Reklama

Reklama

Mezi námi děvčaty

  • USA Freaky Friday (více)
Trailer

Obsahy(1)

Energická psycholožka Tess Colemanová je vdova. Vychovává sama patnáctiletou Annu a mladšího Harryho a zanedlouho se má provdat za přítele Ryana. Ona i dcera mají každá své starosti a příliš spolu nevycházejí. Zatímco Anna není vůbec nadšena, že se matka chce znovu provdat, Tess zase vadí Jake, do kterého se zakoukala její dcera. Anninou jedinou radostí je rocková kapela, zkoušejí v garáži a připravují se na konkurz. Jejich vystoupení je však ohroženo, protože se ve stejnou dobu koná předsvatební hostina matky a Ryana. Když se ji Anna pokouší přemluvit, je z toho hádka, do které nečekaně zasáhne majitelka čínské restaurace se svou matkou. Stará žena jim nabídne kouzelný koláček s proroctvím. A když se pak ráno obě probudí, zjistí, že si vyměnily těla. Po marných pokusech o návrat si uvědomí, že jedinou nadějí je zajít znovu do čínské restaurace. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení je silně ovlivněno tím, že Lindsay docela dost nemusím. Pokud tuhle nepříjemnost pominu, tak souhlasím, že musí být fajn na chvíli si vyměnit role a poznat, že matka není mimozemšťan s předpotopními názory a nudným životem a dcera, že je puberťák, ke kterému divoká muzika, náušnice v pupíku a ztřeštěné nápady holt patří. Důležité je naslouchat jeden druhému a respektovat ho. Třecí plochy by pak nemusely o sebe až tak drhnout. Co jako fakt přehnali byla dost ujetá zamilovanost jednoho zajíčka k o generaci starší ženě a jeho následné serenádě pod oknem. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo velmi dobré. Až nečekaně dobré, chtělo by se říci. Čekal jsem něco podobného, jako byl film Žába k zulíbání, který byl také založen na výměně dvou lidí. Ale narozdíl od Žáby k zulíbání tady excelují dvě hlavní hrdinky a aktérky záměny. Jamie Lee Curtis a Lindsay Lohan tuto komedii povyšují z průměru do nadprůměru, protože jim věříte každou kreaci, každé slovo, každý pohyb. Nečekal jsem, že budu s touto komedií tak spokojený, ale stalo se a já se příjemně bavil. Ale opravdu musím podotknout, že nebýt dvou hlavních hereček, tak film by nebyl tím, čím je. Takže dávám nadprůměrné, ale určitě zasloužené čtyři hvězdičky. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Neverím vlastným očiam. Hollywood ešte stále dokáže vyprodukovať sviežu, dôvtipnú, vkusnú a skrz-naskrz pôvabnú komédiu. Veľmi vzácny druh americkej zábavy, ktorý na sto percent využíva potenciál svojho (nijak originálneho) námetu. Nie tak psychologické ako As Good as it Gets, ale pri rovnakej miere inteligencie ešte zábavnejšie. A tie holky sú proste božské. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Bývaly doby, kdy Američané točili velmi dobré komedie. Pak se něco pokazilo. Představuji si to tak, že tvůrci si chtěli nechat zjistit průměrné IQ svých diváků a zadali si průzkum. Někdo něco popletl a tak byla zprůměrována data, pocházející od domácích mazlíčků. Američtí filmaři se tím nenechali zaskočit a jali se natáčet pro cílovou skupinu s IQ nepřevyšujícím 20. Netvrdím, že "Mezi námi děvčaty" je hluboká intelektuální sonda, ale ve srovnání s posledním čtvrtstoletím je to nadprůměrná americká komedie. Příjemný snímek, o němž bez uzardění prohlašuji, že je vtipný. A výkony hlavních představitelek jsou více než dobré. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Širší velice pozitivní přijetí této komedie je vcelku logické, Freaky Friday je svižný, příjemný a k tomu má sympatické herecké obsazení. Já takovéto nadšení ale nesdílím jako většina. Scénář trpí mnohými trapně naroubovanými, nehodícími neduhy a vlastně celá kostra je vedena podle typických amerických šablon. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (31)

  • Jako pocta matce Jamie Lee Curtis (Tess), Janet Leigh, známé mimo jiné z filmu Psycho (1960), se ve filmu objevuje postava jménem pan Bates. (Jedná se o narážku na slavnou postavu Normana Batese.) (Katka189)

Reklama

Reklama