Reklama

Reklama

American Horror Story - Apocalypse

(série)
Trailer
USA, 2018, 7 h 10 min (Minutáž: 38–55 min)

Kamera:

Gavin Kelly

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Sarah Paulson, Kathy Bates, Evan Peters, Joan Collins, Adina Porter, Billy Eichner, Leslie Grossman, Emma Roberts, Cheyenne Jackson, Billie Lourd (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Los Angeles sa ocitne v panike, keď sa začnú objavovať správy o tom, že mesto čoskoro zasiahne atómová bomba. Coco (Leslie Grossman) má to šťastie, že sa jej vďaka bohatému otcovi podarí dostať medzi vyvolených, ktorí majú rezervované miesto v záchrannom úkryte. Tu narazí na ďalšie osoby, ktoré prežili vypuknutie apokalypsy, ale ich boj o život sa ešte ani zďaleka nekončí. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě je to série, která je daleko, DALEKO lepší než ty poslední 2 h*vna (Roanoke a Cult), ale v žádném případě nesahá na paty klenotu jménem Asylum či Hotel. Za mě příjemné 3 hvězdičky a fanouškům mohu doporučit, ale nečekejte zázrak. Příjemným překvapením v této sérii byly nejen cross-overy s 1. , 3. a 5. sérií, ale hlavně Jessica Lange, která se po delší době vrátila do seriálu, pravda jen na 2 díly, ale i to se počítá. Bohužel ani přítomnost skvělé paní Lange v této sérii mi nedovolí dát více než 3 hvězdy a už se těším na příští sérii ve které se vrátíme do minulost do roku 1984. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak v této sérii jsem vůbec nevěděla co se bude dít...A když jsem viděla před sebou Murder House - který pro mě byl prostě průlomem tvorby Ryana Murphyho, tak jsem věděla, že tohle ještě bude hodně silný zážitek. Vůbec nedokážu pochopit, jak to všechno mohl takto propojit, zapojit do sebe, aby to dávalo smysl a dalo se na to koukat :) Jako obrovské wau. A prosím - ať už nic dalšího nedělají - jinak to podle mě totálně přepí*í. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8.séria je zaujímavá v mnohých veciach. V prvom rade už nápad je zaujímavý a na nič sa dlho nečaká a po dvoch-troch minútach sa nám pred očami začne diať apokalypsa celého sveta. V druhom rade je zaujímavé, že sa nám 8.séria príbehovo spojila s 1. a 3.sériou, takže je tu jeden veľký mega príbeh. Vyzdvihnem tiež skvelý výkon Codyho Ferna alias Satana. Čo už je horšie je pár prehnaných situácií, ktorým proste nemôžete veriť aj keď viete, že sa dívate na sci-fi horor. Je to robotická žena, či nesmrteľnosť mnohých postáv, alebo kúzlo zabudnutia. Taktiež nechápem, prečo sme sa na začiatku venovali chlapcovi, čo prišiel o rodinu a jeho čokoládovej priateľke, keď ich asi v 4.časti rovno odpálili a seriál sa venovali iným postavám. Každopádne po politickej 7.sérií sa nám AHS vrátil do sveta hororu a čarodejníc a tak hodnotím pozitívnejšie. ()

novoten 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když měl Ryan Murphy dva dobré náměty na jednotlivé série, dostal nápad ještě jeden. Smíchat je do sebe a dostat z výsledku oproti všem předpokladům jednu z nejlepších sezón antologie. Kromě nosného nástřelu toho, co jednou může přijít, jde v první řadě o řádně posílený sequel Covenu, dále o působivý epilog Murder House a v té poslední o větší než malé množství narážek a prostřihů na předcházející sezóny. Paradoxně právě ve zlomové a fanoušky právem milované epizodě Return to Murder House dochází k jistému předělu, který z naprostého vrcholu vesmíru AHS přejde do atraktivního experimentování a žánrového blbnutí, kde sice robotická linka s pošahanou dvojkou Peters-Eichner zůstává dostatečně zábavná, ale koketováním s iluminátskou parodií už překračuje jistou hranici mezi jemnou absurditou a bezuzdnou satirou. Finále pak všechno vytahuje zpět k devadesáti procentům, protože je napínavé, silně dojemné a nápadité tím správným směrem. Na nejvyšší hodnocení se nevyšplhám jen těsně, snad protože Roanoke mi přišel ještě o něco vypiplanější. Dvě velká herecká plus za to, že je Sarah Paulson ve čtyřiačtyřiceti krásnější než kdy dřív a za to, že mi tvůrci konečně dokázali prodat více než schopného a poslední dobou všude možně viděného Codyho Ferna. Dlouho jsem mu nemohl přijít na chuť, ale jako Michael je parádní ve všech polohách. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po Roanoke nejhorší řada. Konec je vyložený hovno na podrážce. Do půlky to vypadalo fajně, jakmile se ale o satanova syna začal starat robot a dva IT feťáci mu vnuknuli ukončení světa(tisíci atomovkama nutno dodat), tak to šlo do c/hoven i s celým c/hovenem. Takovej konec světa si ani my nezasloužíme. 2* aka 40% ()

Galerie (133)

Zajímavosti (13)

  • Písnička, která hraje ve 30. minutě, je „You're Gonna Miss Me“ od Connie Francis. V 35. minutě hraje „Tonight You Belong To Me“ od Patience and Prudence. Ve 45. minutě v autě hraje „The Reaper“ od Blue Oyster Cult. V 54. minutě hraje „Spirits In The Material World“ od The Police. (Duoscop)

Reklama

Reklama