Reklama

Reklama

Husí kůže 2: Ukradený Halloween

  • USA Goosebumps 2 (pracovní název) (více)
Trailer 4

V pokračování úspěšné strašidelné komedie Husí kůže, oživí parta teenagerů příšery uvězněné v knihách. Strašidelná monstra, v čele s loutkou Slappym, jsou rozhodnuté ovládnout svět. Tuto pohromu mohou odvrátit jen Sam, Sonny a jeho sestra Sarah. Čas však hraje proti nim… (Falcon)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (85)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Přesto, že se mi zdála jednička lepší, tak Ukradený Halloween o moc horší není. Jedná se typicky průměrnou dětskou podívanou, která přináší od klasických pohádek aspoň trochu více vtipu a napětí. Za jedno shlédnutí s dětmi to stojí, ale zařazení Husí kůže 2 do pravidelného repertoáru, to je málo. Mimo to návrat Jacka Blacka byl totálně zbytečný a nesmyslný. Vůbec jsem tento krok nepochopil. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $46,700,633Tržby Celosvetovo $93,215,785Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ O nič horšie ale ani lepšie než prvý diel. Ale veru čakal som od toho ďaleko väčšiu hrôzu, nakoniec dalo sa to. Schéma ako hrom ale občas pobaví. /45%/ ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už první díl byl úlet. Proč by tedy druhý měl být o něco lepší? Samozřejmě je o něco horší, ale to v případě prvního dílu není úplně rozdíl. Filmařský blázinec, efekty v pohodě, herecky spíš podprůměr. Kdybych se nedočkal Jacka Blacka, který se tam teda navíc ještě mihne, neměl bych důvod si film ani pouštět. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Klasický odvar o něco lepší jedničky. Opět je tu nejlepší první třetina, tedy ta část, která ještě není napěchovaná digitálními potvorami. Zatímco u jedničky to byla obstojna teen romance, tady je to zase středoškolská komedie. Potom už je to jen digitální klišé honička, která možná zaujme děcka tou přehršlí rozpohybovaných halloweenských potvor, ale dospělému divákovi toho film v této chvíli už moc nenabízí. Snad jen cameo Jacka Blacka, ale ten má oproti jedničce po hříchu málo prostoru. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Hororová komédia vyslovene iba pre mladšie ročníky, tak do 14 rokov. Tí starší si to odtrpia. Mrzí ma hlavne, že tu nebol využitý komediálny talent Johna Blacka. Tiež jednotlivé scénky so strašidlami či Slappym mi po všetkých stránkach prišli až príliš banálne a bez šťavy. Ani sa človek nevystraší a ani sa nejak extrémne nezabaví. Na druhú stranu aspoň že tých miest vyslovene nudných je tu málo. Ale prvá časť bola podstatne lepšia. Slabší priemer. 55/100 ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Během scény v 18. minutě, kdy dva kluci jsou pronásledováni partou tří výrostků na kolech, je k zemi srazí zahradní hadice. V dalším záběru (zepředu) sice výrostci dopadají na zem, nicméně jejich kola záhadně zmizí. (dom156)
  • Natáčelo se ve státu USA – Georgia, konkrétně ve městech Covington, Atlanta a Decatur. (BMW12)
  • R.L. Stine, tvůrce knižní předlohy, se ve filmu objeví v jedné scéně jako ředitel Harrison. (Gogo333)

Reklama

Reklama