Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 6

Recenze (203)

B!shop 

všechny recenze uživatele

V podstate si to drzi uroven predchozich filmu. Necekejte nic novyho a pokud se vam predchozi dily nelibily, tenhle nebude vyjimkou. Na druhou stranu, i pres trochu okoukany fory se porad da slusne pobavit, v ramci moznosti tvurci prisli s obstojnym pribehem a dej svizne odsejpa. Animace si drzi svuj dobrej standard a vlastne tak ani nemam moc na co nadavat, jeden z tech zabavnejsich animaku z posledni doby. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Třetí snímek s podtitulem "Summer Vacation" sice nabídne místy vtipnou a svižnou podívanou (Gremlinské aerolinky), ovšem v jádru je to jenom bezduché a poněkud zbytečné "dojení" zavedené značky. Některé scény a gagy totiž vyznívají naprázdno, což s laciným scénářem dává dohromady průměrnou podívanou, která poměrně rychle zabředne. Škoda. PS: Takže píseň “Macarena” zachránila den jo? „Ladies and gentlemen, for your safety, please unbuckle your seat belts!“ ()

Reklama

helloween93 

všechny recenze uživatele

Třetí Hotel Transylvánie neztrácí nic ze svého kouzla a nastavenou úroveň zábavy prvním dílem v pohodě udržuje i druhé pokračování. Tentokrát staré známé postavy (kterých neustále přibývá) jedou na výletní plavbu, kde se Dracula zamiluje. Hodně fórů, časté scény s Blobíkem, Macarena v závěru. Tento film v rámci série utržil v kinech nejvíc peněz a zbořil v kinech Rockův Skyscraper. 3* ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nechtělo se mi tomu věřit, ale opravdu tu mírný kvalitativní sešup je. Zatímco u jedničky a dvojky jsem absolutně nedutal celou dobu a hrozně si to užíval, což se mi u animáků stává méně a méně, u trojky přecejen bylo více hluchých pasáží, které vytrhávaly z děje. Je to možná i tím, že jsem si tak oblíbil charaktery a poměrně originální nápad převyprávět známé postavy tímto způsobem, ale celou trilogii Hotelu Transylvánie řadím kvalitativně mnohem výše, než co představil třeba Pixar za desetiletku od fenomenálního Vzhůru do oblak. Případnou čtyřku bych si dal velice rád, doufám, že se Soňáci vyhnou spin-offům. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Oneskorený deň detí. Hotel transylavania 3, 3. Júna, niečo na tom bude. Bohužiaľ sa jedna o slabšie pokračovanie ako aj dvojka a silnú jednotku to neprekonalo ani nedobehlo. Film je určite pre násťročných a nakoľko ochvilu do tejto kategórii patriť nebudem tak mi neprekážalo to pozrieť. Strašidlá budú mat na dovolenke o zábavu postarané. Fajn hudba ale humor tu nehľadajte. 3* ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • V scéne, kde Helmut objaví detský kútik, si môžeme všimnúť chybnú animáciu dieťaťa, ktoré po skĺznutí na kĺzačke sa bez pohybu dá po štvornožky. (Odyseenko)
  • Ve scéně, kdy kapitánka Erika nastupuje do ponorky a všichni se mají vydat k podmořské sopce, je na barometrech vyobrazeno „Scott & Wills“, což odkazuje na uměleckého ředitele Sony Animation, Scotta Willse. (PAULOO)
  • Ve scéně, kdy se snaží kapitánka Erika zabít Drákulu a Želé zrovna hází přes palubu záchranný člun, se neozývá a ani není nijak grafický zobrazen dopad člunu. (PAULOO)

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama