Reklama

Reklama

T2 3-D: Battle Across Time

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

S nápadem na T2:3-D BATTLE ACROSS TIME za Jamesem Cameronem přišlo v roce 1996 studio Universal, které chtělo vytvořit zcela novou atrakci do svých zábavních parků. Cameron nabídku s radostí přijal a vymyslel pro atrakci zcela nový příběh, který doplňoval předchozí filmy a s propojením nejmodernějších technologií vytvořil trojrozměrné divadlo, které kombinovalo filmový děj s živými herci a kaskadéry. Celý projekt vyšel na neuvěřitelných 60 miliónů dolarů a k vidění je ve zábavních střediscích Universal v Hollywoodu a na Floridě.

V příběhu, který má asi 12 minut se dostaneme do apokalyptické budoucnosti roku 2029, kam je přenesen Terminátor T-800 (Arnold Schwarzenegger) a John Connor (Edward Furlong), kteří mají za úkol zničit samotné jádro SkyNetu. Úkol se jim snaží překazit starý známý T-1000 (Robert Patrick) a celá řada strojů, která okolí SkyNetu zabezpečuje: Jednotky T-800, tanky Centurion, letouny HK a největší a zároveň poslední překážkou je jakýsi pavouk z tekutého kovu, který představuje úplný vrchol technologie SkyNetu, T-1-000-000. (3DD!3)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Viděno na monitoru v mizerné kvalitě, takže ani jako pravověrná fanynka prvních dvou Terminátorů nemám důvod jásat a chválit. Kratičká, přímočará jednohubka s několika vtípky a efekty odpovídajícími době vzniku... akorát létající předměty snad už tehdy mohly mít stín, ne? Zkusím si to představit ve 3D a přihodím hvězdičku z nostalgie, ale pořád mi vychází průměr. 51% ()

GilEstel

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní film, který tvoří jedna bitevní scéna. Ve své době zázrak filmové techniky, tvorby efektů. Dnes už jen vzpomínková filmová raritka, která v kontextu dneška nic nenabízí. Je jen dávno překonanou dobovou atrakcí pro zábavní park. Naštěstí krátkometrážní. (Bojím se jak za pár let dopadne Avatar).) Pro ortodoxní fanoušky Terminátoří ságy může zafungovat jako doplnění diváckého přehledu. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Unikátna (pracovali na nej: James Cameron, Stan Winston, Arnold Schwarzenegger, Edward Furlong, John Bruno, Brad Fiedel, Russell Carpenter a Robert Patrick), extrémne drahá a tradične cameronovsky prepracovaná dvanásťminútová lunaparková atrakcia štúdia Universal, ktorú by bolo najúchvatnejšie vidieť na vlastné 3D oči priamo v zábavnom parku. Mytológiu resp. "univerzum" sveta TERMINÁTOROV to (teoreticky) nikam neposúva, je to skôr triková oddychová "chuťovka". ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak konečně jsem to viděl z http://www.youtube.com/watch?v=KSTwPneXArw&feature=related . Tady druhá nahrávka http://www.youtube.com/watch?v=CEsuB9-XvRw&feature=related, ale ta je máznutá díky tomu, že je to ve 3D. Na druhém videu je ale lépe vidět, jak to 3D z roku 1996 pěkně promakaný, více pláten, mezi tím skutečné rekvizity a živý herci. v tomto 12ti minutovém kraťasu se T-800 a John Connor dostanou do budoucnosti, kde mají za úkol zničit Skynet, v tom se jim snaží zabránit všelijací terminátoři a na konci je čeká obří bos T-1000 000. Opravdu povedenej kraťas, kterej bych si přál vidět někdy naživo. Za mě 90% :) ()

Fidel. 

všechny recenze uživatele

Nejlepší 3D film co jsem viděl. T-1000000 na třech plátnech najednou kolem celého kinosálu je nejvíc a 4D efekty + pohybující sedadla v kině a živí herci hrající mezi lidmi je super. Nelze hodnotit bez shlédnutí v kině a ve 3D. Show jenž tomu předchází, prezentace T-600 naživo a střelba na terče je také vynikající. Jen jediná vada: viděl jsem to v japonštině - Universal studio, Osaka, Japan. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Cena tohoto krátkého snímku byla 60 milionů dolarů, ovšem i kvůli tomu, že v nákladech je zahrnuta výstavba nového kina včetně technického vybavení v zábavním parku Universal. (WolfR)
  • Kino, ve kterém se T2 3-D: Battle Across Time promítá, je stylizováno do podoby sídla společnosti Cyberdyne. Můžeme zde vidět její logo, či strážníky v uniformách. (WolfR)

Reklama

Reklama