Reklama

Reklama

Božský Bruce

  • USA Bruce Almighty (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bruce je oblíbeným reportérem televizního zpravodajství na 7. kanálu v Buffalu. Problém je v tom, že on svou práci nesnáší a viní Boha z nedostatku štěstí. Na dveře mu klepe čtyřicítka, on touží být moderátorem hlavních zpráv. Když se jeden z moderátorů chystá odejít do důchodu, Bruce vycítí svou šanci. Zdá se, že se jeho šťastná chvilka blíží, má poprvé vysílat živě z Niagarských vodopádů. Těsně před vstupem se ale dozví, že moderátorské křeslo bylo obsazeno, rozčílí se a všechno pokazí. Místo vavřínů dostane vyhazov. Aby toho nebylo málo, venku ho zmlátí parta chuligánů a zničí jeho auto. Bruce pak označí Boha za příčinu všeho zla a nespravedlnosti, co se dějí na Zemi. Ten jeho spílání vyslyší a dá mu na týden svou moc a vládu nad světem, aby mu mohl Bruce dokázat, jak se to dá dělat lépe a s humorem. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (621)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +rozhodně zajímavý nápad, občas velmi vtipné -ovšem mohlo být mnohem vtipnější/// Dost dobrá zábava. Obvzláště se mi líbila ta scéna, kdy Bruce dostane moc. V této části má film nejlepší grády. Vyjímečně se mi líbilo aji jeho pitvoření a tak nějak celkově je tohle oddychový film. Jen nemohu nezmínit, že by se toho do filmu vešlo mnohem více a tak je vlastně jeho potenciál plně nevyužit./// Celkem 72%/// ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná komedie, které bych dal poctivé a průměrné tři hvězdy, kdyby mne nezradila základní myšlenka příběhu. Bůh dává reportérovi B. Nolanovi (J. Carrey) ochutnat sílu božské moci a čeká, spíše věří, že ji tento člověk použije na konání dobra. Celý film mu vysvětluje strasti obyčejných lidí, a že dosud myslel jen na sebe. Konečná pointa pak vyzní spíše směšně a na druhé koleji se z ní stává jen záminka pro další romantickou blbinu. Bůh nakonec vysvětluje, že lidi vlastně nevědí, co chtějí a celý happyend je jen o tom, jak se Bruce Nolan a Grace Connelly (Jennifer Aniston) dávají dohromady, protože vtipný reportér si uvědomil svou sobeckost a sílu lásky. Větší klišé to ani být nemohlo. Vše božské tak končí a začíná u úspěchu a štěstí jedné osoby. ()

Reklama

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Tato komedie má daloby se říct poselství o tom, co obnáší "svobodná vůle" nám Bohem darovaná a rovněž svědčí o tom, jak "omezená" je naše moudrost. Na druhou stranu je ale zpracování místy přehnaně a je třeba přivírat obě oči nad vhodností některých scén... Film pobaví snad každého, ale zároveň si nejsem jist, co by Bůh řekl na postavu svého hereckého zástupce... Když to všechno sečtu, vychází mi dvě hvězdy. Rád bych doporučil skouknutí, ale brát ho s velkou rezervou... ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Parodovať Boha, to u mňa neobstojí a zvyšok bol dosť trápny. Šialený dej a ako komédia u mňa neprešla. Dokonca ani to herecké obsadenie to nezachráni u mňa v hodnotení. Jim Carrey takýmito filmami u mňa stráca, už tak slabú povesť komediálneho herca, také hlúposti s takými ksichtami som vedel ako decko robiť aj ja a možno aj lepšie. ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

Na prvý pokus s bráchom 80%, repríza s ex priateľkou už o niečo slabšie - 60%. Aj tak veľmi príjemne strávený čas s mojim obľúbeným Jimom, ktorý ma aj dnes svojimi grimasami baví výborne. Nesmiem zabudnúť ani na fakt, že tento film objavil skvelého Steva Carrela. Už len kvôli tomu tvorcom veľká vďaka. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (25)

Související novinky

Zemřel herec Philip Baker Hall

Zemřel herec Philip Baker Hall

13.06.2022

Smutná zpráva z filmového světa. V úctyhodném věku 90 let zemřel herec Philip Baker Hall, známý z jeho mnoha vedlejších rolí i jako jedna z nejvýraznějších tváří své generace. Diváci si jej mohou… (více)

Dokonalý trik Carreyho a Carella

Dokonalý trik Carreyho a Carella

13.10.2011

Nejúspěšnější bavič 90. let a jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti se potkali už na placu Božského Bruce a u mikrofonu Hortona. Ale až teď to spolu rozjedou naplno díky komedii Burt Wonderstone… (více)

im Carrey souhlasí se vším

im Carrey souhlasí se vším

20.07.2007

...a to jak v otázkách vzkříšení své kariéry, tak i v nejnovějším projektu, s nímž spojil své jméno. Filmy, v nichž se má vyskytnout kdysi nejúspěšnější komik planety, přibývají s týdenní frekvencí.… (více)

Stiller a Carrey sú použití

Stiller a Carrey sú použití

02.09.2005

Herec Ben Stiller (na obr.) a režisér Jay "Focker" Roach po spoločnej komédií Jeho foter, to je lotor! opäť spoja svoje sily a vrhnú sa do dlho odkladaného projektu s názvom USED GUYS. Jeho… (více)

Reklama

Reklama