Reklama

Reklama

Návrat k vítězství

  • Česko Vítězství (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Je rok 1943. V nacistickém zajateckém táboře pro vojáky spojeneckého bloku se dává dohromady elitní fotbalové družstvo, které má v rámci propagandy sehrát s německým výběrem zápas před vyprodaným pařížským stadionem. Trenér Colby (M. Caine) shromáždí kolem sebe samé hvězdy, přizve dokonce i zajatce z východních pracovních táborů. Z kdysi vynikajících hráčů vyšli však z koncentráku jen zubožení jedinci. Přesto je Colby přijme do družstva. Američan Hatch (S. Stallone), jenž se fotbalu nikdy nevěnoval, chce využít účasti v Colbyho mužstvu k útěku. Venku má však poslání – v Paříži dojednat s odbojem osvobození celého fotbalového týmu během chystaného zápasu. Utkání se však ze zástěrky pro útěk změní v něco, co začne převyšovat každého z hráčů a ti se rozhodnou podat svůj životní výkon… (Česká televize)

(více)

Diskuze

Rattlehead

Rattlehead (hodnocení, recenze)

Právě jsem dočetl román "Utkání smrti" spisovatele Borščagovského, který zpracovává skutečné fotbalové utkání, které bylo bezpochyby předlohou pro tento film. Pokud chcete, zkuste sehnat. Není to žádný klenot, ale pro fotbalové fandy určitě zajímavé.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Miluju Stalloneho, miluju fotbal, miluju filmy z prostředí 2. světové války. Miluju tento film. Povedený film, který pohladí po duši. Závěrečný fotbalový zápas za doprovodu hezké hudby mě pokaždé neskutečně dojme. Carole Laure je tu nádherná. Doporučuji.

Jeňula

Jeňula (hodnocení, recenze)

kvuli Pelému 4* .. to byla radost se na neho dívat .. a to už měl svoje roky !!

Reklama

Reklama