Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý Lionel žije se svou panovačnou matkou ve vile nad městem. Žil by tak i nadále, kdyby nepotkal půvabnou Paquitu. Žárlivá matka se při jejich sledování v zoologické zahradě nakazí exotickou chorobou z Ostrova lebek, umírá, ale brzy vstává z mrtvých. Začíná milostný příběh dvou mladých lidí, jejichž láska musí překonávat ty nejtěžší překážky. Nestaví jim je do cesty jenom živí, ale i živí mrtví. Matka mění lidi v oživlé mrtvoly a dává tak do pohybu řetězovou reakci komicko-hrůzných událostí. Při nich je jisté jenom jedno: tolik krve i zuřícího mrtvého masa tady ještě nebylo! Je to nebezpečný balanc mezi smíchem a zděšením, při němž divákovi krev šplíchá do rozesmátých úst. Nenasytní zombie se potácejí prostorami vily a zastavit je vyžaduje celého muže a jednu sekačku na trávu. (Filmexport)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (948)

petero 

všechny recenze uživatele

Opica z ostrova lebiek, Lionel, jeho matka, Lionelov strýko, Paquita, zombíci, zombie decko, farár ovládajúci karate, hrable, SS doktor, lebečný pretlak, žijúce vnútornosti a veľa veľa krvi v nízkorozpočtovej viac komédii ako horore je vo svojom žánri nezabudnuteľným uleteným príspevkom dnes už dosť zhollywoodšteného režiséra. Zrejme podobnej pecky sa už od neho nedočkáme takže si to užite. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Co se stane když se smíchá ten nejbrutálnější horror a vrcholně absurdní komedie v kabátě béčkové jednoduchosti, ale s geniálním duchem? Ne, ani takhle si člověk nemůže představit, co vlastně Braindead znamená. Braindead je film bez hranic, pokud si myslíte, že i nejkrvavější horrory by měly mít své limity, co se prolité krve týče, jste na omylu. Divácké pocity přecházejí z vyjevení, úžasu, rozpačitého smíchu až do nepředstavitelného znechucení nad tím vším... Zkrátka nad tím vším, co v žádném jiném filmu nespatříte. 8/10 ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Peter Jackson je režisér, který navždy zůstane Pánem prstenů. Jeho brutálně krvavé a hodně šílené horory jsou krvavými operami, které neberou konce a v každé další minutě vás překvapí další zvráceností, která možná skončí až příjezdem sekačky na trávu, která opravdu precizně dokáže krájet lidské maso... Plátky budou krásně tenké, krvavá a stačí si je jen hodit na gril a máte hodně krvavý a do černa ugrilovaný steak z nějakého toho zombíka či podobné ohavnosti. Jsou filmy jako je tento, Evil Dead Sama Raimiho a další, které sloužili ke splněním těch nejhezčích snů jejich tvůrců a na kterých si pánové režiséři odzkoušeli hodně nápadů a myšlenek. U těchto filmů se často projevuje jejich naprostá účelnost, kterou je spokojenost jen a jen režiséra, který si opravdu vyhraje(v tomhle je Peter mistrem...) a proto se hodně špatně hodnotí. Prostě vám buď sednou nebo ne. Nic mezi tím, ale tak jako tak je toto počátek jedné režisérské hvězdy... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Krysí opice co dělá z lidí zombie! Procházka ze zlobivým zombie děckem v parku, hardcore scéna z pudinkem a neuvěřitelně masakroidní finále a... a je to vlastně celý romantický film o tom jak jsou si chlapec a děvče souzeni osudem a musí se ke vzájemnému štěstí doslova probít, přes bandu zrůd, litry nejrůznějších tělních tekutin a černohumorné situace vybroušené k absolutní dokonalosti. pravda ani z odstupem času tomu nedám 5*, protože při vší úctě k tý haldě nápadů časem už se jenom opakují různý nechutnosti a je to pořád pekelně amatérský. Nicméně musím teď konstatovat a můžou mě třeba fanoušci hobita a jeho milášků proklít, že tomuhle všichni páni prstenů a podobný srágory co udělal Jackson potom nesahají ani po kotníky.90% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Keď zabaviť, tak nech to má poriadne grády. A tie nestráca Jacksonov, doslova unikát, ani na minútku. Neskutočná zombieovská nakladačka, ktorá valcuje všetky filmy svojho žánru doposiaľ aj odposiaľ. Najvrytejšie scény, čo sa nechutnosti týka obsahuje práve tento snímok a že nás nimi pani tvorcovia teda nešetria. Niektoré som si dokonca párkrát za sebou pretočil. Ak tento silnožalúdovský film zvládnete, vrelo odporúčam! Však koho by nezaujímalo milé zombie dieťatko, sexujúci kung-fu kňaz, beztrupí skinhead a ďalej nepokračujem, je tam toho oveľa viac, z tohto šťavnatého zoznamu. A aspoň pri záverečnom masakre prosím - nekonzumovať! Brutal. 100%. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (27)

  • Stewart (Bill Ralston) má samopal Sterling SMG ráže 9 mm. (dc125)

Reklama

Reklama