Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš kamarád Paddington se už šťastně usadil s rodinou Brownových a je oblíbeným členem místní komunity. Aby mohl koupit ten nejlepší dárek ke 100. narozeninám jeho tety Lucy, začne pracovat. Cesta za dobrodružstvím začne, když je tento dárek ukraden... (Vertical Entertainment)

Videa (10)

Trailer 6

Recenze (208)

CatcherBlock 

všechny recenze uživatele

Krásná rodinná podívaná s roztomilým medvídkem, krásnými kulisami Londýna a perfektními efekty. Jede se na vlně výborné jedničky, přičemž tady je toho ještě více. Je to akčnější, dobrodružnější, asi i vtipnější a celkový dojem je tak ještě lepší, než minule. Bavilo mě to každou minutu, nemá to hluchá místa a herci jsou velmi dobří. Je tady vážně dokonale zakomponována neopakovatelná atmosférická jedinečnost Londýna, který nikdy neomrzí, společně s rodinnými hodnotami, silou přítelství a láskou. Všichni jsou tady sympatičtí a takový, že by se k nim člověk hned nastěhoval, nebo s nimi chroupal sušenky s čajem v teple rodinného krbu. Dýchalo to na mě celou dobu velmi hezkou atmosférou, takovou mírumilovnou, což je v době, kdy je v každém filmu zabíjení, násíli, sex, krev a drogy velmi jedinečné a osvěžující. Dávám 90% a chci třetí díl. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Paddington se vrací a znovu je to kvalitní zábava. Na Paddigtona jsem se těšil a jsem rád, že se film dost povedl. Film má v sobě tu správnou pohádkovou esenci naivity, dobrodružství, zábavy, hravosti, morálního poučení a dobroty srdce. Jo, napsaně to z ní divně, a mé cynické já se tomu také diví, ale je to to tak. Na Paddigtona se kouká velmi dobře, jelikož tvůrci v čele s režisérem krásně vystihli dané kouzlo Paddigtonových dobrodružstvích. Režisér Paul King odvádí velmi dobrou práci a u několika scén jsem si řekl, že se hodně inspiroval filmy Wese Andersona a to mě udělalo velkou radost. Radost mě udělalo i perfektní obsazení, které nezklamalo a to ať už jde o Sally Hawkins, Hugha Bonnevillea, nebo parádního Brendana Gleesona s perfektně přehrávajícím Hughem Grantem, jenž si svojí roli užívá jak to jen jde. Parádně funguje humor(prádelna, umývaní oken, vaření ve věznici) a i akční scény(honička, vlak, útěk). Paddigton 2 je krásná a hravá pohádka, která mě zahřála na srdci a vykouzlila upřímný úsměv. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie, ktoré prekonáva skvelý prvý diel. Je to vlastne o tom istom ( rodinné hodnoty, dobro vyhráva nad zlom - snáď som nehodil spoiler : ) - či pomoc priateľovi v núdzi ), ale opäť podané lahodne akčným a nesmierne vtipným prednesom. Je vidno, že si to všetci náramne užívali ( najviac asi Hugh ), z čoho pramení aj chytľavá rozjarená rozprávková atmosféra. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Druhý Paddington si udržel úroveň prvního dílu a byl jsem s ním vcelku spokojen, jen mi bylo líto, že se tvůrci zaměřili spíše na dětského diváka, což bylo hodně znatelné. I tak jsem se ale dokázal u filmu slušně pobavit, potěšil mě Brendan Gleeson, i pidirolička, ve které se ukázal Richard Ayoade, ale i přes svou spokojenost doufám, že se tvůrci nerozhodnou natočit i další pokračování, myslím, že by šla kvalita rapidně dolů. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $40,891,591Tržby Celosvetovo $227,331,938Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,624,521Tržby za predaj DVD v USA $1,575,699║ Na pokračovanie to je stále dobrá rodinná zábava, aj keď z väzenskej cely )) Fórky dostanú. /70%/ ()

Galerie (101)

Zajímavosti (16)

  • Keď Paddington vyrába vo väzení marmeládu, kuchár Knuckles číta noviny, v ktorých je príbeh o Spider Murphym. Článok odkazuje na pieseň Elvisa Presleyho "Jailhouse Rock", ktorý sa tiež odohrával vo väzení. Samotný nadpis článku je: "Warden throws party in county jail," čo je úvodom spomínanej piesni. (megajalec)
  • Natáčelo se v těchto datech: 28. 6. 2017, 17. říjen 2016 až leden 2017, 2. až 7.duben 2017, 12. červen 2017, a od 22. do 27. června 2017 v Anglii a Irsku. (Varan)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama