Reklama

Reklama

Lidožrout

  • Česko Žralok útočí 3: Lidožrout (více)

Obsahy(1)

Pláž jihoafrického Kapského Města je plná koupajících se lidí. Ale jen do chvíle, než zaútočí žralok lidožrout. V ostatcích roztrhaných obětí pak vědci naleznou něco šokujícího. Zub patřící dávno vyhynulému pravěkému bílému žralokovi, který dorůstal délky až osmnáct metrů. A tak, někde v hlubinách oceánu číhá obří predátor a lidé i se svou moderní technikou jsou proti němu zcela bezmocní... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (139)

Barvoj odpad!

všechny recenze uživatele

Na tyhle kraviny už začínám být elergickej.. opravnu nemůžou natočit nic lepšího, než žraloka, kterej schlamstne celou loď? Příště by mohl sežrat třeba celej tanker nebo letadlovou loď, to by teprv byla sranda :-X Když k tomu přičteme opravdu mizerné vizuální efekty, výsledkem je film, kterému dávám odpad a to naprosto s klidným srdcem. A to opravdu nemám ve zvyku odpad dávat. Zajimave komentare: Marvi1989 ;-) ()

uzzi odpad!

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to vtipné, sice s několika pivky v hlavě a pouze s viděnou poslední inferno-částí, ale opravdu tohle nikdo nemohl myslet vážně. Obří žralok polkne člun se třemi lidmi, chlapíka ve skvělé scéně při skoku z lodi přímo do držky atd. Triky připomínající že Ed-wood nebyl zase tak mimo. Tvůrci se asi totálně zdrogovali něčím hooodně silným a vytvořily sračku jak cep. Ale je to fakt sranda. ()

Reklama

Cortesz odpad!

všechny recenze uživatele

Všiml jsem si, že TV nova tento "skvost" bude vysílat v pátek večer, tak jsem si řekl, že to zkusím. Samozřejmě že ne za střízliva a předtím než to peklo vypuklo jsem se stavil v hospodě na pár pivek a pojistil to ještě 3 vodkami a šel na to. Měl jsem radši zůstat v hospodě a spít se do němoty, než koukat na toto. Ale je pravda, že jsem se u toho docela hodně nasmál. Jak samotnému žralokovi, který byl směšný a vydával hodně zajímavé zvuky když něco žral, dále špatná kamera, herci, a především ty kecy, které vypouštěli z úst, to trhalo uši, měl jsem chuť vypnout zvuk, ale dalo se to dokoukat do konce, ikdyž nevím, jak by to dopadlo, kdybych nebyl v náladě. Samozřejmě dávám odpad, protože je to vážně něco. ()

Pavlo odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je typický príklad video inscenácie s dejom o žralokovi, čo sa prišiel napapať k turisticky vyhľadávanému pobrežiu. A čo navyše ide o prehistorického žraloka. Kravina ako hrom. Jediné, čo je dobré na tomto filme sú z dokumentov ukradnuté zábery bieleho žraloka. Vedieť to, pustím si radšej niečo od National Geographic. ()

djbarrel odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto stupidní blbost, špatně zahraná s otřesnými triky. Záběry na menšího žraloka (carcharodon carcharias) byli poměrně dobré, a si proto, že se jednalo o nějaké záběry z pořadů Discovery. Ve chvíli kdy se objevila "matka" šlo všechno do hajzlu, protože záběry s malým žralokem se zrecyklovali a digitálně upravili. Katastrofa. O hereckých výkonech radši pomlčím - herci zdá se sbírali průpravu v reklamách na jogurty. Samosebou ve filmu je hodně logických kiksů z nichž se mi asi nejvíc líbilo, jak lidé skákali z jachty do vody a do žraločího chřtánu, ačkoliv loď se nepotápěla. Nějak jsem nepochopil režisérský záměr, ale asi to nebyl záměr, to spíš občas pronesl nějakou moudrost a všichni se jí hned snažili zakomponovat do filmu. Prostě sračka a jediné možné hodnocení je Odpad! 0% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • (Ne)slavná hláška "What do you say I... take you home and eat your pussy?" nebyla ve scénáři. John Barrowman (Ben Carpenter) chtěl pouze rozesmát Jenny McShane (Cat Stoneová). McShane však nijak nereagovala. Nabídku orálního sexu v českém dabingu bohužel neuslyšíte. (L_O_U_S)
  • Jenny McShane, představitelka Cat Stoneové, si zahrála již v prvním dílu série Žralok útočí (1999), avšak jinou postavu. (L_O_U_S)
  • Přestože je film pokračováním série Žralok útočí, kromě tématu nemá s předchozími dvěma díly prakticky nic společného. V českém prostředí byl dokonce vydán pod zcela odlišným názvem Lidožrout. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama