesti a půl minut a vidět ho můžeme v bonusech na DVD. (Stocki)
  • Anton, Mick a Pnub objeví v autě mrtvá těla Tiffany a Curtisa, Anton poté odchází, přitom se ale dotkne Mickova ramena nejprve pravou rukou a poté i levou. Pravou ruku si ale přitom Anton již dávno usekl a zde má opět obě v pořádku (Stocki)

Reklama

Reklama