Reklama

Reklama

Husí kůže 2: Ukradený Halloween

  • USA Goosebumps 2 (pracovní název) (více)
Trailer 4

V pokračování úspěšné strašidelné komedie Husí kůže, oživí parta teenagerů příšery uvězněné v knihách. Strašidelná monstra, v čele s loutkou Slappym, jsou rozhodnuté ovládnout svět. Tuto pohromu mohou odvrátit jen Sam, Sonny a jeho sestra Sarah. Čas však hraje proti nim… (Falcon)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (85)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Od druhé Husí kůže jsem nečekal žádné divy, takže jsem ani nemohl být nijak zklamaný. Dětští hrdinové nejsou kupodivu tak otravní, jak by mohl člověk předpokládat, o to více byl otravný hlavní záporák coby břichomluvecká loutka a Ken Jeong, který zde silně přehrával, parodizoval sám sebe a svým výkonem aspiroval na "pedofila roku". Oživlé příšery a jejich útok byl akčním vrcholem filmu a dokonce si na své přišel i starý známý R.L.Stine s tváří Jacka Blacka (který měl btw naprosto otřesný český dabing). Dokonce se tvůrcům podařilo na závěr připravit jeden vcelku nečekaný zvrat, který sice neměl sílu a hloubku plot twistu z předchozího dílu (viz dcera RLS), ale i tak potěšil. Nenáročná oddychovka s pár facepalmy, která by z klišé a předvídatelnosti mohla vysázet celý les, nicméně to vesměs rychle utíká a vyloženě to nenaštve. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Ukázkový případ, kdy u povedené a výdělečné jedničky, došli tvůrci k přesvědčení, že se bude úspěch opakovat i druhého pokračování. Bohužel celý projekt vede banda diletantů, kteří nejsou schopni stvořit nic kloudného. Celý průběh je jeden velký průšvih bez nápadu a snahy. Je i škoda ztrácet čas psát koment k takové ptákovině. Nedoporučuji. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

S klidným srdcem mohu přistoupit ke kopírce a namnožit svoji reakci na čtení z první knihy R.L. Stina. Ukradený Halloween jde ruku v ruce s rokem 2015. Kdybych chtěl být rychlí a stručný, tak vypálím: kniha, bubáci, teenageři, Jack Black“. Možná že druhý příběh působí ještě víc dětsky a takovým tím typickým šmakem druhého pokračování, ale jinak jestli vás jednička pobavila, tak žádný strach z oživlých dýní a směle listujte. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $46,700,633Tržby Celosvetovo $93,215,785Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ O nič horšie ale ani lepšie než prvý diel. Ale veru čakal som od toho ďaleko väčšiu hrôzu, nakoniec dalo sa to. Schéma ako hrom ale občas pobaví. /45%/ ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

prakticky to samé jako první díl,jen tentokrát hodně zjednodušené a v mnoha ohledech odporující pravidlům nastaveným v předchozím filmu.I tak je to ale slušně zábavné (i díky stopáži),celkem sympaticky udělané a snad jen ten konec byl až moc divně easy.Narozdíl od jedničky se tady asi objedu bez opakovaného shlédnutí...60% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • R.L. Stine, tvůrce knižní předlohy, se ve filmu objeví v jedné scéně jako ředitel Harrison. (Gogo333)
  • Film měl mít původně název „Goosebumps: HorrorLand“. Následně byl přejmenován na „Slappy's Revenge“. Nakonec byl přejmenován ještě jednou na Goosebumps: Haunted Halloween. (ČSFD)

Reklama

Reklama