Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá akční komedie, v níž vystupují zároveň animovaní i živí herci. Ve filmovém studiu vyhrál svůj boj o popularitu animovaný králík Bugs nad kačerem Daffym a vedení studia uložilo mladé ženě Kate, své programové ředitelce pro komedie, aby se Daffyho zbavila. Daffy je tedy vyhozen ze Studia, zároveň s mladým mužem DJ Drakem - dále jen "Dýdžejem", který tu by v ochrance. Dýdžej má ale slavného otce Damiána Drakea, který jako herec hrál nespočet špionů, ale ve skutečnosti jeho herectví byla jen zástěrka, je to superšpion. Vyhozený a rozhněvaný Daffy se pořád drží Dýdžeje a jedou spolu na cesty. Dýdžej dostal informaci, že jeho otec je vězněn, protože byl na stopě diamantu Modrá opice, který má tu moc, že z lidí dokáže udělat opice a naopak. Po Modré opici jdou padouši, firma, která díky ní chce ovládnout svět. Ve Studiu zatím přišli na to, že Daffy nebyl tak špatný, že popularita filmů bez něj klesá, a Kate proto hrozí vyhazov, jestli Daffyho nepřivede. Kate se podaří Dýdžeje s Daffym najít a bude jejich společnicí v bláznivém hledání diamantů i při záchraně Dýdžejova otce. Jejich pomocníky budou animovaní i živí herci, stejně tak jako na straně padouchů účinkují animovaní i živí padouši, schopní nespočtu převleků a proměn. Naše hrdiny vede cesta hrací karty, která má mít nějaký význam při hledání diamantu, do heren v USA, do záhadných laboratoří kde se experimentuje se zmizením hmoty, i živé hmoty, do pařížského Louvru za úsměvem Mony Lisy, do africké divočiny za diamantem... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto perfektni zabava. Mame tu jednoduchej, ale dostatecne sviznej dej, spoustu odkazu, sem tam se dokonce objevi s ohledem na to, ze se jedna o detskej film, lehce uchylnejsi forek, navic vetsina postavicek z Looney Tunes se tu minimalne objevi, ale spousta z nich navic neco predvede, vsichni hlaskujou jak o zivot, skloubeni animace s zivejma hercema skripe jen minimalne a vsechno dostal na povel Brendan Fraser v roli pro nej jako stvoreny. Navic predvede, co umi raketovy gate. Jenze pak tu je jeste hyper mega brutalni Steve Martin, v jedny ze svejch nejlepsich roli, ale tak nalicenej, ze sem ho skoro nepoznal. Ja se skvele bavil. ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

Kazdy kto ma rad kacera Duffyho a zajaca Bunnyho si urcite pride na svoje.Okrem tejto podarenej dvojice tu mame moznost vidiet celu plejadu WB postaviciek.Animakom skvele sekunduje Dharma a George (kral dzungle). Filmik je plny podarenych gagov.Podla mna najlepsie co vzniklo v serii "animakov na platne"... ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

"DYNAMIT? NA CO MÁ DYNAMIT?" - "VÍTEJ V MÝM SVĚTĚ." Chaotická, extrémně zábavná blbost, stokrát lepší než předchozí SPACE JAM. Spousta akce, výborných hlášek a brutálních gagů, citací a parodií, písniček, přitažlivých slečen a k tomu komediální špička v čele se Stevem Martinem a Joan Cusack. A Heather Locklear v černém koženém oblečku to je sen. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dospelý sa budú nudiť pri šantení animovaných postavičiek ( kreslené gagy niesu veľmi pre nich ) a deti sa budú podobne zabávať pri všetkých tých popkultúrnych odkazoch ( od bondoviek, cez takmer celé sci-fi obdobie rokov 50tych až po cameá známych hercov ). Nečudujem sa kritickému a finančnému prepadu filmu. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Kdyby nic jiného, tak kvůli dvěma věcem je dobré o tomhle filmu vědět. Jednak jej doprovází úplně poslední svižný soundtrack Jerryho Goldsmithe, a coby předfilm se s ním v kinech promítal naprosto skvělý kraťas s Kojotem - Whizzard of Ow. Co se ovšem Looney Tunes: Zpět v akci týká, to je neštěstí. Příběh zcela chybí, scénáristé se "soustředili" jen na stovky všemožných odkazů, které naplácali na sebe, občasnou nehoráznou stupidnost toho, co se ve filmu dělo, "omlouvali" tím, že nechali některou z postav prohlásit cosi jako "To nedává smysl".... A tak dále. Nejvíce mě ovšem zarazila odfláknutá technická stránka. Interakce živých a animovaných postave se rozhodně nemůže měřit nejen s Falešnou hrou s králíkem Rogerem, ale ani se Space Jamem... Dost bída. Nejhorší film Joa Danteho. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (16)

  • Do komiksové podoby snímek převedlo nakladatelství DC Comics. (fiLLthe3DD)
  • Ve scéně v restauraci lze u postav Scoobyho a Shaggyho zpozorovat (v porovnání s dalšími postavičkami) odlišnější výtvarný styl a trhanější (méně pohyblivou) animaci, což bylo záměrem tvůrců, kteří tak chtěli poukázat na skutečnost, že studio Hanna-Barbera si v 70. letech muselo vystačit s nízkými rozpočty a jejich animace tak nebyla příliš pohyblivá. (fiLLthe3DD)
  • Bugs v jedné z úvodních scén odkazuje na Chucka Jonese a Mela Blanca, konkrétně větou: „How's the wife, Bobby? Great nose job Chuck. Good rug Mel, never would have guessed.“ Jones se coby režisér/producent podílel na tvorbě Looney Tunes a Mel propůjčil kresleným postavičkám svůj hlas. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama